LGBT

110 10 58
                                    

Sada sledi moje šašavo mišljenje o ovoj temi. Samo za moje prijatelje sa watpaad koji su mi predložili temu.

Pripremite se, vežite se jer polećemo.

Ne ja ne vršim istraživanja po guglu ne raspitajem se, ja vam pišem moje lično mišljenje.

Sada šta je ustvari LGBT?

Ja mislim da je to ispravite me ako grešim  L-lezbejke

G-gejevi

B-biseksualci

T- tranvestiti.

      Lezbejske

Lično nemam ništa protiv njih, čak ću podeliti jednu smešnu priču sa vama.

Naime 2008 dok sam još aktivno izlazila sa Jec, ofc,jedno veče u diskoteci smo videle ekstra  hot lika koji je bio okružen devojkama. Bio je presladak, i ja sam se napravila pametna i prišla ekstra frajeru.

Sve bi to bilo u redu da nije postojao jedan mali problem. Taj hot frajer je ustvari bio žensko, i to ni manje ni više nego zauzeta lezbejska. Čak nije ni najgore što sam se izblamirala pred celom diskoteka, nego što je ona ima ludu Ljubomoranu devojku.

Sreća moja pa su shvatili da je sve bio nesporazum da ja nisam znala da je žensko. Izgledala je bolje od većine momaka.

Dakle zaključak cele priče, nemam ništa protiv lezbejki, ako one tako vole samo napred, ali ja bez muškaraca ne bih mogla.

Znači svaka čast za njih, mada kako možeš da se pališ na nešto što i sama imaš? Ne shvatam, ali ajde jeste žene su bolje u slušanju od muškaraca osim ako ne pričaju u glas, tada nastaje haos.

          Gejevi

Nisam upoznala puno Gejeva u svom životu, ne mogu da kažem da nešto propuštam ali čisto da naglasim da nisam. Poznavala sam jednog gena u srednjoj školi, lik je bio skroz kul.

Pušio je slim cigarete i imao dečka. Mislim nemam ja ništa protiv takve ljubavi ali brate ostavi izlive nežnosti za spavaću sobu.

I stalno traže paradu ponosa, dobro i ja se ponosim što imam decu pa jer imam ja paradu zbog toga? Ali nešto više o tome na kraju.

Sad da se vratimo, taj moj drug iz srednje škole je čupao obrve, stavljao puder i utezao se u ekstra uske stvari to je bilo pomalo uznemirujuće priznajem.

Sada jedna " pametna" izjava mog muža kada sam rekla o čemu pišem.

Nema s**a dok ne udare jaja o jaja.

Moj muž dame i gospodo.

Mada sada većina momaka to radi pa je sve teže razdvojiti gejeve od običnih momaka. Sreća pa ja više nemam potrebe da to radim.

Opšte je poznato da su upravo Gejevi stručnjaci za modu i za lepotu ali ako mene pitate to je samo stvar pojedinaca. Ako je modni kreator ne mora odmah da znači da je i gej, gluposti. Znači nemam nista protiv svako nek radi ono što voli, ali u unutrašnjosti svoje spavaće sobe molim.

        Biseksualci

Njih najviše  "volim"! Oni prosto ne mogu da se odluče šta vole pa uzimaju sve šta? A i kako to uopšte to funkcioniše? Malo jedno, malo drugo ili zajedno oba?

Mada na neki način to mi je i kul. Uvek možeš da pređeš na ono drugo ako ti jedno dosadi. Sad mi nije jasno kako oni funkcionišu u vezama? Kod njih je troje u vezi ili?

Kako rešavaju probleme Ljubomorom?

Svi se pomire sa situacijom i to je to? Da li stupaju u brak? I ako to rade kako mogu da ocene više osoba? Mnogo pitanja, lezbejke i Gejevi su jednostavniji. Oni vole samo jedno, i toga se drže. Ljubomorno to čuvaju i promovišu, parada ponosa opet.

Ljubav je ljubav ma kakva ona bila, makar bila i uvrnuta ja podržavam ljubav. Svako bira sebi sreću. Moraću ako upoznam nekog biseksualca da ga pitam da mi razjasne moja pitanja.

      Tranvestiti

Tranvestiti su po meni muškarci toliko zaljubljeni u žensko savršenstvo da i sami pokušaju da budu žene.

Ne smatram ih bolesnim ljudima iako su mi malo čudni. Ne bih rekla nikom da se ugleda na njih ali morate priznati velika je nekad čast da toliko neko voli ženski rod da bukvalno pokušava biti žena.

Ozbiljni tranvestiti čak i menjaju svoj pol, ako ste gledali emisije o tome znate o čemu pričam.

Realno oni ne povređuju nikog, oni se samo igraju igre presvlačenja. Imaju svoje barove i mesta gde se okupljaju. Nikog ne diraju nikog ne povređuju. Samo iskazuju ljubav na uvrnut način. I po filmovima koje sam gledala ekstra pevaju.

      Parada ponosa

Što bismo rekli najbolje smo ostavili za kraj. Stalno se polemiše o čuvenoj paradi ponosa. Ja sam protivnik iste. Zašto bi samo LGBT imao paradu?

Šta mi koji nismo deo LGBT a nemamo čime da se ponosimo? Ali ne oni su neshvaćeni pa zato parodiraju ulicama.

Gluposti, manjak samopouzdanja maybe? Kada ti je potrebno da svi prihvate da si drugačiji to je manjak samopouzdanja.

Ako si to odabrao svoj put, svog partnera i tebi je lepo, šta te briga šta drugi misle, ti si srećan šta god da radiš šta te briga šta drugi misle?

Ne, lepše je šetati ulicom i biti "ponosan", izazivati nerede nego da te jednostavno ne zanimaju tuđa mišljenja.

Ja mislim da je ovo dosta od mene, slažete se samnom? Hvala još jednom Jec, Luc, Dre, Gaga za temu. Nadam se da ste uživali i plakali od smeha.

Sad ako želite još neko od mojih šašavih mišljenja o nekoj temi, napišite u komentaru. To bi bilo to za sada Poljubac od mene za vas  vaša

DramaQueen <3

All About MeWhere stories live. Discover now