Ljubav na prvi pogled

45 5 19
                                    

Pa sada... opet je previše prošlo ,nemam izgovor za svoje ponašanje i nedostatak inspiracije. Jednostavno nemam vremena niti volje za bilo šta, tako da moja svakodnevica se svodi na kucu posao i obaveze.

Da li verujete u ljubav na prvi pogled?

Da li ona postoji?

Kako znati na osnovu jednog pogleda da je baš ta osoba prava za vas?

Retko kad ostajemo sa tom osobom zbog koje smo prvi put nakon jednog pogleda znali sve.

Ovo je moja priča i sada želim da je podelim sa vama

Davno je to bilo,možda previše davno da sećanje ostane tako živo i da srce lupa istim onim nemirnim tokom kako je kucalo kada sam ga prvi put ugledala.

Neću navoditi imena ali mislim da to nije ni potrebno, davno sam izgubila sve što me je vezalo za njega i ostale su samo uspomene i bol jer se nisam bolje borila za njega.

Kada sam ga prvi put ugledala vreme je stalo ,nije postojalo ništa sem tog trenutka kada me je pogledao svojim zelenim očima .

Mogu slobodno da kažem da mi je telo drhtalo a srce lupalo kao da će iskociti i nikad do tada i posle toga nisam imala taj osećaj istinske sreće više.

Zaljubila sam se u trenutku i prvo što sam pomislila ovo je čovek pored kog želim da provedem ostatak svog života.

Bili smo zajedno kratko vreme i ljubav koja se razvila je bila poput one filmske koja se vidja samo u bajkama.

Laka,jednostavna iako su nas delile brojne prepreke. To je bila ona vrsta ljubavi za koju se vredelo boriti ali bili smo previše mladi oboje da bi to shvatili i probali.

Smatrali smo da je loše vreme za takvu ljubav i probali smo smo ugušiti tu ljubav sa nekim bezvrednim koje su nam donosile trenutke ali ne punu sreću koju smo osetili kada smo bili zajedno.

Nastavili ali nikad preboleli, nikad nismo odustali od sećanja i njemu se vraćali u trenucima nesreće. Ljubavi koje su dolazile povredjivale su i unistavale su sve ono lepo što smo osećali a donesile su samo bol i suze.

Opet ponos nije dozvoljavao da se opet predamo jedno drugom iako nas je život iznova i iznova spajao i naturao jedno drugom.

Prava ljubav postoji to je ona sto traje uprkos svemu. Možemo je gusiti, bežati ili ignorisati ipak na kraju dana joj se vraćamo ponizno jer jedino ona u ovom životu vredi.

Ne budite kukavice, borite se za osobu koju volite, nemojte se bojati života on je i ovako prolazan.  Živite svoj život zbog sebe i uradite kako mislite da je najbolje.

Ne dozvolite sebi da u tišini patite jer ste bili previše slabi da se borite za ono što je vredelo jer vreme nije bilo pravo.

Mogu samo da vam kažem, prava ljubav se prepozna na prvi pogled i ne postoji loše vreme za nju,postoji samo nedostatak hrabrosti da se borimo za istu.

Do nekog sledećeg puta vaša kraljica drame

All About MeWhere stories live. Discover now