-31-

10.4K 505 30
                                    

- Au fost delicioase, îi zâmbesc și o las să strângă masa. Adevărul este că femeia asta este o comoară, nu este de mirare că David se poate lipsii de ea.

- Mă bucur că v-a plăcut, îmi zâmbește atât de senin, apoi se întoarce spre David, dragul meu, mai dorești ceva?

- Mulțumesc, noi ne  vom retrage... și Ava are dreptate, au ieșit delicioase pastele tale...

David îi zâmbește afectuos femeii pe care îmi dă impresia că o consideră mai mult ca și o mamă decât ca o angajată.

- Haide, mă ia de mână și fără a mai spune altceva de îndreptăm spre dormitor, urcă scările înaintea mea, dar nu îmi dă drumul la mână, ochii mei se opresc asuprea posteriorului său ferm, zâmbesc ascuns și dau din cap închizând ochi un moment, nu pot să cred că îl analizez din spate, pe ascuns...clar...sunt pierdută.

Intrăm în dormitorul principal, mă năvălește amintirea nopților petrecute aici cu el, mai ales prima noapte, îmi mușc ușor buza și o mulțime de fiori mi se răspândesc în întreg corpul...simpla lui amintire mă excită. David nu se întoarce spre mine, doar îmi dă drumul la mână și se duce direct la dulap, își deschide sacoul și îl lasă să cadă pe fotoliu, urmează cămașa, pantalonii... Doamne, fără cea mai mică reținere, rămân lipită locului, incapabilă să mă mișc, nu pot decât să îi urmăresc fiecare mișcare pe care o face, mi se pare că tot ceea ce face este erotic de la felul cum se mișcă, sau cum mușchii i se încordează, sau privirea încruntată...respir greu, neregulat și încerc să îmi fac de lucru cu mâinile. Se întoarce spre mine și mă privește atent, este atât de frumos, și sigur pe el, eu când am stat așa în fața lui am simțit o oarecare reținere, mi-a fost rușine...dar el nu. Nu își desprinde privirea de a mea,  stă așa aproape gol, doar cu o pereche de boxeri albi care îi acoperă sexul erect, îmi ridic repede privirea când îmi dau seama că mă vede cum îl privesc. Încet își coboară privirea spre pieptul  meu, parcă m-ar dezbrăca din priviri, apoi mai jos, spre abdomen, un gol se instalează în stomacul meu, tensiunea se acumulează treptat în mine.

- Ești cam prea îmbrăcată după gustul meu... 

Îmi spune în timp ce se apropie cu pași foarte...foarte înceți de mine...felină...asta îmi trece prin minte, imaginea unei pantere care stă la pândă și care se apropie foarte ...foarte încet de pradă. Doamne, așa și mă simt, o pradă, doar că una incapabilă să fugă din cauza acestei vrăji pe care a aruncat-o asuprea mea, parcă sunt legată de locul acela, atracția dintre noi este ca și un lanț care mă trage tot mai aproape de el. Când ajunge în fața mea, își ridică brațul și mă atinge cu degetele pe gât, apoi coboară extrem de senzual la baza cestuia, doar mângâind pielea, aproape dacă îl simt, dar  tot corpul mi se tensionează , îmi prinde fermoarul de la bluza de trening pe care o port și îl deschide. Îmi lasă să cadă jos bluza apoi cu degetele îmi mângâie brațele goale, din instinct îmi închid ochii și capul mi-l las ușor pe spate, îi simt respirația caldă aproape de gâtul meu, inima începe să îi bată cu putere în anticiparea a ceea ce va urma. Buzele sale îmi ating pielea în cel mai erotic mod posibil, combinația dintre buzele sale umede, respirația caldă și erotismul modului său de a se comporta cu mine mă fac incapabilă să mă mișc, aș vrea să îl ating, să îmi trec degetele prin părul său să îi simt fiecare mușchi, fiecare denivelare alor, pieptul său...doamne ... pieptul său aș vrea să îl ating, să îl sărut...dar cum? Sunt paralizată...tot ceea ce simt pentru el, toată această atracție mă paralizează...

- Vrei să intru în tine?

Întrebarea lui mă forțează să deschid ochii, îl privesc atentă, știu că vrea un răspuns... îmi deschid ușor buzele și încerc să mi le umezesc...toată gura mi-o simt uscată.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum