Nikad Više

59 9 35
                                    

Pošto se Jeci pola večeri ne seća mogu da izvrcem priču kako hoću. Ali ja sam dobra inace pa ću vam preneti kako je stvarno bilo.

Bilo je leto 2008,bila sam u vezi sa Vladom i ljubav je cvetala. Malo sam zapostavila Jec pa sam zamolila Vladu da donese votku kada bude dolazio.

Dolazio je za vikend a David nas je pozvao na druženje kod njega (tada jos nije bio u vezi sa njom). Njoj iza leđa sve je isplanirano trebalo je da se smuvaju taj vikend.

Vlada je trebao biti moja podrška, ali umesto jedne on je doneo dve litre votke (greška naravno).

Sedeli smo kod Davida, on i Vlada su pili polako votku i pričali a Jec i ja smo odlučile da im pokažemo kako se pije. Zgrabile smo jednu litru i počele piti na eks svaku. Mi tri oni jednu, naravno da smo brzo popile litru.

Tada smo se uzvrpoljile i išlo nam se u diskoteku zbog čega smo i došli, malo druženje i opuštanje sa Davidom pre diskoteke.

Ostatak Davidovog društva je došlo trebali smo ići svi zajedno, viknuli su nas i onda je Jeci pitala citiram :

-Da li mi idemo u tu diskoteku? -

Izašla je napolje okrenulo se ka njegovom društvu i rekla opet citiram :

-Jebači idemo! - zbog video klipa stalno smo to govorile.

Jec se od tog dela više ničega ne seća a i meni su neki delovi mutni i nejasni. Ali ipak ću vam ispričati čega se sećam.

U to vreme je bila slava sela kod nas i mi smo čoporativno izašli. Kada smo stigli u selo Jeci se pripišalo. Moram vam nagovestiti da Jec kad popije čašu bilo kog alkohola ima non stop želju za piškenjem. Njena bešika plus alkohol znači tražiti vc celu noć.

Tako je i bilo, morala sam je odvesti u  školsko da bi piškila i usput kukala kako ne mogu biti pijana od nje. A da vam kažem iskreno, bila sam pijana ko dupe samo sam se morala suzdržavati jer neko mora da pazi na pijanu drugaricu, ne?

Nakon što je završila svoje milionito piškenje ona se okolo ljuljala a meni je bilo muka, pravi trenutak za mučninu, slažete se?  Otišla sam malo dalje i ispovraćala dušu.

Nekako, ne pitajte me kako smo se vratile do Davida i Vlade i Jec je vrištala da hoće u diskoteku.

Pogledali smo se između sebe i složili se da ćemo ući kupiti kiselu vodu izaći. To smo i uradili, ali Jec nije htela to da pije i počela je da peva. Zamislite tu situaciju, Jec peva.

Pošto smo izašli iz diskoteke ona se burila što nismo ostali da "ludujemo", odgurnula  mene i Davida koji smo joj pomagali da hoda i krenula sama.

Posle dva koraka je pala i David je rešio da je ponese jer je Vlada držao mene da ne padnem. Prebacio je preko ramena i krenuo da  je nosi.

Ona je lupala rukama o njegova leđa i vikala silovanje i pomozite mi silovanje. Centar je bio pun a i prolazila je policija mi smo rekli da je pijana i krenuli da je vodimo kući.

Ali ona nije htela kući a i gde da je odvedemo kući u tom stanju. Odveli smo je kod Davida da se malo otrezni a mene je Vlada otpratio kući uz obećanje da će mi javiti kako je Jeci.

Čim sam došla kući zaspala sam u sekundi. Ujutru mi je bilo muka loše i pila sam kiselu vodu. A pod ujutru mislim 11 sati. Došao je sestrin drugar na kafu i zezao me da ne umem da pijem. Pozvala sam Jeci da vidim kako je i da saberemo utiske od sinoć.  

Došla je do mene i pričala kako nikad više neće piti votku. (Od tog događaja nikad više nije ni pila, votku naravno.)  A on nas je zezao da ne umemo da pijemo i ponudio pivo.

Ja sam odmahivala glavom i govorila nikada više (naravno to obećanje nisam održala),a Jec je rekla može daj.

Ostatak tog dana smo se treznile, zezale lupalo opraštale od Vlade koji je taj dan išao kući i uživale.

Taj događaj kao i svaki u kojem smo nas dve zajedno učestvovale je parodija za prepričavanje i uvek ih se rado setimo.

PS. Morala sam pojedine delove da izcenzurišem jer sam dobila naređenje odozgore (Jec). To je to do sledeće puta.

Ostanite dramatični vaša

DramaQueen <3

All About MeWhere stories live. Discover now