Uten sikkerhets vakter?!

88 11 2
                                    

Hei dere🤗 så nå er det påske ferie og jeg har tenkt til å prøve å publisere så mange nye deler som mulig. Jeg kan dessverre ikke love noe siden er ganske opptatt i påsken, men skal prøve. Uansett god påske og jeg håper dere liker denne delen❤

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Han kunne ikke gjøre det, Marcus vil bli helt knust. Jeg hadde veldig lyst til å bøye meg unna, men klarte ikke. Jeg bare så på han. Plutselig bøyde han seg litt til siden og ga meg en klem i stedet. Jeg forsto ikke så mye, men var glad for det. Så hvisket han i øret mitt.

T- Uansett hvor mye jeg har lyst til det, så kan jeg ikke gjøre det mot han

Marcus pov*
Jeg sto der og så på Martinus som bøyde seg mot Stina og skulle kysse henne. Jeg vet at dette var planlagt, men det er fortsatt vanskelig å se på. Liksom hvorfor måtte jeg absolutt tape den Stein, saks, papir greia. Hvis jeg hadde vunnet hadde det vært jeg som kyssa henne nå. Stina var helt stiv og forsto ingenting. Så bøyde Martinus seg litt til siden og ga henne en klem istedet. Jeg så rart på han og han ga meg et blikk som sa "Jeg kan ikke gjøre det". Jeg forsto ikke helt fordi han elsket henne og jeg vet at han vil kysse henne, så hvorfor kan han ikke gjøre det? Med mindre, han ikke gjorde det på grunn av meg. Han ville ikke at jeg skulle bli såret så han ga henne heller en klem.

Martinus pov*
Når vi var ferdig, gikk vi ned bak scenen hvor noen av vaktene våre sto og ventet. Jeg forsto ikke helt hva de gjorde her, fordi vi kom hit uten vakter og vi sa ikke noe om hvor vi skulle. Ikke til pappa en gang. Jeg så på Stina og kunne se at hun ble litt skuffet, hun trodde sikkert at disse fulgte oss hit også. Jeg må få henne til å forstå at det ikke er sånn.

T- Hva gjør dere her?
V1- Vi kom for å ta dere med tilbake og sørge for at dere kom fram trygt
M- men hvorfor vi kom oss jo hit uten problemer

Jeg ble egentlig litt overasket over at Marcus begynte snakke, men jeg er glad for det for da forstår Stina at vi faktisk kom alene og at vi ikke trenger vakter hvor enn vi går.

T- ja kan vi ikke få gå tilbake til hotellet også da? Det er ikke så langt
V2- Nei det kan hende, men husk at dere er i Oslo nå da, ikke i trofors
M- Ja, men de går fint
S- ehm er dere sikre på det?
T- jada, vi kom oss hit uten problemer så det går fint
S- ja okei

Stina's pov*
Jeg er ikke så veldig sikre på om det gutta har tenkt til å gjøre nå er det lureste altså, men de sier jo at de kom seg hit uten problemer så vi får håpe på det.

*

Jeg og gutta var nå inne på Oslo City fordi de ville ha starbucks og jeg sier aldri nei til det altså, men jeg må innrømme at jeg var litt nervøs for hva som kom til å skje da. Det var mange jenter som hadde sett guttene og spurt om bilder og sånn, men heldigvis er det ingenting skummelt som har skjedd enda da. Liksom jeg er glad for at gutta gjør dette, siden de vet at jeg ikke liker og være fanget med sikkerhets vakter hele tiden, men jeg vil ikke at de skal skade seg eller noe. For hvis de blir skadet på grunn av meg vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med meg selv altså.

Nå gikk vi ut av Oslo City og var på vei til Karl Johan, for å komme oss til hotellet. Nå skulle vi bare gå over en sånn vei der det kjører trikk og biler. Det var rødt lys og det kom ingen biler og jeg hadde lyst til å gå over, men ville ikke i tilfelle det samme som skjedde med meg for litt siden skjer igjen.

T- skal vi gå over?
M- ja hvorfor ikke
S- vent, er det lurt?
T- jada kom igjen Stina alle andre gjør det
S- ja greit da

Marcus sto allerede på andre siden, mens Martinus hadde allerede gått midt ut i veien og da jeg skulle gå over så jeg en trikk komme kjørende i stor fart så jeg stoppet. Bare at Martinus sto fortsatt midt i veien for å vente på meg.

S- MARTINUS!!
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Mer?
Så jeg vet at Marcus og Martinus aldri kommer til å gå rundt i Oslo uten sikkerhets vakter noen gang. Så ikke kritiser eller noe på det plis. Skrev det mest bare for å få litt spenning👌

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now