- 5-

12.6K 527 27
                                    

Stau liniștită și îmi beau cafeaua, azi nu vreau să îmi încep ziua cu gânduri negative

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stau liniștită și îmi beau cafeaua, azi nu vreau să îmi încep ziua cu gânduri negative. Privesc în gol pe geamul de la bucătărie, priveliștea lasă mult de dorit, atât timp cât tot ce văd este cine intră și iese din magazinul aflat vizavi de apartamentul Eley. Nu am vrut să accept oferta sa de a mă muta cu ea, după ce m-am despărțit de Eliajh am părăsit apartamentul pe care îl împărțeam, nu mi-am luat decât lucrurile mele personale, nu aveam nevoie de nimic altceva. Am vrut să îmi închiriez singură un apartament dar am ajuns să accept oferta amicei mele, știu că îmi este mai bine cu ea decât singură cu gândurile mele.

    Privesc atentă ceasul de pe telefon, mai am zece minute până trebuie să ies pentru a ajunge punctual la serviciu, așa că decid să îmi mai verific o dată mailul, azi am două întâlniri pentru a arăta unor cupluri câteva apartamente, apoi trebuie să mă pregătesc pentru petrecerea de deseară. Marcelo m-a sunat aseară în timp ce făceam cumpărăturile să îmi amintească că azi la opt trebuie să fiu la afurisita aia de petrecere... exact asta îmi lipsea. 

- Neața.... Vocea prietenei mele este răgușită, are părul prins într-un coc neîngrijit în vârful capului, iar tricoul pe care îl poartă abia îi acoperă fundul...

- Bună ... îi zâmbesc cu mult drag...nu pot să nu mă gândesc cât suntem de diferite, ea adoră să iasă și să petreacă, și niciodată nu a avut un iubit mai mult de două nopți. Nu crede în relații, preferă să nu își ia angajamente și se pare că în cazul ei funcționează....

- Pleci? Mă întreabă în timp ce se așează la masă și își pune cafea în pahar...

- Mai am cinci minute, azi este o zi încărcată.

- Da... și eu am o zi a dracului  azi...  Am o afurisită de petrecere la Plaza... Un tip super m-a angajat să îi pregătesc sala pentru un cocteil, se pare că este  un magnat al afacerilor...

- Ști că ești  cea mai bună ... o privesc în ochi pentru a-i da încredere în ea, deși este începătoare are o  echipă tânără și dornică de afirmare, mereu are idei noi și mereu își mulțumește clienții.

- Da... cred că ai dreptate... Atunci un zâmbet i se ivește pe față, ochii verzi i se luminează, este conștientă  de valoarea pe care o are, astfel nu ar avea din ce în ce mai mulți clienți.

- Știu sigur că am. Privesc din nou spre ceas,  mă ridic și pun cana în chiuvetă. Trebuie să plec, îi spun. Ne vedem diseară...la cât vi acasă? O întreb în timp ce îmi iau poșeta și cheile.

- Nu știu, cred că târziu. Nu mă aștepta... îmi spune ea.

- Ok, oricum la opt trebuie să fiu și eu la o petrecere , noul patron a organizat o petrecere pentru a face cunoscut angajaților și clienților de schimbarea conducerii...

- Asta îi grozav, este bine să ieși un pic.

- Sincer nu am nici un chef să merg, dar nu prea am de ales... Ne vedem deseară. Ies pe ușă dar o aud după ce închid.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now