- 16 -

11.4K 500 8
                                    

         Încerc să intru în apartament fără a face prea mare zgomot, este încă devreme, iar azi este sâmbătă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

         Încerc să intru în apartament fără a face prea mare zgomot, este încă devreme, iar azi este sâmbătă. Mă duc direct în camera mea, începe să mă doară din nou capul, tot ceea ce s-a întâmplat în seara trecută și această dimineață o să îmi afecteze munca...știu asta, a fost o prostie, o greșeală uriașă să mă las sedusă de el. Mă arunc  pe pat și îmi masez ușor tâmplele care pulsează sub atingerea degetelor. La naiba cu tot... am crezut că după ce mă voi întoarce din concediu voi începe să trăiesc, cu adevărat. Trag aer în piept cu putere ... se pare că am reușit, am reușit să găsesc un bărbat care să mă atingă și să nu îmi provoace repulsie ci mă atrage. Este prima dată în ultimii ani când chiar sper că aș putea avea o viață normală ... în gând îmi vine ultima lui întrebare. Cum a putut să îmi cerceteze trecutul? Cu ce drept?

După ce fac un duș mă pun în pat...am de gând să îmi petrec toată noaptea aici, să stau și să nu văd sau să vorbesc cu nimeni.

Mă trezesc amorțită, îmi simt capul greu, îmi iau telefonul și încerc să văd ce oră este. Șapte apeluri ratate... încerc să mă ridic dar corpul îmi este greu, mă uit la oră, este ora treisprezece. Nu pot să cred că am dormit atât, după ce deschid să văd cine m-a sunat văd că toate apelurile sunt de la un număr care îmi este necunoscut. 

După cum m-a privit și s-a comportat în această dimineață, mă îndoiesc că ar putea fi David... poate este o urgență. de ce dracu am pus telefonul pe silențios? dau să sun numărul, dar nu apuc deoarece telefonul începe să îmi sune în mână, răspund repede.

- Da... Cine este?

- Cum ești?

Vocea lui îmi inundă urechile, acum pot să mi-l imaginez, parcă îl văd în timp ce vorbește la telefon, arogant, plin de sine, dominator, obsedat de control. Vocea prin telefon îi este neschimbată, aceeași voce sexi, joasă, misterioasă, din instinct îmi ating buzele.

- David.... Expir ușor...m-a sunat, chiar după ceea ce a aflat despre mine, după cum am reacționat, totuși a sunat.

- De ce naiba nu răspunzi la telefon? 

Nu înțeleg cine se crede să vorbească așa cu mine? Nu trebuie să dau nimănui raportul cu ceea fac eu.

- Fac ce vreau eu David, nu mă justific în fața nimănui. Îmi strâng pumnii când îi răspund, nu depind de nimeni, cu atât mai puțin de el....

- Te-am sunat ...eram îngrijorat, spune cu o voce aparent calmă, îmi dau seama că încearcă să se controleze. Ești bine?

- Da.

- Îmi pare rău.

Îi pare rău? De ce? Pentru că mi-a cercetat trecutul? Sau pentru cum a reacționat când am spus că am fost violată?

- Nu ai de ce să îți ceri scuze, după cum am spus, ce s-a întâmplat a fost o greșeală.

- Ai dreptate. Face o pauză lungă...nu știu ce să-i răspund, și el consideră că a fost o greșeală. 

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now