- 18 -

11.9K 506 9
                                    

      Intru în camera mea și mă îndrept spre baie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      Intru în camera mea și mă îndrept spre baie... vreau ca apa să șteargă tot...toată viața mea. Mi-aș dori să am amnezie, poate așa aș putea să merg mai departe. Mă dezbrac li mă privesc în oglindă...semnul abia dacă este vizibil, dar este acolo, iar eu mereu mi-l voi aminti. Încerc să îmi amintesc ce îmi spunea Eliajh când făceam terapie, să mă concentrez pe o amintire care îmi provoacă o stare de liniște... întrebarea rămâne mereu aceeași: Care?  Poate că este momentul să îmi găsesc un alt doctor, să încerc să discut cu altcineva despre tot, trecut și prezent. Intru sub apa fierbinte cu această idee în gând...voi căuta ajutor.

Îmi pun pe pat cele două rochii și le privesc atentă, nu știu pe care să o aleg, mai privesc o dată spre telefon, Ely nu a răspuns la mesajul pe care i l-am trimis adineauri, dar am rămas să ne întâlnim la opt la Morton, este clubul de jazz în care ne place să ne întâlnim. Ieșeam adesea aici cu ea și cu Marcelo, Eliajh nu avea timp și nu prea agrea compania prietenilor mei. Îmi întorc privirea spre rochiile de pe pat, nu am dispoziția necesară pentru a purta o rochie, așa că aleg o pereche de jeens din dulap, îi voi asorta cu o bluză cu mâneci trei sfert...

După ce fac ultimele retușuri la machiaj și îmi prind părul într-un coc lejer, îi trimit un sms Eley și îi spun că eu pornesc deja spre Morton. O voi aștepta acolo, este cu Marcelo pe care cu siguranță îl va aduce cu ea. Aleg să chem un taxi, nu beau de obicei, dar nu vreau să risc și să vin cu mașina mea. Nu aștept mult până aud că taxiul a ajuns, ies repede din apartament și mă îndrept spre mașină. Sper să am o seară mai bună decât a fost ultima săptămână...vreau să îmi eliberez mintea. Drumul durează mai mult decât mă așteptam, la ora aceasta este extrem de aglomerat, cum nu am ce face mă joc pe telefon, nu am primit răspuns de la Ely...cred că este ocupată, zâmbesc pentru mine, în ultimul timp stă mult pe la el, cred că în curând se vor muta împreună.

- Am  ajuns... îmi ridic repede privirea spre taximetristul care s-a întors spre mine. Buimacă caut repede în geantă pentru a plăti cursa. 

- Mulțumesc. 

Cobor din mașină și mă îndrept spre club, ca de obicei este​ coadă la intrare, aici vin mulți artiști cunoscuți. Caut cu privirea un afiș sau ceva de genul, pentru a vedea cine cântă în această seară, nu reușesc să văd nimic așa că mă așez la coadă pentru a putea intra. Privesc atentă cuplul dinaintea mea...bărbatul o ține strâns pe femeie, este lipită de el iar mâna lui este așezată pe fundul acesteia... Închid ochii un moment...amintirile cu David îmi revin în minte, fac ce fac și mereu revin cu gândul la el. În ritmul acesta nu voi putea să îl uit. Rândul nu înaintează , deja încep să mă agit, nu îmi place să aștept. 

- Domnișoară Heart?

Un bărbat îmbrăcat în negru cu o cască în ureche se  apropie de mine și mă privește atent. De unde știe cum mă numesc?

- Da...Ridic o sprânceană și aștept un răspuns din partea lui.

- Vă rog să mă urmați, aveți masa rezervată.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Where stories live. Discover now