Parodije

61 9 58
                                    

Današnja tema je trebalo biti moje šašavo mišljenje o pedeset nijansi sive.

Sada izgleda da ja film,mislim da nisam ipak gledala. Gledala sam parodiju i bila ubeđena da je to. Sad verovatno sam mogla pogledati film u međuvremenu i reći kako je film sjajan i bajan ali ipak sam odlučila se da  napišem moje mišljenje o parodijama.

Ja obožavam Parodije, na muziku na filmove, ma na sve. Veoma često prvo gledam parodiju pa slušam pesmu ili gledam film.

Omiljena parodija mi na na Twilight sagu (nisam sigurna da sam dobro napisala, niti čak da se tako zove), to je onaj film sa vampirima (baš sam veštački sa rečima). 

"Vampiri su šonje " tako se inače zove moja omiljena parodija.

Obožavam Dzejkoba koji je čivava u parodiji a vampiri sisaju uloške, uglavnom smeh do suza. Svaki put umirem kad gledam.

Izvinjavam se ljubiteljima pravog filma, zaista nisam gledala, htela sam konja mi što bi rekla Jec. Razlog što nisam?

Gledala parodiju prvo pa mi original bio smešan jer sam se stalno posećala scena iz parodije.

Sad dobila sam temu, pedeset nijansi sive (nisam gledala, izvinjavam se), gledala sam parodiju  "pedeset nijansi crne". Znači crnac i crnkinja u sto ludih situacija. Umirala sam valjala se po podu.

Scene seksa koje sam čula da ima dosta u originalu, su ismejane i zamenjene glupostima poput jela. Da lik zaista jede nešto i pravi zvukove, ha ha ha ha ha ha ha ha.  Znaci ludnica totalna moram gledati večeras opet.

Sad za sve ljubitelje horora, imam jedno iznenađenje za vas. Parodije na horora!

Lično ja ne volim horore, ali zato volim parodiju. Ko god da je gledao bar jedan od mrak filmova zna o čemu pričam.

Mrak film bilo koji deo je jednostavno bolji od horora bar po meni. Zašto? 

Pa npr možeš da ga gledaš u bilo koje vreme dana ili noći i da se ne isprepadaš živ. Scene su smešne i moj omiljeni lik je napušeni crnac i milion načina na koji on u svakom delu nekim čudom izbegne smrt i na kraju umre najsrećniji.

Znači film je strava, obožavam ga koji su vaši omiljeni likovi iz Mrak filma? (Ako ste gledali, ofc)

Prelazimo na parodiju meni dragog filma "paklenu ulice". Film volim i kada sam čula za parodiju bila sam u fazonu  uuuu dole, dobar film ali sam ipak na kraju rešila da pogledam čuvenu parodiju.

Valjala sam se od smeha, Brajan meni omiljeni lik u paklenim ulicama je pokazan kao potpuna budala koji otvoreno pokazuje da je pandur.  Domenik Toreto ili Vin Dizel u parodiji je pokazan kao neodlučan lik koji ne vidi dalje od svog nosa. Znači sprdnja na svakom koraku. Plakala sam a volim original  film.

Hoćemo malo na muziku? Ako se slažete? Ako ne jako mi je žao jer ja svakako prelazim.

Moje omiljene Parodije na muziku su od lika Barta Barkera kojeg sam sasvim slučajno otkrila. Tražila sam pesmu Kejti Peri.

Naravno I skočila mi je njena pesma ali i parodija "My grandpa is super gay."  Otišla sam na njegov sajt i poslušala sve njegove parodije i sad smaram ljude ubeđujući ih da poslušaju bar jednu njegovu parodiju.

Lik je bolestan! Na pozitivan način mislim. Njegove parodije su haos ali nisu za mlađe od šesnaest godina.

Mislim da je dosta glupiranja od mene? Za sad je dosta, nadam se da sam vas bar nasmejala.

Predložite mi teme ja ću ih isprdati naravno. Ćao Ćao do sledećeg puta.

Ps. Pisala sam ovo poglavlje dok sam pekla uštipke, bilo mi dosadno. Napekla sam za tridesetoro ljudi znači dođite ljudi.

Sad idem da jedem do sledećeg puta vaša DramaQueen <3

All About MeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz