Kraljica Se Odjavljuje

33 5 12
                                    

Pozdrav dragi moji sugrađani, čitaoci random likovi ovo poglavlje je o mom najdražem ljubičastom carstvu čiji sam ja ponosni predsednik toliko dugo bila.

Pošto sam u obavezi da vas obavestitm ljubičasto carstvo se raspalo. To je bio tužan trenutk za sve, praćen suzama i svađom.

Delovi država su se odvojili, država se raspala toliko da nisam mogla da uradim ništa osim da posmatram i prihvatim tužnu sudbinu koja nas je zadesila.

Najteže je bilo što je za vreme raspada moja najdraža usvojena ćerka i princeza je bila usnula I nije bila svesna ničega. Sačekao ju je šok i tuga koju nije imala sa kim da podeli. Ali znate kako kažu život se nastavlja, tako i naš.

Za sada Kraljica se odjavljuje.















Deset godina kasnije...

Pošto sam usamljena bila bez carstva kome da se obratim i požalim. Mislila sam da je svetu došao kraj i pritom nisam dramila. Moja prva dama je sa ljubavlju  brinula o nekadašnjem ljubicastom carstvu sada već poznatnom kao Žuto Minion carstvo.

Prepustila sam joj brigu o sada u mojoj nekadašnjoj državi u jednom muzeju može se pronaći i pročitati sve o nekadašnjem ljubicastom carstvu koje sam ja toliko volela.

Novi predsednik Jelena je bila pametnija od mene i uvela je strozije zakone, pravila i pretvorila zemlju u raj za sve one koji razumeju njen bolestan smisao za humor.  Ali hej nije bilo baš sve tako crno. Ako volite Minion koliko i ona uživali bi ste.w

Mada ja nisam mogla da opstanem tu, premalo ljubicastih stvari za mene.

Rešila sam da osnujem novo ljubicasto kraljevstvo ali svaki početak je izuzetno težak ali na svu sreću imala sam pomoć od čoveka kojeg sam proglasila za kralja i povukla se iz posla.

Bili smo u kratkom čisto poslovnom braku jer sam bila na izmaku snaga i neko je trebao da preuzme brigu o svemu.

Kralj Aleks se brzo uklopio u posao prihvatio moju usvojenu ćerku Luc kao svoju. Princeza Gaga je dobila sestru a KRALJ čim se razveo od mene oženio se kraljicom Miniona i pripojio kraljevstvo.

A ako se pitate šta je samnom? 

Pa ja sam u zasluženoj penziji,  povremeno pitam šta se dešava sa njima ali se ne mešam i njihove odluke.

Sve što je lepo kratko traje a moj je red da se odmorim od svega.

Kao što sam obećala nastavak pocet 19 oktobra završen danas sram me bilo. To bi bilo to, uživajte do sledećeg puta vaša jedna jedina neponovljiva nezamenljiva i posebna  kraljica Drame u penziji! 😚😚😚😚😚😚😚

All About MeWhere stories live. Discover now