Raspadam se

14 3 3
                                    

Dragi moji watpederi nije me dugo bilo a današnji part je malo kukanje a malo plakanje.

Kao što vam naslov kaže raspadam se,tužna sam depresivna I ne očekujem da iko cita ovo moje sranje ali ja cu se osecati lakše ako stavim moje misli na papir, u ovom slučaju ovde.

Stvar je u tome da je muškarac sa kojim sam provela 12 godina rekao kraj. Prvo je nastao šok, bila sam besna I mislila sam da se igra samnom ali iskreno da želi to odavno svi znakovi su bili tu,udaljili smo se dosta.

Prestali smo da razgovaramo, sve smo sveli na obaveze i decu. On je odlučio da ne može dalje I da ne želi da popravlja naš odnos nego želi izlaz I svoju slobodu.

Posto smo proveli dane u svadji ,ja sam nakon epizode plakanja I povraćanja, resila da mi je dosta. Počela sam da skupljm krhotine svoje duše i da iskreno želim da se oporavim.

Samo naravno to je lakše reći nego uraditi pa cu vas provuci kroz devet krugova pakla koji sada proživljavam.

1 krug. Osećaj odbacenosti

Svi smo se nekad tako osećali iz raznoraznih razloga. Opisacu vam moj Osećaj.  Osecam se samo I kada sam okružena ljudima. Kao da sam oštećena roba koja ne može ništa.

Osecam se staro i umorno,ne prijaju mi ljudski dodiri i pogledi. Jednostavno zelim konstantno biti sama a ne želim taj Osećaj. 

2 krug. Suze I bes

Placem jer osecam I fizički i psihički bol. Placem za uspomenama za njim za iluzijom zivota koji sam htela.  Placem za snovima. Besna sam konstantno, na sve,na sebe ponajviše.

Vezala sam dusom I telom jer trebalo je trajati zauvek a sada na kraju puta, sama sam i besna.  Nemam dovoljno suza dok mi praznina uzima sve ono lepo u meni.

3 krug. Tišina

Uzivam u tišini koje malo ima,pomaže mi da kao ranjena zver lizem svoje rane.  Niko ne razume, bar imam takav osećaj, nema prave utehe a gusim se,samo Tišina pomaze.

4 krug. Deoba I pogledi

Kako podeliti uspomene? Kako podeliti svu ljubav koje dovoljno nije bilo?

Prvo da se izvinim ovo je zapoceto prosle godine I onda se desilo da sam pokusala da popravim I na kraju pukla.

Desilo se da  taj raspad sistem nije dobro uticao na moju psihu.  Depresija je ozbiljna bolest I ako se cuti I ne trazi pomoc odnosi žrtve.  Ovo je moja priča, ne očekujem da razumete niti trazim sažaljenje samo želim da podelim jednostavno.

5 krug pucanje.

Bio je to običan dan kao to sto obično I biva provodila sam dane sa laznim osmehom a noci u suzama i tako u krug. Taj 23 avgust sam saznala da sam zamenjena I odbacena potpuno I nisam imala sa kim da podelim tugu jer sam sve mostove sa svim prijateljima spalila.

Krenula sam u šetnju da razbistrim misli,pobegla od same sebe tacnije ali đavo ne spava to znate. Otisla sam na obliznji ribnjak plakala gledala u vodu I razmišljala.

Crne misli su pocele da se roje,ipak si sam sebi najgori neprijatelj.  Ponavljalo mi se  u glavi ti ne zaslužujes da živiš.  Rekla sam da đavo ne spava zar ne?

Nasla sam u dzepu zilete koje sam kupila ranije tog dana za partnera,koje sam zaboravila.  Kad sam ih nasla mislila sam to je znak I resila da ga sledim.

Presekla sam vene spustila se u vodu i krenula da cekam tiho svoju smrt

Znam sta ce te reci imas decu kako si mogla?  Ali verujte u tom trenutku sam mislila bice svima bolje bez mene pa sam nastavila sa svojim.

6 krug spas

Nije mi bilo suđeno da umrem taj dan pa me je čovek koji je dosao na pecanje iako se spremam nevreme našao I pozvao pomoć.  Uskoro je dosla I moja zaova vezala mi rane I bila uz mene do dolaska hitne pomoći.  Zamalo sam izgubila život taj dan.

7 krug priznavanje problema I trazenje pomoći

Odvedena sam kod lekara da mi se saniraju rane I na razgovor sa psihijatrom.  Kada me je pitala sta sam uradila rekla sam da ne znam I u tom trenutku stvarno nisam ni znala. Zamolila sam nepoznatu osobu da mi pomogne. Bila sam loše I nisam mogla dalje to je bilo sigurno.

8 krug  dan po dan

Isla sam polako sa oporavkom.  Imala sam nocne more jedno vreme ali počela sam da govorim ljudima sta me muči I uz pomoć porodice izvukla se,polako dan po dan.

Ovo je skracena verzija inače ali morate znati depresija je stvarna bolest.  Odnosi stvarne žrtve.  Niste nikad sami ja sam to na tezi način naučila.  Prosla je godina ali trudim se svaki dan da zivim punim plucima I da kad se osecam lose da to kažem.  Niko ne čita misli napredovala sam kao osoba u svakom smislu. Izgleda sam morala da dotaknem dno da bi se izdigla.

Svaki dan je novi uspeh I svaki dan je razlog za osmeh jer nemaju svi tu mogućnost. Zato uvek se smejte.  Vasa Drama kraljica

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 12, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

All About MeWhere stories live. Discover now