pitam se...

35 3 25
                                    

Primetila sam da vremenom sve manje ljudi cita moj radnom a još manje komentariše.

Sama sam kriva random je postao dosadan većinu vremena se samo žalim i ne zabavljam vas i eto to se desi.

Ali kraljica ima iznenađenje za vas!

Zaljubljujem se! Ha eto vam prc ako želite saznati ko je u pitanju čitajte do kraja.

Sada posto sam poznata po deljenju nebitnih informacija sa vama počeću sa tim.

Radi se o veoma specifičnoj situaciji koja mi se desila skoro,koliko je to vama interesantno prosudicete sami.

Naime ustala sam, pocela deci da pravim doručak i kuvam sebi kafu dok su moja tri usnula andjela snivala najlepši san koji cu ja kako red nalaze da prekinem uz jauke i zašto moramo i danas u školu.

Nakon što sam završila pripreme usla sam i krenula da ih budim odgovor moje ćerke me je zaprepastio i naterao me da se zapitam.

"Mama zasto si tolika vestica odjutros "

Stala sam zatecena i otisla u kupatilo da se pogledam. Bila sam u užasnom stanju, rascupana sa crnim podocnjacima i bleda ispijena i umorna.

Došlo mi je da zaplačem,ali si tada moja deca mi prisla i zagrlila me i rekla mi da me vole najviše na svetu jer ja sam ustvari najbolja veštica koju poznaju.

Čudno je to Ali naterala sam sebe da se pogledam iz druge perspektive.  Umorna sam jer ih noću gledam kako spavaju i zahvaljujem Bogu što su živi i zdravi.

Ne, nisam ja ružna niti me taj trenutni izgled kvari. Sa ponosom sam se opet pogledala i shvatila da gledam u najlepšu osobu na svetu.

Nabacila sam najveći osmeh i sa radošću ispratila decu u školu. Sela da popijem sada već moju hladnu kafu i pocela da se prisećam.

Zapala sam u depresiju jedno vreme i požalila sam se jednoj osobi o tome i ona mi je rekla da je to lenjost i da počnem sa tim što ću da zapisem koje su prednosti.

Prednosti su te sto sam sebe sagledala u drugom svetlu. Predugo sam žalila i tugovala nad sudbinom i nisam gledala situaciju iz drugog ugla.

Ja jesam prelepa bas takva kakva jesam ,imam dosta mana i kvaliteta ali ja sam ja ko me voli razumece ko me otice iz mog života.

Kroz vreme sam gubila mnogo prijatelja nekad zbog moje a nekad zbog njihove krivice ali svaki put je bolelo.

Naučila sam da se manje trudim oko njih a vise oko sebe. Živite svaki dan kao da je poslednji jer nikad ne znate kad će i biti.

Volite prvenstvo sebe,jer ako volite sebe drugi ce to primetiti i zavolece vas.

Ne tražite previše od drugih jer bolje je da vas iznenade nego razocaraju ljudi.

Možda ste do sada i sami shvatili ako niste ja ću vam reći, osoba u koju sam se zaljubila jeste osoba koja me najbolje razume na ovom svetu a ta osoba sam ja. Sa svim manama i vrlinama. Volite sebe najviše jer jedino tako ćete zaslužiti tudju ljubav.

domatrios hvala na razgovoru i razumevanju onda kad mi je to najviše  bilo potrebno.  Ovaj nastavak posvećujem tebi. Vaša drama kraljica

All About MeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora