-23-

11.1K 505 14
                                    

Mă simt neputincioasă, cum poate să se comporte așa? Tot el este cel supărat, cel rănit? mă termin de demachiat și mă uit din nou în oglindă, nu îmi vine să cred că a plecat așa...nici măcar nu mi-a dat o explicație. M-a lăsat să stau așa ca o proastă acolo cu Ed, nu a încercat să își ceară scuze, sau să îmi spună de ce a plecat la Londra și a fost fotografiat cu tipa aceea. Mă năvălesc o grămadă de emoții încâlcite, pe deoparte  sunt geloasă pe oricine se apropie de el, sunt nervoasă pe felul lui de a gestiona orice conflict, nu îmi explică nimic...niciodată! Cum se face că tot el este cel ofticat, când eu l-am văzut la braț cu altcineva, când eu am aflat de la altcineva că el este fiul acelui demon...eu sunt cea care ar trebui să fiu supărată...eu. Iar el ar trebui să mă implore să îl ascult. De ce? De ce mă simt așa? Lacrimile îmi umplu din nou ochii, oricât de mult mi-am promis că nu am să mai plâng din cauza lui nu mă pot stăpânii. Această putere pe care o are asuprea mea este mult prea mare. Totul se duce de râpă, am impresia că totul îmi scapă de sub control...am sperat că după Eliajh să nu mă implic în nici o relație, iar el a reușit în o lună să mă facă să îmi pierd mințile...

Furioasă pe el...pe mine, îmi șterg lacrimile și îmi desfac părul pe care mi l-am prins într-un coc lejer. Cum am putut să acționez așa copilăresc? Cum am putut crede că dacă mă duc într-un club și beau și dansez o să îl fac gelos? Sau o să îl afecteze în oarecare măsură? Îmi dau seama că mi-am făcut mie mai mult rău decât lui, puteam să pățesc ceva...chiar dacă Ed era acolo...știu că nu l-ar fi lăsat pe Bobi să îmi facă ceva...cel puțin nu fizic. Dar întâlnirea cu el nu a făcut altceva decât să îmi amintească cât de mult am decăzut în aceea perioadă, cât rău mi-am făcut singură atunci, eram  pe punctul de a face ceva asemănător și aseară, doar pentru a mă răzbuna pe David... pentru al  răni. Îmi dau seama că mai mult rău mi-am făcut mie, și chiar dacă am o mică satisfacție deoarece am văzut că nu i-a plăcut când tâmpitul de Bobi a încercat să mă sărute cu forța, sunt extrem de tristă de ce a urmat. Mă așteptam să stea cu mine...dar a plecat pur și simplu, m-a lăsat acolo, nu a spus nimic. Poate că nu este chiar așa de atras de mine, poate am fost doar un în plus pe  lista lui de cuceriri.

Opresc lumina la baie și mă îndrept spre pat. Noroc că Ely nu este acasă, probabil a rămas să doarmă la Marcelo...dacă ar fi știut ce am făcut, acum mi-ar ține ditamai predica ... și sincer să fiu nu prea am nevoie de asta, sunt mai mult decât conștientă că am făcut o mare măgărie, nu am nevoie ca altcineva să mi-o confirme.  Îmi fixez alarma pentru a mă trezi dimineață, nu vreau să mai lipsesc de la muncă,  poate că ar trebui să mă axez doar pe asta, pe muncă, deși o să îmi fie greu să mă duc zilnic acolo știind că este și el acolo, că s-ar putea să ne întâlnim...și să nu vrea să îmi mai vorbească. Îmi revine în minte privirea lui după ce l-a dus afară din club pe Bobi...era furios, extrem de furios, ochii lui emanau scântei, avea o cută adâncită pe frunte, cred că era și extrem de îngrijorat...și totuși, văzându-l așa, acolo în fața mea, parcă toată  furia și supărarea mea a dispărut. Când s-a apropiat de mine și m-a privit în ochi nu am simțit altceva decât dorință...dorința de a mă face a lui, de al săruta, de ai sări la  gât și a-mi strecura degetele prin părul său negru ca tăciunele, de a mângâia barba lui perfect îngrijită, de a-mi lipii sânii de pieptul său puternic. Simpla sa prezență mă dă de tot peste cap, mă schimbă...iar el nu a făcut nici un gest de apropiere, nimic din ceea ce îmi doream eu. Îmi sună și acum în minte cuvintele pe care le-a spus...

„- Asta este prea mult...chiar și pentru tine. Nu ești tu...nu ești Ava pe care o cunosc eu, ea nu ar face așa ceva, nu ar risca de așa manieră, nu s-ar înjosi în așa hal...comportament ieftin." 

Mi-a șoptit la ureche ultima propoziție, dar mi-a ajuns până la inimă...exact așa am făcut...m-am comportat ca o...închid ochii pentru a nu începe să plâng din nou...am fost o proastă pentru că nu i-am răspuns, pentru că nu am spus de ce am reacționat așa. Dar văzându-l așa de de furios, de frumos, de sexi nu am putut spune nimic, doar l-am privit, l-am ascultat și am văzut cum mi-a întors spatele și a plecat, fără a mai spune altceva, a schimbat câteva priviri cu Ed și a ieșit din club lăsându-mă acolo.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now