Mojoj Budućoj Kumi

59 9 57
                                    

Navikli ste na sprdnju i retko koji ozbiljan part od mene, makar je ovde ta situacija. Danas je veoma poseban dan za mene, danas Slavim osam godina veze sa Milanom. Verovatno bi trebalo njemu posvetiti Part ali ne posvećujem ga osobi koja mi je promenila život pre ulaska Milana u isti.

Za sve vas koji ste preskočili partove do sada pa ne znate o kome se radi, da vas obavestim to je moja buduća kuma kad god rešila da se zvanično udam. Jedina osoba pred kojom uopšte ne glumim, uz koju se smejem, plačem, tugujem i veselim se moja jedina specijana Jec.

Sad ću malo da vas smorim sa citatima koje posvećujem Jec:

"Mnogi ljudi će doći i proći kroz moj život, ali samo će pravi prijatelj ostaviti trag na mom srcu. "

" Nema ništa bolje od prijatelja, osim prijatelja sa čokoladom ".

"Radije bi hodala sa prijateljem po mraku, nego po svetlosti sama."

"Prijateljsto obeleži dublje nego ljubav, ljubav može preći u opsesiju, a Prijateljsto ostaje da se deli. "

" Na svetu je najteže objasniti prijateljstvo. To nije nešto što se uči u školi. Ako niste naučili smisao prijsteljstva, onda nisi naučio ništa. "

Dobro to ni bilo to, dosta guglanja citata. Sinoć upravo me je muž pitao šta bih uradila da mene i nju život rastavi, igrom slučaja?

Stvarno sam se bacila u duboko razmišljanje i shvatila da mi je ona upravo jedini prijatelj sa kojim se redovno Viđam i koji ima vremena za mene i kada nema.

Moram vam priznati nešto, ja sam veoma komplikovana osoba. Često nezadovoljana i prava Kraljica drame, mnogo volim da suzama isterati svoje, ne znam zašto.

90%vremena se glupiram i ponašam kao dete od pet godina. Ali to je deo moje ličnosti, treba me naučiti trpeti. Jec nekim divnim čudom to uspeva svaki dan. Ona govori da me voli jer mora, jer sam joj BFF ali kada me upoznate teško je me ne voleti (pazi Jeci što sam skromna).

Od početka druženja sa njom, doživele smo neke od najvećih blamova, zaljubljivale se, pravile tipične gluposti.

Nije uvek bilo sve med i mleko, ni sada nije, ali svugde ima uspona i padova, zar ne? Dešavalo se da ne pričamo, razdvojilo bi nas vreme i život. Mislim na njeno preseljenje u drugi grad, ali hvala Bogu i to je prošlo.

Kada bi nas dve poredila sa crtanim likovima, iako će me ubiti zbog ovoga,rekla bih da sam ja Sunđer Bob a ona Lignjoslav.

Ako bi nas dve poredila sa likovima iz serije, bile bi to Mon i Rejč iz prijatelja. (svi koji su gledali seriju znaju o čemu pričam.) Sad verovatno sam odlutala od teme koju sam prvobitno htela da pišem.

Činjenica je da ja obožavam moju najbolju drugaricu i pošto ne mogu da ubedim mamu da je usvoji, a i mislim da Slađana ne bi dozvolila, ja sam rešila da je ponudim drugu najveću čast (opet sam skromna) tj pitala sam je da mi bude kuma.

Sad pošto me ona stalno kune rečenicom "Dabogda se udala" mislim da je sasvim opravdano da mi baš ona bude kuma.

Iako se razlikuje od u mnogim stvarima jedna stvar nam je zajednička a to je neizmerna ljubav, podrška i poštovanje koje imamo jednu za drugu.

Moram da prekinem ovde da ne preteram i da ne smorim sve, to je to za sada.

Ostanite dramatični. Vaša DramaQueen <3
.

All About MeWhere stories live. Discover now