Plan B

166 12 22
                                    

Hei dere Først vil jeg si at jeg er kjempe glad for at vi fikk historien min opp på 6 plass i fanfiction den 5. August. Det andre som jeg ville si er at det står noe viktig under delen min, så vær så snill og les det så kan dere hjelpe meg med det som står der. Her kommer neste del vertfall så håper dere liker den. Dere kan foresten starte videoen når som helst, og hvis det ikke funker så heter sangen Plan B av sval så da kan dere finne den på Spotify eller noe.

Stina's pov*
Nå hadde gått tre eller fire dager siden guttene fant ut at jeg er den andre Stina. Dagene hadde bare gått i rundt for meg altså. Jeg har prøvd å forklare for gutta hvorfor jeg løy og sånn, men de vil ikke høre på meg. De later bokstavelig talt som om jeg er luft. Når jeg prøver å snakke så går de eller bare begynner å snakke med hverandre. Det er egentlig veldig sårende, men jeg kan på en måte forstå hvorfor de gjør det. Uansett i disse dagene så har jeg begynt å skrive en sang. Den er faktisk ferdig akkurat nå og jeg har egentlig lyst til å legge ut en video hvor jeg synger den, siden den har hjelpet meg litt gjennom dette som har skjedd mellom meg og gutta. Det eneste er at hvis jeg legger ut en video så kommer gutta til å se at det er jeg som synger, hvis de ser på den. Ikke det at jeg dør på grunn av det, men jeg vil ikke at de skal høre at jeg skrev den på grunn av dem. Vent jeg kan ha på en parykk eller noe. Jeg kommer da uansett ikke til å bli verdenskjent for den sangen så samma det. Sangen heter Plan B (Sangen er Sval sin i virkelig heten, men i historien er det på en måte Stina som har skrevet den).

*

Nå hadde jeg akkurat lagt ut videoen på YouTube, men det så ikke ut som om noen likte den.(Videoen over er sangen som hun da liksom har skrevet). Det eneste jeg har fått er en tommel ned, så jeg bestemte meg for å skru av pc'en og heller tegne litt eller noe.

Martinus pov*
Jeg og Marcus hadde nettopp kommet tilbake til hotellet, siden vi hadde konsert i Oslo i dag. Uansett så fant jeg fram pc'en min og gikk inn på YouTube for å se på noen videoer. Jeg pleier bare å se på videoer som er på topp lista da, så mange av dem har jeg sett før. Etter noen minutter så jeg at det hadde kommet opp en video som ble lagt ut for sånn 1 eller 2 timer siden, litt rart at en video kommer opp til toppen så raskt så den måtte nok være bra. Jeg gikk inn på den og så at det var en jente som sang, Det sto at sangen het Plan B, men det sto ingenting om hva hun het eller kalte seg for. Etter at jeg hadde sett videoen så var jeg ganske sjokka fordi det føltes liksom ut som at hun på en måte sang til meg eller om meg, men etter at jeg hadde vist den til Marcus så følte han det på samme måte så det var sikkert meningen at sangen skulle være sånn. Men det er rart siden neste alle sanger er sånn, men det er bare denne som har fått meg til å føle at den snakker til meg på en måte.

stina's pov*
Jeg hadde fått beskjed av mamma om å gå til butikken en tur siden hun ville at jeg skulle kjøpe noe til middagen senere. Da jeg var ferdig og på vei hjem så gikk jeg forbi noen jenter som snakket om noe

J1- Jente 1, J2- Jente 2, J3- Jente 3
J1- Har dere hørt den nye sangen plan B
J2- ja den er så sykt bra
J3- Jeg lurer på hvem som synger den
J1- ja jeg også
S- Unnskyld, men hva snakker dere om?
J1- vi snakker om den nyeste sangen Plan B, du vet den som kom på toppen av topp lista på ca 2 timer
S- hæ?!
J2- Har du ikke hørt den?
S- jo, men jeg viste ikke at den hadde kommet så langt opp
J3- åhh ja okei, men det har den
S- okei, men jeg må gå nå så

Jeg snudde meg og begynte å gå, når jeg kom hjem gå jeg varene til mamma og løpte opp på rommet mitt og dro pc'en til meg. Hvis det som de jentene så er sant så kan det være en liten mulighet for at Marcus og Martinus har sett videoen og hvis det har skjedd så kommer alle til å finne ut at det var meg siden de kommer vertfall til å finne det ut. Sangen er jo skrivd om dem liksom. Uansett så har jeg kommet meg inn nå og det er faktisk sant, jeg hadde kommet til toppen og jeg hadde fått over 10 tusen likes og 5 tusen kommentarer. Jeg leste gjennom alle faktisk selv om det tok veldig lang tid, tror jeg satt der i 6 timer eller noe. Helt på slutten var det en kommentar så fanget oppmerksomheten min, Den var nemlig fra Marcus og Martinus. Jeg leste gjennom kommentaren vertfall 10 ganger og var fortsatt sjokka over det som sto der.

Du synger kjempe fint, Vi vil gjerne møtte deg en gang så vi kan bli kjent med deg. Dette høres kanskje rart ut, men det var som om sangen din snakket til oss. Håper du en dag kan fortelle oss hvem du egentlig er.
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
Hei dere jeg trenger hjelp til å finne ut hva kallenavnet til Stina skal være, siden hun skal ikke fortelle hvem hun er helt enda. Håper dere vil hjelpe, foresten så kommer jeg til å ta det navnet jeg liker best av alle som kommer opp. Dere trenger ikke å skrive noe på S, men det hadde passet bedre siden navnet hennes starter jo på S da. Håper dere kommer på noe bra. Jeg vil også si at siden skolen snart starter så kommer jeg nok ikke til å skrive så mye siden, jeg skal starte på videregående så jeg må ha litt mer fokus på skolen og karakterene mine. Så hvis dette blir siste del før skolen starter så vil jeg bare si at jeg er veldig glad i dere og håper at dere kommer til å fortsette og lese boken min når jeg legger ut deler😉❤

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now