- 13 -

10.6K 519 2
                                    

    Ochii mei nu reușesc să se desprindă de la reflexia noastră din oglinda imensă care acoperă peretele din fața mea. Îl văd cum se freacă  de mine, cum trupul lui se mulează perfect pe spatele meu, îi simt mușchii încordați cum vibrează pe pielea mea, iar erecția puternică din pantaloni apasă cu presiune peste fundul meu. Mă dorește ... întrebarea care se tot învârte în capul meu este ce o să se întâmple după ... după ce mă culc cu el? este mai mult decât evident că el are câte femei dorește, am văzut asta în seara trecută, și este evident că eu nu pot avea o relație ... nici cu el nici cu altcineva... Îmi închid ochii și inspir adânc lăsându-mi capul pe spate când mă mușcă ușor de gât. Ce o să se întâmple după? 

     Acum însă nu pot gândi cu claritate ... modul în care mă sărută...mă atinge...îmi șoptește  cuvinte obscene la ureche îmi alungă orice alt gând. Acum nu pot decât să îl simt ...toți mușchii corpului meu sunt încordați, tensiunea  se instalează treptat în întregul corp, nu frică ... ci dorință, o dorință care mă consumă.

    -  Îți place? Îmi șoptește încet la ureche în timp ce cu limba îmi atinge foarte senzual lobul, respirația lui caldă îmi face pielea de găină.

    - Îhm... Este tot ce pot să spun, în timp ce aprob din cap, apoi îmi mușc buza.

  - Ești superbă Ava.

Mâna lui îmi întoarce din nou bărbia pentru a-mi prinde gura într-un sărut  pasional, îmi suge pe rând ambele buze în timp ce limba lui o caută pe a mea, nu-l las să aștepte, mor de nerăbdare să îl gust și să îl las  să mă guste la rândul lui. Simt cum îmi cercetează fiecare colț al gurii, cum caută să mă cunoască, să mă cucerească, și reușește să mă facă să uit de tot. Mâna îi coboară încet de-a lungul gâtului, abia atingându-mi pielea, până ajunge în final la sân, mi-l strânge ușor în palmă, masându-l atât de plăcut...Presiunea dintre picioare devine tot mai apăsătoare, aproape că doar. Îl vreau în mine. Ne oprim din săturat, dar continui să stau întoarsă spre el pentru al privi în ochi, are privirea înflăcărată, acum nu mai este încruntat ci mă privește cu pasiune.
- Ce îți dorești? Ochii lui mă privesc profund, verdele lor este atât de puternic încă nu îmi vine să cred că sunt reali... Zi-mi ce îți dorești... Continuă cu vocea lui joasă.
  Doar îmi mușc ușor buza umflata de la sărutul de mai înainte... Ridic umerii... Habar nu am ce să îi răspund, îl privesc nedumerită.
- Ava, dacă nu îmi spui ce îți dorești nu te voi mai atinge. Amenințarea lui mai în glumă mai în serios mă face să tresar...
- Te vreau pe tine, cu totul.
- Asta am de gând și eu.
Coboară mâinile spre talia mea, îmi prinde materialul fin al rochiei și îl ridică încet în sus. Mâinile lui îmi șterg ușor pielea în timp ce încet mă lasă fără rochie. Rămân în fața lui doar într-o lenjerie de dantelă roșie care nu acoperă mare lucru, simt cum încet obrajii mei începe să ia foc, nu am mai fost așa expusă în fața unui bărbat până acum, nu din aceea seară. Stau așa și mă privesc în oglindă, îl vad pe David cum stă în spatele meu și mă privește fix în ochi prin intermediul oglinzii, îmi taie respirația. Își coboară privirea spre sânii mei extrem de excitați apoi încet spre abdomen, pentru a se opri în final asuprea minusculei mele lenjerii. Încet își duce mâinile de la gâtul meu, atingându-mi șira spinării doar cu vârfurile degetelor simpla atingere dându-mi fiori, ajunge la soldurile mele, apoi de apropie de zona sensibilă dintre picioarele mele, mă atinge ușor cu palma peste chilot, stârnind în mine toate simțirile, îl simt cu fiecare por, instinctiv îmi mușc buza și o țin strâns între dinți. El continuă să-mi frece clitorisul prin dantela roșie...
- Ihmm...Un geamăt lung îmi iese din gură când dau drumul la buză. Presiunea dintre picioarele mele este tot mai mare, simt că ar trebui să se întâmple ceva, nu știu sigur ce, dar dacă continuă să mă atingă așa nu mai rezist mult.
- Nu... Nu așa de repede, neagă cu capul în timp ce rostește aceste cuvinte. Mai este mult până să te las să te termini... Avem toată noaptea numai pentru noi.
Să mă termin...? Așa ar trebui să mă simt? Așa se simte o femeie când este pe punctul de a avea un orgasm?
Își strecoară mâna pe sub chilot și mă atinge...Îmi țin respirația, ne privim în oglindă, nu pot să îmi desprind privirea de a lui. Degetele sale pătrunde încet în despicătură dintre picioarele mele, instinctiv mi le despart ușor pentru al lăsa să mă poată atinge ușor, îi simt degetul mare cum de joacă cu clitorisul meu, închid ochii deoarece plăcea este prea mare.
- Deschide ochii... Vreau să vezi ce îți fac... Și cum pot să te fac să te simți ...
Când de oprește un moment din mișcările sale deschid ochii... Nu vreau să se oprească .
- Urcă-te în pat. Mă îndeamnă în timp ce își scoate mâna ușor dintre picioarele mele și trage brusc de dantela fină care de rupe instant. Rămân uimită...Nu m-am speriat, mai degrabă mă excită faptul că m-a lăsat fără nimic pe mine. Stă în spatele meu cu dantela ruptă, o strânge ușor în pumn apoi o lasă să cadă pe podea.
- Mult mai bine... Nu are rost să te acoperi în prezența mea. Își strecoară nasul în ceafa mea și inspiră profund. Te vreau Ava... Urcă-te în pat.
Mă întorc cu fața spre el și ridic privirea pentru al putea vedea...
- Mi-ai rupt lenjeria...Spun zâmbind ... Încă nu îmi vine să cred că mi i-a  rupt...
- Îți cumpăr alți...
Mă dau în spate încet până ajung lângă pat, ușor mă așez fără a pierde contactul vizual cu David.
- Mulțumesc... chiar voi avea nevoie de lenjerie când voi pleca acasă. În gând îmi vine imaginea mea...Nu pot merge acasă cu rochia asta  fără lenjerie, omul ăsta este nebun...Nu putea să îmi dea jos chilotul fără să-l rupă?
- Ești superbă... Corpul tău este perfect, este păcat să îl ascunzi... Ar trebui venerat în fiecare moment...
Venerat? Ce vrea să spună?
- Asta am de gând să fac... Să te venerez... Toată noaptea.
- Nu pot să stau toată noaptea, nu îmi place să îmi petrec nopțile... În alte ... Mă uit puțin prin cameră,apoi adaug. Îmi place să dorm acasă.
- O să îți placă să stai aici... Cât despre somn... Am de gând să facem orice mai puțin să dormim.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now