-6-

12.3K 538 43
                                    



       Când Tomas ajunge cu mașina în fața hotelului Plaza, deja se observă că au ajuns mai multe persoane, persoana care se ocupă cu parcarea mașinilor clienților, ia imediat cheia pe care Tomas i-o întinde și duce repede mașina în parcare. Marcelo se apropie de mine și îmi întinde mâna pentru a-l lua de braț, nu ezit de loc, la urma urmei suntem prieteni. Tomas se apropie atunci de noi, nu stau pe gânduri și îl iau și pe el de braț. Mă simt imediat mai bine. încrezătoare. Respir adânc și înaintăm spre intrarea hotelului. Un bărbat în uniformă ne ghidează spre sala unde are loc recepția la care noi suntem invitați. Emoțiile își fac loc încet în stomacul meu.

- O să fiu cea mai invidiată femeie de aici. Fără să îmi dau seama rostesc cu voce tare gândurile. Marcelo îmi acoperă mâna cu care îl țin de braț, cu palma lui, bătând-o ușor.

- Logic ! Ești o frumusețe răpitoare ... Îmi trage cu ochiul  și afișează un zâmbet seducător.

- Defapt , eu mă refeream la faptul că sunt escortată de doi gentlemani ca voi. Îi împing ușor pumnul în abdomen.

Tomas nu spune nimic, mă întreb la ce se gândește. Nu este firea lui să fie foarte tăcut.

În sala în care ajungem culorile predominante sunt cele de nuanță crem , auriu. Seamănă cu sala în care am servit cafeaua ieri... Gândul îmi zboară la întâlnirea de ieri, dar nu îi permit să îmi ocupe mintea acum. Trebuie să fiu atentă la ce se petrece aici în această seară. Sunt câțiva clienți pe care îi cunosc, colegi de la agenție, dar în rest nu cunosc pe nimeni.

- Sunt foarte multe persoane. spun în timp ce ochii mei se plimbă peste mulțimea de oameni care umple sala.

- Da, era de așteptat. Compania este foarte mare, are mulți parteneri. Răspunsul lui Tomas este scurt, acum sunt foarte sigură că este preocupat de ceva, mintea îi este cu totul în altă parte. Nu apuc să zic nimic, el îmi desface încet mâna care era așezată pe brațul lui.

- Mă duc să aduc ceva de băut. Ce ai dori să servești.

Mă uit repede să văd ceilalți invitați ce au în mână, pahare cu șampanie, sau  cocktailuri. Eu nu vreau  alcool. Îmi mut privirea spre Marcelo care este puțin agitat și caută ceva cu privirea.

- Dacă poți să îmi aduci ceva fără alcool, îi răspund într-un final lui Tomas.

- Ava, este o seară minunată, tu ești superbă, dar trebuie să te destinzi un pic. O să îți aduc un pahar de șampanie.

- Ceva fără alcool, te rog. Afirm apăsat, iar privirea îmi este rece. Nimeni nu îmi poate impune să consum alcool, am motive întemeiate să nu gust deloc. 

Ridică ușor din umeri, parcă nepăsător.

-Cum dorești. Încuviințează în timp ce se depărtează de noi. Îmi mut privirea la Marcelo.

- Pe cine cauți?

Văd că așteaptă să vadă pe cineva, și sunt sigură că este vorba de Ely. Ea mi-a zis dimineață că azi are de pregătit un cocktail aici, la Plaza.  Sunt convinsă că pe ea o caută Marcelo. Mă mir că nu mi-a zis nimic, este drept că nu am avut suficient de mult timp să povestim , dar mă așteptam să îmi fi spus că vrea să înceapă o relație. 

- Ști așa-i?

Se întoarce un pic cu capul pentru a mă privi în ochi.

- Bănuiesc că este vorba despre Ely ... așa-i?

Nu îmi răspunde, doar afirmă dând din cap.

- Am ieșit cât timp ai fost plecată în concediu. De două, trei ori. 

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now