-24-

11K 492 8
                                    

  Mă uit la el și nu pot să spun nimic...de o săptămână nu am avut altceva decât să îl văd, iar acum că este aici nu știu ce să fac, ce să spun. Parcă mintea și inima mea nu vor să cadă de acord în privința lui. Știu că alături de el pot suferi și știu că este fiul lui...totuși asta este tot ce am aflat despre el, poate că tot misterul acesta care îl înconjoară, tot acest secret în care trăiește, acest lucru mă atrage mai mult...pericolul... Oricât îmi repet în minte că este periculos pentru mine, trupul meu tânjește după atingerea lui, urechile mele adoră vocea lui, iar buzele mele se topesc sub sărutul său...cum pot să îmi ascult mintea?

Se așează încet lângă mine, nu mai este nimeni pe acest rând, doar noi doi, nu mai spune nimic doar își întoarce privirea spre ecran și se uită la filmul care rulează.Eu practic am și uitat de film, dar îl imit, întorc privirea spre ecran deși nu mai înțeleg nimic , nu mă pot concentra deloc la acțiunea filmului...cum aș putea?

- De ce ai venit aici? îl întreb eu , dar fără să îmi întorc privirea de la ecran.

- Să văd un film bun, și să te văd pe tine...

Să mă vadă pe mine?! Cred că glumește! După ce  nu a fost în stare să mă sune o dată măcar în decurs de o săptămână? Știu că sunt ... sunt îndrăgostită de el, și că îmi place, dar nu prea pot să îi înghit toate minciunile astea ieftine... acum vrea să mă vadă? Acum aer loc liber în agendă?

- Presupun că toate modelele cu care ai apărut prin diverse publicații sunt ocupate în seara asta...

- Nu te prinde.

- Ce? Îl întreb întorcându-mă spre el, încep să mă simt frustrată.

- Să fi ironică...

- Sunt corectă, spun aplecându-mă spre el ușor pentru a nu ridica prea tare tonul vocii. Nu aș vrea să mi se atragă atenția pentru că creez zgomot în sală. Nu îmi place să împart ... mă pui în această situație David... și mi-am jurat că nu o să mă mai pun eu pe mine în această situație.

Ridică mâna și îmi atinge buzele, din instinct mă trag în spate, dar el mă prinde de  gât și mă trage spre el, acum mă aflu la un milimetru de buzele sale, îi simt respirația mentolată, și suflul cald care se oprește pe buzele mele, simt mirosul coloniei scumpe pe care o folosește și  ardoarea privirii cu care parcă îmi trece prin corp.

- De ce ai plecat Ava? Când vede că fac ochii mari pentru că nu îmi dau seama la ce se referă continuă. De la mine...de ce ai plecat în aceea seară de la mine? Te-am rugat să mă aștepți... te-am rugat Ava.

-  Cum... David spune-mi tu cum să mai fi stat acolo? De ce nu mi-ai spus? De ce m-ai lăsat să aflu de la altcineva... 

Încerc să dau-i la o parte mâna, fără succes însă.

- Am vrut...atunci când a apărut acea știre în ziar despre noi doi, doar că mă temeam să ...  să nu fugi. Și se pare că aveam de ce să mă tem.

 Își freacă ușor fruntea de a mea apoi mă sărută ușor, abia atingându-mi buzele, nu dar rămâne aproape de mine, nu se depărtează.

- Am atâtea întrebări... spun în timp ce închid ochii pentru a simți mai bine atingerea. Simt că nu te cunosc de loc. Nu știu absolut nimic despre trecutul tău.

- O să ți primești răspunsurile. Atunci își apasă buzele peste ale mele, mă sărută din nou, doar că de data aceasta este un sărut mult mai senzual, mai pasional, simt o oarecare violență în atingerea lui, o nerăbdare. Vârful limbii sale pătrunde printre buzele mele și îmi inundă gura, îi simt savoarea, căldura, dorința...
- Îhm...te rog....
- Orice.. spune printre săruturi.
- Nu pot...spun aceste cuvinte în timp ce mă sustrag de lângă el și îmi dau capul pe spate. Nu vreau să ajung mereu eu cea care suferă...nu mai vreau asta David..
- Tu crezi că eu vreau să te  fac să suferi ? 
Mă privește serios apoi își încruntă un pic fruntea în timp ce îmi ia mâna și o duce la gură. Când buzele sale îmi ating pielea mii de fiori îmi străbat întreg corpul...ce poate face din mine o simplă atingere a lui...își ridică încet privirea spre mine astfel încât înmoaie toată hotărârea de care încerc să dau dovadă. 
- Poate că nu vrei asta...dar reușești...mă doare David...doare să știu că ești fiul lui, să te văd prin diferite publicații cu diferite femei...nu sunt genul care se mulțumește cu firimituri. Vreau tot.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum