Lude Noći.

50 8 31
                                    

Prvo da vam se izvinim što mi je trebalo ovoliko dugo vremena za nastavak ali bavim se pričom koju pišem za Jeci pa mi to oduzima mnogo više vremena nego što sam planirala. Ali sve za najbolju drugaricu znate?

Znam da sam vam već pisala o proslavi prvog maja ali ako bi vam rekla da smo jednom slavili prvo maj četiri dana da li bi mi verovali?

Da I to se jednom desilo, neplanirano, ali ipak najbolje stvari se uvek dese tako bez puno najave i planiranja.

Prvi dan ili prvi maj, Miki i ja smo proslavili sami. Sedeli ispred kuće smejali se i pričali, Jec je tada živela u Zrenjaninu, slabo smo se viđale i jako mi je nedostajala tako da nismo hteli praviti nikakvu žurku ili pompu od prvog maja. Prvo veče je prošlo normalno u odnosu na ostale večeri i najluđe što se desilo jeste da je Miki posle tuširanja izašao go da skloni kotlić jer je bila najavljena kiša.

Imao je tu užasnu naviku da izlazi go kada smo sami ili u gaćama pred gostima, ne pitajte jedva sam ga ubedila da to više ne radi.

Dragi dan je moja "pametna" zaova došla na ideju jer sam tih dana bila tužna zbog Jec da bi mogla ona pošto se isto zove da dođe sa momkom da proslavimo. Bila je to užasna ideja i ne moju Jec niko ne može da zameni.

Mada često mene niko ne pita za mišljenje Jelena je to veče sa dečkom došla kod nas. Milan je krenuo svoj klasični striptiz i ostao u šorcu, glupirali smo se, Miki se vozio na haubi kola odvrnuli smo muziku igrali i po prvi put nisam imala želju da prebijem moju zaovu .

Nisam sigurna da li zbog alkohola ili ona to veče nije bila naporna i užasna kao uvek. Njen dečko se napio i dobio iznenadni napad gladi i rekao citiram :

"Ja sam gladan! Ja nisam stigo da jem, sam žurio! "

MI smo svi počeli da se smejemo i ona je ušla da napravi svom dečku jelo. Ušla sam za njom i ona je uzela hleb i salamu za pse i napravila mu sendvič od toga. Ja sam se bukvalno zgrozila ali kada mu je iznela on je pojeo sendvič sa oduševljenjem uz pitanje gde kupujem salamu mnogo je dobra.

Za kratko vreme su se tu stvorili Milanovi kumovi i prijatelji iz Radojeva. I tu su krenule klasične priče muške o ženama i dužinama. Tu se Nikola probudio i ja sam ušla.

Ali su muški mrtvi pijani vadili napolje svoj polni organ da se pohvale svojom obdarenošću. Svi sem Milana, naravno njemu je sestra bila tu pa je preskočio ovaj divan događaj.

Kasnije su se treznili polivajući se vodom, a ja sam se pokupila oko tri sata i otišla da legnem.

Trećeg maja Dušanu je palo na pamet da bi mogli da slavimo prvi maj opet. Došao je do nas sa gajbom piva i mesom. Mi smo uzeli soka, još piva i mesa. Tada smo jako malo viđali Biku, imala je dečka koji joj bukvalno nije dao da diše, non stop su bili zajedno. Ali veče pre ovog su raskinuli i Biki je Trebala  razonoda da ne bude tužna, pa je naš poziv da dođe rado prihvatila.

Deca su otišla kod dede i ostala bi tamo tri dana tako da je mama mogla da luduje i pije. Prvo smo se svi ubili pevali i vriskali na glas. Sreća pa smo tada Živeli kod stadiona i nismo imali komšija.

Onda je Šane mrtav pijan uređivao Milana da idu da zaprosi devojku. Bika se žalila kako je Smršala i kako nema sise, pa smo joj pipali sise. Onda je Dušan pevao da li znaš od Djanija dok je mahao ogromanom zastavom a mi ga snimali. Nažalost snimak nije uspeo i niti se išta vidi niti se čuje.

Bika revoltirana muzikom je ušla i pustila malu ženu. Pevala je na sav glas, i onda se okrenula ka meni i pitala me da li je ona lepa?

Bika je zaista lepa devojka i to sam joj i rekla. Ona me je tada pitala dovoljno lepa da me poljubiš?

Ljubila Sam je u obraz, ali ona rekla da nije mislila na to i napućila usne. Ljubila sam je u usta na blic, dok je Milan tražio bolji Poljubac Šane nam je rekao da smo lezbejske i otišao napolje da povraća.

Posle smo bežali od nevidljive pretnje i smejali se pevali zvali nepoznate osobe. To veče se završilo oko pet ujutru, tada smo ušli unutara da spavamo. Do tada smo spavali napolje tj dremali sa flašama u rukama oko logorske vatre.

Četvrti I zadnji dan ove neobične avanture je krenuo kada me je brat polio vodom oko dva poslepodne. Reko je da ustanem slavimo prvi maj.

Moja reakcija je bila slavićemo sledeće godine da me pusti. Ali nema puštanja došao je Bole kuvao se kotlić. Preko je bila utakmica, bula i galama. Posle završetka utakmice fudbaleri su došli kod nas sa alkoholom.

Slavili pobedu, slavila sam i ja sa njima ali bila sam mamurna tj nikako društvo. Napravila sam fajront oko dva sata i niko se nije usudio da me pita da slavimo prvi maj još jedan dan.

Tako su počele i završile se najluđe noći u mom životu. Nije se više ponovilo tako nešto, niti smo toliko dugo slavili opet nešto.

Danas se prisećamo i šalimo na temu tih noći. To je to valjda za sada, ako vam treba odlična žurka koje se pola nećete sećati zovite mene. Šalim se naravno idem sad do sledećeg puta

Ostanite dramatični vaša DramaQueen <3

All About MeWhere stories live. Discover now