- 11 -

11.7K 532 2
                                    

Din nou apel fără număr

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Din nou apel fără număr... brusc pulsul mi se accelerează simt cum inima începe să îmi bată cu putere, iar degetele nu reacționează. Nu am uitat apelul din această dimineață, părul mi se ridică pe ceafă, sentimentul de furie pune stăpânire pe mine. Ely mă privește curioasă, a observat reținerea mea în a răspunde, așa că se întinde pentru a vedea cine mă sună.

- De ce nu răspunzi? 

Mă uit lung la ecran ...  șovăiesc cu degetele, nu vreau să răspund.

- Nu am de gând să răspund la apeluri cu numere private. Ochii mei îi întâlnesc pe ai ei, mă citește mai bine ca oricine.

- Ava ... serios acum... De ce nu ai răspuns?

Pun telefonul pe  masă după ce a terminat de sunat, apoi ridic mâna pentru a o trece prin păr, este un gest pe care îl fac mereu când sunt frustrată, sau stresată.

- M-a sunat și dimineață cineva,nu a spus nimic. Ridic din sprânceană și continui. Nu îmi plac jocurile astea ...

- Hmm ... este ciudat. Nu multă lume are numărul tău de telefon, Ava. Și ai doar  câțiva prieteni....

Are dreptate, nu multă lume îmi cunoaște numărul de telefon, iar cei care îl au nu ar face asemenea glume fără haz.

- Nu contează, oricum nu am de gând să-i mai răspund. Nu termin bine de rostit propoziția că pe ecran îmi apare un mesaj nou. Amândouă privim telefonul o clipă, apoi eu îl iau și deschid sms-ul primit. Ochii îmi rămân ațintiți asuprea ecranului, poza care se afișează în fața mea mă face să intru în panică.

- Grozav, spun în timp ce arunc telefonul cu zgomot pe masă și îmi duc mâinile pentru a le trece prin păr, într-o încercare de a-mi face un pic de aer. Soarele după amiezii inundă toată bucătăria apartamentului  Eley, transformând-o într-o mică saună. 

- Ce  e? Mă întreabă ea uimită de izbucnirea mea, ochii ei  mari mă cercetează curioasă.

- Am primit o poză,mă întind pentru a lua telefonul, dar prietena mea are mâna mai rapidă. Ia repede telefonul de pe masă și privește cu atenție poza de pe ecranul acestuia.

- Ești tu. 

- Da, este de azi, când am ieșit de la serviciu ...vin mai aproape de ea pentru a privi încă o dată poza. Cine dracu nu are ce să facă decât să îmi trimită poze...? continui eu iritată.

- Poze?

Ridic repede privirea spre Ely, am uitat să îi spun ce s-a întâmplat cu calculatorul și poza care mi-a fost pusă pe desktop.

- Azi dimineață am observat că cineva mi-a   umblat prin calculator, văd privirea curioasă a prietenei mele transformându-se treptat în îngrijorare.

- Cineva ți-a pus o poză în calculator? Vocea îi sună ciudat, are o răgușeală care o face să sune mai aspră. Cine dracu are parole ta? Credeam că ai parolă ... 

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now