-7-

12.3K 519 7
                                    

          Aud în spatele meu vocea caldă și binevoitoare a lui Patrick, mă întorc cu grijă, gustând din paharul cu șampanie

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

          Aud în spatele meu vocea caldă și binevoitoare a lui Patrick, mă întorc cu grijă, gustând din paharul cu șampanie. De cum  ridic privirea toată șampania îmi iese afară  din gură, într-un pufnit ca din fântâna arteziană, aproape că mă înec, obrajii îmi iau foc și  abia respir, privirea îmi este ațintită asupra omului din fața mea. Cei din jurul nostru mă privesc curioși, chiar amuzați, sunt conștientă de scena pe care tocmai am făcut-o ... dar la dracu, nu mă așteptam la așa ceva.  Ce se întâmplă? Sper să fie o glumă , una foarte proastă.

- Ava ești bine? Patrick se apropie de mine și are privirea preocupată. Îmi pune mâna pe spatele gol, mă îndreaptă spre un colț mai retras al săli. Mâna mi se ridică din instinct la gură,îmi șterg șampania de pe buze și bărbie, mă uit fix în ochii lui David, arunc săgeți cu privirea, dacă o privire ar putea ucide, acum el ar fi mort. A știut cine sunt, tot timpul, și totuși a încercat să mă seducă, să mă facă să nu pot să gândesc logic.
       Neg din cap. Nu sunt bine deloc, dar nu am să îi dau o satisfacție și mai mare.
- Sunt bine, spun încet, doar că nu sunt obișnuită cu alcoolul. Îmi cer scuze. Mă uit la cei doi bărbați din fața mea, nu pot să cred că el este cel care deține D.O.B. Company. Nu pot fi atât de ghinionistă.  
- Ava, continuă Patrick,  mi-ar plăcea să ți-l prezint pe David O'Brain, deține compania care a cumpărat agenția. Un pot să respir normal, inima parcă vrea să-mi sară din piept. 
        Nu spun nimic, nu știu ce să fac. Observ cum Patrick privește de la unul la celălalt, își dă seama că ceva nu este în regulă, În aer se simte o tensiune care crește cu fiecare secundă pe care o petrecem aproape unul de celălalt.  Atunci David întinde  mâna spre mine.
- Încântat să te revăd, spune în timp ce zâmbește satisfăcut.

Patrick întoarce capul spre el automat. Afirmația lui i-a atras curiozitatea știu.

- Vă cunoașteți?

- Da, am făcut cunoștință ieri. Are o privire curioasă pe față, este un ipocrit, m-a mințit tot timpul.

- Doar că nu știam că dumneavoastră dețineți D.O.B. Company. Ridic mâna spre el și îl salut, nu mai vreau să fac încă o scenă pentru a atrage atenția asuprea mea, îmi ajunge pentru o singură seară. Nu știam cine este, continui propoziția privind spre Patrick.

- Voiam să îmi cumpăr panthouse-ul care este aproape de aici și am aflat că Ava îl are în catalogul ei de apartamente, că ea se ocupă de găsirea unui cumpărător pentru el. 

David îi explică pe scurt cum m-a sunat pentru a vedea un apartament anume. Atunci de ce m-a mai pus să vin cu toată lista de apartamente pentru a alege? Dacă deja era hotărât ce vrea să cumpere, de ce a vrut să vadă toată lista de apartamente?

- Atunci mă bucur că v-am făcut oficial cunoștință. Patrick îmi zâmbește sincer, nu are habar de ce simt în acest moment, nu știe că îmi vine să explodez.

SEDUCȚIE   I (FINALIZAT)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum