må vi snakke om dem

213 10 4
                                    

Hei først vil jeg si at delen som heter pronolog skulle egentlig komme før kjøpesenteret, håper de fleste forsto det og at jeg skal prøve å bli bedre på å oppdatere oftere, men kan ikke love noe.

Stina's pov*
Vi satt på rommet mitt og så på Netflix. Vi gjorde det samme i går kveld, men vi elsker å se på Netflix alle tre så. I morgen får Maria og Sofia svar på om de vinner konkurransen eller ikke. På deres vegne håper jeg selfølgelig at de vinner, men samtidig ikke siden da må jeg bli med. Jeg håper bare at de to ikke kommer til å kjenne meg igjen, jeg skal uansett bare være sammen med dem i en eller to timer. Jeg er bare glad for at det ikke er en sånn vinn en hel dag med dem. Uansett så håper jeg fremdeles på at de ikke kommer til å vinne.
So- jeg gleder meg sånn til i morgen, håper vi vinner det hadde betyd så utrolig mye
M- ja jeg vil virkelig vinne, og Stina tusen takk for at du blir med du er verdens bestevenn
S- åhh takk, bare vi ikke blir der lengre en to timer så skal jeg overleve sammen med de to
So- oss eller gutta
S- guttene vel jeg greier da å overleve med dere to lengre en to timer
M- ja det er sant

Vi satt og så på film litt lengre til vi bestemte oss for å gå ut og gjøre noe annet. Vi gikk ned å tok på meg skoene våres og gikk mot skolen. Det høres kanskje rart ut å gå til skolen når det er ferie, jeg mener hvem ville liksom ha gjort det. Grunnene til at vi gikk til skolen var fordi vi hadde et sånn kjempe stilig klatrestativ der som er kjempe morsomt å drive i. Det er kanskje litt barnslige, men vi er barnslige fra før av da så (Bildet av klatrestativ på toppen). Vi gikk bort til stativet og begynte å klatre opp i det. Jeg satte meg på en av de stengene som kommer ut helt på toppen. Det er faktisk ikke så vanskelig å komme opp ditt, du bare klatrer opp gjennom den røde ti gen i midten. Jeg kunne sittet oppe her og sett på utsikten i flere timer, jeg har ikke høyde skrekk så det å være så høyt opp plager meg ikke i det hele tatt og i tillegg så elsker jeg og klatre i treer og sånn.

So- jeg klarer nesten ikke å vente til vi får vite om vi har vunnet eller ikke
Ma- ja samme her
S- dere jeg vet at dere gleder dere, men kan vi snakke om noe annet en de to idiotene
Ma- jeg vet at du ikke liker dem, men aldri kall dem idioten okey
So- ja for da får du med oss å gjøre
S- okey, okey. Ro dere ned, jeg må huske å aldri hate på de når det er fans i nærheten ass
So- sorry, men de er liksom de beste gutta i hele verden så
Ma- glem verden- hele universet
S- okey, men kan vi snakke om noe annet
So og Ma- greit

*

Resten av dagen gikk ganske fort egentlig, for når vi kom hjem så så vi på Netflix. Bombe, legg merke til ironien. Så når klokka ble 21:00 så la vi oss. Vet det er litt tidlig, men svaret på den konkurransen er i morgen tidlig klokka 07:00 så vi ville legge oss litt tidlig. Dessuten de som trekker vinnerene har gjort slik at hvis du ikke svarer så blir premien gitt videre til noen andre. Litt teit, men samma det. Jeg bryr meg virkelig ikke, men jeg overlever en eller to timer med de to gutta så lenge det ikke blir noe lengre for da skal de to jentene få høre det. Jeg håper egentlig mest på at de ikke vinner i det hele tatt for jeg vil egentlig aldri se dem igjen.
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now