Može Peppermint?

55 9 155
                                    

Obećala sam vam odvale i naše najveće blamove a ova priča je klasičan primer tako nečeg.

(Jec izjavljuje: "Ja sam ubacila video ",i "Kidnapovala sam Tinin watt ". Eto ti ga na,kozo! ~Spec. Jec *srednjak* )

Htela sam vam ubaciti video da bi sve bolje razumeli. Naime Jec i ja smo bile te davne 2008 opsednute upravo tim video klipom. Stalno smo ga ponavljale gde god da bi se srele. Znale smo ga napamet, te 2008 završile smo osnovnu školu i doživele najbolje leto u svom životu.

Nas dve smo svako veče išle u centar i šetale se, zbog Jelene jer se njoj dopadao David. Bila je subota uveče i Jec je ukrala malo votke da popijemo pre diskoteke.

Mogu samo da kažem da je to bio prvi put da pijem i da je ta votka užasno uticala na mene. Povracala sam iza trafike od čašice votke dok mi je Jeci držala glavu. Užasno iskustvo. Nakon što sam preživela taj prvi utisak o votki popila sam još malo.

Krenule smo ka školskom dvorištu ali tamo je bio David i pobegle smo u crkvu da bi Jec obavila malu nuždu. Pošto mi je bilo užasno dosadno držeći njenu torbu viknula sam (nisam namerno jednostavno sam glasna.)

-Aaaaaaaaaa popisaces me! -

Mislim da me je pola sela čulo. Uključujući i Davida i njegovo društvo u školskom. Jec se digla pocrvenela je kao paprika a ja sam vrištala od smeha. (znam užasna drugarica).

Međutim Jec i ja smo sedele i dalje u crkvi i čekali da oni odu. To se naravno nije desilo, a ja sam ekspert za sjajne ideje i predložila sam da mu ona pridje prva kada joj se toliko sviđa.

Jec je moju ideju odmah odbacila, jednostavno ona nije takav tip. Meni sa druge strane nikada nije smetalo da priđem momku koji mi se sviđa.

U želji da joj pomognem ja sam krenula ka Davidu da mu kažem da se mojoj drugarici sviđa. Ona me je uzaludno (jer kad ja nešto naumim) sprečavala ali ja sam otišla.

Trebala sam biti kuma te veze, kupidon ali zeznula sam naravno. Prišla sam njemu pred punim društvom i rekla mu da se mojoj drugarici sviđa.

Da sam ja ta što sam se malo pre derala, da je ona prekoputa i da ide kod nje jer joj se stvarno sviđa. On me je pažljivo slušao i sačekao da završim a onda upitao.

-A gde je ta tvoja  "drugarica"? -

Ja sam ponosno pokazala prema crkvi gde sam ostavila Jec ali nje nije bilo nigde. Nestala je, bukvalno sam htela da se zemlja otvori i proguta me.

On me je pogledao sa osmehom a društvo se razbezalo.

-A zašto jednostavno ne kažeš da se tebi sviđam? -

-Zato što ne, joj njoj se sviđas! Sad ću ja nju naći. Ostani tu. -

On je slegao ramenima verovatno pomislio ludaca. A ja sam otrcala da tražim Jec ko luda.

Nije bila u crkvi, pobegla je čim sam joj okrenula leđa. A ja sam je panično tražila jer je sama u mraku.  Ali u istom trenutku je i ona mene tražila pa smo se mimoilazile. Kako? Ni dan danas mi nije jasno.

Kada smo se konačno našle, izgradila me je ali ipak ju je zanimalo šta je rekao David. Tu smo se ispričale ismejale se ko lude,kasnije krenule kući.

Par meseci  nakon tog događaja  oni su bili u fazi muvanja a ja sam bila u vezi sa njenim bratom i tu se dešavaju još veći blamovi ali to je priča za sledeći put ali je povezana sa ovim čuvenim video klipom.

Jednostavno smo bile opsednute njime celo leto. I dan danas se slatko nasmejemo kada se setimo tog leta i tih blamova. To leto nas je veoma zbližilo i počele smo uživati u svakoj sekundi provedenoj zajedno.

Zahvaljujući Jec imam da prepricavam vama naše ludorije. Nadam se da vam se dopada. Uživajte kao što uživam ja dok pišem za vas. To je to za sada

Ostanite dramatični

Vaša  DramaQueen <3

All About MeWhere stories live. Discover now