Ziva sam!!! Ili nisam?

22 1 0
                                    

Pozdrav društvo stvarno me nije dugo bilo ali u moju odbranu imala sam zaista puno obaveza.

Posto ste navikli od mene samo na ful dramu i nista drugo nastavićemo u tom tonu kao i uvek.

Ispricacu vam o jednom događaju koji se desio relativno skoro cisto kao upozorenje da ne ponovite moje greske a bilo ih je mnogo.

Kroz vreme sam gubila mnogo prijatelja nekad zbog moje a nekad zbog njihove krivice ali svaki put je bolelo ko sam djavo ali ova zadnja situacija me je povredila do srzi.

Naime skoro sam naisla na osobu za koju sam mislila da je moja srodna dusa i da ce popuniti prazninu koja je ostavila moja stara najbolja drugarica.

Gle cuda! Zajebala sam se opet😒😒😒

Naime ja sam ja njoj pruzila svu ljubav i sve sto sam znala ali ja sam drama kraljica drama je moj zastitni znak. Njoj je moja drama pocela da smeta.

Rekla mi da previše dramim da previse placem da sam previše sve i da koristim ljude.

Zabila mi noz u srce i razbila ga u paramparčad.  Jedva sam se sakupila nakon gubitka stare drugarice koju sam volela kao sestru i ova povreda mi nije trebala.

Kako god znala sam da sam kriva i naravno da sam preduzela korake odmah da se udaljim od cele situacije i pobegnem.

Ja to jednostavno radim kad me povrede ja bezim bez razmišljanja.  Znam da to nije najbolji način ali to je najbolje sto umem da radim.

Inace sinoc sam bila na slavi kod ujaka, pola slave preplakala i na kraju mi pozlilo jer sam se razbolela i ne trpim stres.

Da i to je novo, razbolela sam se od stresa, znaci no no stres. Ucim polako da pustam ljude iz mog života jer me ne razumeju. Iskreno nekad ni ja sebe ne razumem.

Da li me vi razumete?

Dajte teme za random pisacu bukvalno o bilo čemu eto toliko sam ocajna i usamljena.

Do sledećeg susreta vasa drama kraljica....😭😭😭

All About MeWhere stories live. Discover now