XX

202 9 2
                                    

Použila sílu země, aby vyhloubila tunel až do lesa. Když procházela tunelem tak se nic nedělo, byla ráda a nervozita ustupovala. Vyšla v lese a vydala se hlouběji do něj. Po chvíli díky své upíří rychlosti se dostala k tomu domu. Přišla k němu a čekala dokud nenastane půlnoc. Nastala půlnoc a dveře od domu se otevřeli. Lilith vešla dovnitř.

"Vítej Lilith." Lilith se poklonila na důkaz díků a pozdravu. Ghoust šel k ní a luskl jí prsty před obličejem. Lilith zamrkala a podívala se na něj.

"Proč jste mě zhypnotizoval?"

"Jak o tom víš?"

"Vnímala jsem a viděla jsem všechno, ale nedokázala jsem říct víc, než to, co jste mi řekl v hypnóze.

"Hmm, zajímavé."

"Co je zajímavé?"

"Že na tebe moje hypnóza nefunguje."

"Na mě nefungují žádná kouzla na ovlivnění mysli. Tedy částečně ano, ale nikdy ne úplně."

"Velice zajímavé." chvíli bylo ticho. "No dobrá. Dáme se do toho." Ghoust ukázal na velkou židli a Lilith se posadila. Přistoupil k ní a řekl. "Teď se musím nejprve od tebe dozvědět o tvé minulosti. Mohla by jsi mi říct vše?" Lilith jen přikývla a vypověděla mu vše až do teď. Samozřejmě podrobnosti si nechala.


     Dejmon ucítil že se někdo snaží dostat přes bariéru, tak se tam šel podívat. Spatřil Lilith jak se drží za hlavu a přechází sem a tam. Pak se Lilith zastavila a vyhloubila velkou díru.

"Co to...? Ona tohle dokáže?" Dejmon se nestihl ani vzpamatovat a Lilith zmizela v díře. Dejmon se rozhlédl jestli ho někdo nesleduje a když se otočil zpět, že půjde za Lilith tak před ním stáli Skarlet a Ginger. Dejmon nadskočil leknutím.

"Co tu děláš?" zeptali se obě.

"To bych se měl spíš ptát já vás."

"Cítili jsem že chce Lilith někam jít, tak jsme šli za ní."

"To samí já." tak se spolu dohodli a šli za Lilith, prošli dlouhou dírou v zemi a vyšli v lese. Podvědomě věděli kam má namířeno, tak šli za ní. Když spatřili Lilith jak stojí před tím domem, zastavili se a schovali, aby je neviděla. Po chvíli Lilith vešla dovnitř a Dejmon šel blíž. Skarlet a Ginger šli s ním. Schovali se pod okno a poslouchali co se tam děje. Zaposlouchali se a slyšeli úplně vše.


     Když Lilith domluvila, Ghoust se postavil a přešel k ní. Klekl si před ní a podíval se jí do očí.

"Lilith teď mě poslouchej. Ta bylina co bereš, ti oslabuje organismus a pomalu tě zabíjí. Ty si  myslíš že ti pomáhá, ale je to na opak, má to opačný účinek. Tyhle byliny jsem zkoumal a vím jaký mají účinek na organismus upíra. Musíš ji přestat brát."

"Ale když to udělám tak zemřu."

"Ne nezemřeš. Je to tvoje hlava která ti dává takové informace, ale já tě z toho dostanu, slibuji." Lilith jen přikývla "Dobrá začneme s léčbou. Nejprve ti do krve vpravím bylinu jménem 'omamník'.

"To je ale jedovatá bylina."

"Ne v malém množství." Ghoust nabral do injekční stříkačky zkapalněný 'omamník' a přišel k připoutané Lilith. "Musel jsem tě připoutat, protože nevím jaký to  na tebe bude mít účinek." Lilith jen přikývla. Ghoust jí vpravil látku do žil. Lilith to nic nedělalo, ovšem po chvíli napnula svaly, nehty zaryla do židle, ale v obličeji byla klidná. Ghoust si vzal papír a něco zapisoval. Lilith to po dvou minutách bolesti nevydržela a bolestí vykřikla.

Upíří životWhere stories live. Discover now