XL

108 6 2
                                    

Když k ní znovu šel, tak se Lilith rozšířili zorničky a vybavilo se jí všechno, co jí dělal Thomas. Začala se třást a v očích měla strach, nebyla schopna pohybu. Muž k ní přišel a přejel jí rukou po noze nahoru. Lilith jen vyděšeně zavrtěla hlavou. Muž jí jí stáhl kalhoty a zvedl jí nohu.

"N-nee." zakřičela Lilith a pokoušela se mu vymanit. Najednou se rozrazili dveře a dovnitř vtrhl Rídyk. Spatřil nahou, připoutanou Lilith a muže u ní. Neváhal, ve mžiku byl u nich, odtrhl muže od Lilith a utrhl mu hlavu. Dva svalnatí muži se začali probouzet, tak jim Rídyk taky utrhl hlavu a pak všechny tři těla spálil. Když muž zemřel, pouta na Lilithiných rukách zmizeli a Liltih se stále vyděšeně dívala před sebe. Rídyk k ní šel a Lilith se snažila dostat z jeho dosahu.

"Ššššššš, už je to dobré. Jsi v bezpečí." Objal jí, ale Lilith se snažila dostat z jeho sevření. Po půl hodině se přestala s ním prát a už jen brečela. Když si uvědomila že je nahá, tak si sedla k němu zády a přitáhla si nohy k sobě. Rídyk strhl přehoz z gauče, jemně jí ho přehodil přes ramena a zabalil jí do něj. Lilith stále jen brečela a třásla se. Rídyk jí vzal do náruče a odnášel pryč. Lilith nakonec vyčerpaně usnula v jeho náručí. Když jí donesl na nádvoří školy, tak jí okamžitě přenesl na ošetřovnu.Tam se jí ihned ujal Ghoust a doktoři.

"Co se stalo?" zeptal se jí vyděšeně a překvapeně Ghoust.

"Jeden čaroděj jí chtěl znásilnit."

"Cože?!" vykřikl naštvaně.

"Klid už je mrtví."

"Sakra. No nic, postaráme se o ní." řekl a odcházel.

"Počkám dokud se neprobudí."

"Měl by jsi si odpočinout."

"Zůstanu u ní."

"Jak myslíš." Když byla Lilith po prohlídce, odvezli jí na pokoj 25. Po 3 hodinách se Lilith probudila a když spatřila Rídyka, jak se na ní dívá, tak se od něj na posteli odsunula s vyděšeným výrazem ve tváři.

"Jak se cítíš?" zeptal se a mile se na ní usmál. Lilith se na něj stále vyděšeně dívala.

"D-dobře." řekla nervózně a trochu se třásla.

"Jsem rád že jsi v pořádku." jen přikývla a stále se na něj vyděšeně dívala. Po chvíli tam přišel Ghoust a zastavil se od ní 3 metry. Lilith se na něj podívala ještě víc vyděšeně a začala se třást ještě víc.

"Ahoj Lilith." usmál se na ní. Lilith nic neřekla a jen se třásla. Ghoust k ní přistoupil o jeden krok a Lilith se odtáhla. "Proč jsi tam byla?" zeptal se jí mile.

"P-pro i-informace.

"Jaké informace?"Když si na to Lilith vzpomněla, tak jí začali téct slzy a přitáhla si nohy blíž k sobě. "V pořádku, jen klid, pokus se na to nemyslet. Rídyku?"

"Ano?" Rídyk stále sledoval Lilith.

"Pojď prosím se mnou." jen přikývl a odešel. Za dveřmi se na něj Ghoust otočil. "co jsi tam dělal ty?"

"Byl jsem se jen projít."

"Vážně? Jak jsi jí našel?"

"Procházel jsem se okolo jedné polorozpadlé budovy a ucítil jsem Lilith. Vešel jsem do jejího podzemí a pak uslyšel Lilithin křik. Když jsem tam vběhl, tak byla nahá a on byl u ní.

