14 Februar

33 9 18
                                    

Pošto ste kratki sa temama, sram vas bilo. Ja ću iznositi moja mišljenja koja vas možda, možda i ne zanimaju kako god. Udobno se smestite, vežite jer polećemo.

Ne brinite biću kratka i dramatična kao i uvek navikli ste na mene takvu.

Dan zaljubljenih je bio pre par dana. Prvo ću iskoristiti priliku da vam svima čestitam. A sada iznosim moje šašavo mišljenje o 14 februaru.

Sad bilo da ga zovete i slavite svetog Trifuna, Valentinovo ili ga pak zovete da dan zaljubljenih. 14 februar je ruku na srce samo dan još jedan dan u godini.

Sad da ne ispadne da nešto ja ovde pametujem ili nešto, mislim svako slavi i zove taj dan kako želi.

Ako mene pitate taj "dan zaljubljenih" je izmišljen samo da bi više prodali bobonjera i ostalih Poklona za taj specijalan dan.

Sad ne razumem, samo na dan zaljubljenih možeš pokazati voljenoj osobi ljubav? Samo tad joj možeš kupiti poklon?

Znači cele godine možeš biti kreten prema voljenoj osobi, varati je, gledati sa strane ali sve to je u redu jer kad dođe 14 februar kupite nešto lepo i pokazaćeš joj koliko je voliš.

Čula sam i Čitala brojna mišljenja o tome kako smo mi srbi i mi treba da slavimo "svetog Trifuna. U redu, slažem se možda i treba. 

Ali opet ne mogu a da se ne zapitam sve te osobe koje tvrde da ne slave dan zaljubljenih prve lete da kupuju poklone i da provedu dan sa voljenom osobom u nekom fensi restoranu.

Nedavno sam čula od jedne osobe neću je imenovati sledeće :

-Kupiću joj bobonjeru, i još nešto i biće srećna. Idem da provedem dan sa njom ipak je dan zaljubljenih. -

Na moje pitanje zašto to ne radi stalno ili bar ponekad odgovoreno mi je sa - prevario sam je, ali dan zaljubljenih je i usamljena je sigurno će mi oprostiti. -

Hm, zanimljiva politika. Ja lično ne dobijam poklon za dan zaljubljenih, dobijem poklone kad god bez razloga, bez posebnog povoda. Čisto da me učini srećnom.

Ne mogu a da se ne zapitam da li ludilo tog dana utiče podjednako na sve? Da li tada zaboravljamo i opraštamo sve samo iz straha da ne budemo sami na taj dan?

Moje mišljenje je da, nek me ispravi slobodno svako ko se ne slaže samnom, da ljubav treba da se slavi svaki dan, ne treba vam specijalan dan za iskazivanje ljubavi.

Ako nekog volite i sigurni ste da on voli vas pokažite mu to, ne čekajte određene dane. Nisu vam potrebni preskupi pokloni.

Važna je pažnja, važna je ljubav i nije dovoljan samo jedan dan godišnje da bi se ljubav proslavila.

Ljubav se slavi svakodnevno, sa malim gestovima, sa običnom kafom u krevetu ujutru. Sa poljubacem za laku noć, sa zagrljajem kada vas nešto boli.

Iskoristiću jedan citat moje drage osobe sa Watpaad- a :

"Kad izgubite sve, kad nemate ništa, da li je ljubav dovoljna? "

Možda nije uvek, ali uz prave ljude, i uz pravu negu, ljubav je odličan početak.

Sada ako se neko ne slaže samnom neka slobodno kaže, cenim vaše mišljenje . Mada ja lično mislim da je svako vreme za pokazivanje ljubavi pravo.  To bi bilo to od mene za sada do sledećeg puta 

VOLI VAS VAŠA KRALJICA DRAME <3

All About MeWhere stories live. Discover now