hvorfor har du ikke sagt noe?

173 13 5
                                    

T- ja holder noe annet hemmelig for oss Stina?

Martinus pov*
Hva mente stina egentlig med det? Holder hun noe annet hemmelig for oss? Nå forstår jeg virkelig ingen ting. Det hørtes jo nesten ut som vi hadde såret henne eller noe på måten hun reagerte.

Marcus pov*
Jeg er veldig forvirra nå. Hvis Stina holder noe annet hemmelig for oss så må vi da få vite det. Det hørtes da ut som om vi hadde såret henne.

Sofia's pov*
Jeg forstår virkelig ingenting nå og jeg tror de andre er like forvirra som meg. Det hørtes da ut som om Stina var kjempe såra. Jeg vet at hun var fan før, men på måten hun reagerte hørtes det egt litt ut som om hun var noe mer.

Maria's pov*
Jeg er helt forvirra nå, men marcus og martinus er nok mer sjokka det ser vertfall sånn ut. Jeg vet virkelig ikke, men det hørtes da ut som om Stina ble veldig såra av det de sa. Hun har da vært fan før, men hva om hun var noe mer.

Stina's pov*
Jeg lurer så sykt på hva jeg skal si nå, eller hva jeg skal gjøre. Hva skal jeg liksom si? Jeg kan ikke si sannheten, for da kommer jeg sikkert til å miste mine eneste venner og marcus og martinus kommer til å bli såra for at jeg ikke sa noe eller så kommer de til å bli sure.

Sofia's pov*
Jeg kom til å tenke på noe, hva om Stina hadde vært sammen med en av gutta eller vært venn med dem. Det kan forklare hvorfor hun ble så såra.

Maria's pov*
Og hvis de var venner eller kjærester så bodde sikkert Stina i trofors. Siden en venn av henne fra Bergen sa at det var over et år siden hun flyttet fra Bergen, men hun sa ikke hvor hun hadde bodd i mellom tiden.

Sofia's pov*
Vent er ikke det litt mange tilfeldigheter her mellom Stina og andre Stina? Selvfølgelig det er det som er hemmeligheten hennes, Stina er Stina. 

Maria's pov*
Selvfølgelig alt gir jo mening nå, men en ting gir ikke mening. Det er liksom bare en ting som ikke gir mening med alt dette her og jeg forstår ikke hvorfor.

Sofia & Maria's pov*
Hvorfor reagerte Stina sånn hun gjorde og hvorfor har hun ikke sagt noe av dette til oss. Vi er nødt til å snakke med henne.

So&Ma- Stina kan vi få snakke litt med deg?
S- greit

Stina's pov*
YES! Jeg har aldri blitt så glad for at de ville snakke med meg om noe som det jeg ble nå. Dessverre så varte ikke det så veldig lenge for når vi hadde gått litt unna guttene så kom spørsmålet som jeg hadde håpet at de to aldri ville spørre meg om.

So&Ma- Stina hvorfor fortalte du oss aldri at du er Stina som har bodd i trofors? Og hvorfor reagerte du sånn hvis du hater guttene så kjempe mye?
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now