"Co jsi s ním potom udělal?"

"Zabil jsem ho a zapálil, byl to čaroděj."

"Takže není divu že se mě bojí. Prožila si svoje jako malá, když se z toho vzpamatuje, tak se jí to stane znovu. Bude těžké jí z toho dostat, ale věřím že se nám to povede." po chvíli se vrátili zpět a Lilith tam nebyla. Bylo otevřené okno.

"To ne." vykřikl Rídyk a byl u okna ve chviličce. Cítil Lilithinu energii, ale nikde jí neviděl. "Jdu za ní."vyskočil oknem ještě dřív, než stihl Ghoust něco říct. Rídyk běžel po jejím pachu, po dlouhé době jí spatřil, jak sedí u stromu a nohy má přitažené k tělu. "Lilith?" řekl mile a šel k ní blíž. Lilith se prudce postavila a začala vrtět hlavou v nesouhlasu. Rídyk se zastavil a mile se usmál. "Je to v pořádku. To jsem já, nic se neděje. Jsi v bezpečí." pomalu se přibližoval a Lilith se třásla. Došel až k ní a natáhl k ní ruku. Lilith silou zavřela oči a sklopila hlavu. Rídyk jí jemně objal a pak pak objetí trochu zesílil. Lilith se stále třásla a Rídyk jí uklidňoval. Po dlouhé době se Lilith stále neuklidnila a v jeho přítomnosti se stále bála a třísla se. Vraceli se pomalu zpátky na ošetřovnu.

"P-proč se o mě tak staráš?" zeptala se najednou Lilith.

"Protože tě mám rád." Lilith se na něj překvapeně podívala. "Proč tě to tak udivuje? Necítíš to stejně?" Lilith sklopila hlavu.

"Já-já... Teď nevím. Nechci se bavit o vztahu... ne teď."

"Dobře, chápu to." mile se na ní usmál a Lilith mu opětovala nervózní úsměv. Když došli k ošetřovně, tak na ně před dveřmi čekal Ghoust. Lilith se zastavila a znovu se roztřásla. Rídyk se po chvíli chůze zastavil a podíval se na Lilith. "Neboj se, vše je v pořádku. Jsem tu s tebou." Přistoupil k ní a chtěl jí vzít za ruku. Lilith se ale odtáhla a roztřásal se ještě víc. Dívala se střídavě na Rídyka a na Ghousta.

"M-m-myslím že p-půjdu do lesa." řekla vystrašeně a rozeběhla se pryč. Rychle proběhla portálem a běžela do lesa.


     Rídyk přišel ke Ghoustovi a díval se na místo kde zmizela Lilith.

"Asi to s ní bude hodně těžké." řekl Rídyk.

"Měli bychom to říct Dejmonovy a řediteli.

"Jo, ale teď by bylo dobré jí nechat v klidu."


     Lilith doběhla k domku a zádama se přitiskla na strom.

"Lilith?" řekla Valerie, která se probudila. Byla stále noc. Lilith se na ní trochu vyděšeně a překvapeně dívala. "Jsi v pořádku?" Lilith nic neřekla a svezla se po stromě na zem. Valerie slezla dolů a přiběhla k Lilith. "Co se děje?" Lilith se lekla, podívala se na Valerii, pak dala hlavu do dlaní a začala brečet. Valerie jí hladila po vlasech. "Jenom klid. Co se stalo?" Lilith zavrtěla hlavou.

"Ahoj Lilith." řekl Dejmon, který tam zrovna přišel. Lilith, jakmile ho uslyšela, se na něj vyděšeně podívala a začala se třást. Dejmon k ní šel, Lilith se postavila a začala couvat. Valerie se podívala na Liltih a pak naštvaně na Dejmona. Stoupla si mu do cesty a řekla.

"Co jsi jí udělal?!" Dejmon se na ní překvapeně podíval a řekl.

Upíří životWhere stories live. Discover now