Hva skal vi gjøre?

157 12 0
                                    

Hei folkens unnskyld for å ikke ha oppdatert i går når jeg sa at jeg skulle, men bestemoren min døde på torsdag og jeg måtte hjelpe til med å ordne til i begravelsen og ja så jeg klarte bare ikke å skrive så veldig mye på historien når jeg ikke klarte å fokusere på noe annet enn det. Men grunnen til at jeg sier dette er ikke fordi jeg vil at dere skal si sånne ting som "kondolerer" og alt det der, heg sier det fordi hvis jeg ikke legger uy når jeg skal så vet dere vertfall hvorfor. dessuten så vet jeg ikke om jeg kommer til å få publisert neste helg siden jeg er med i noe som heter 4h (hvis noen av dere vet hva det er) og klubben min skal arrangere leir neste helg så ja. men er det noen av dere som leser som skal ditt? si ifra hvis dere skal for da kan vi møtes eller noe. Uansett her kommer neste del kos dere.

2 Månder senere
Stina's pov*
Nå er det ca to måneder eller noe siden sebastian fanget meg eller kidnappet meg da. Jeg vet at det sikket er mange som mener at Nicole burde vært den første personen som burde ha dukket opp i hodet mitt da seb spurte hvem jeg trodde han jobbet med. Men marcus og martinus har gjort så mye dritt mot meg i det siste og dessuten så vet jeg ikke en gang om de fikk meg ut av kottet eller om det var nicole som kom å tok meg sammen med seb.

Dessuten så har det blitt veldig annderledes siden jeg ble tatt, jeg har gått ned i vekt og blitt veldig tynn. først så var det rene helvete men nå har jeg liksom blitt vant til det. En ting som jeg synes er rart det er at marcus og martinus hater jo Nicole og man skulle tro at de ville ha hjulpet meg med å bli fri. hva trodde jeg egentlig, de to vil aldri hjelpe meg. De har oppført seg som om jeg bare er luft siden jeg kom hit liksom. hva skulle jeg liksom forventet da at de skulle kommet inn med sikkerhets vaktene deres å reddet meg. da hadde jeg takket vaktene og ikke dem, for det kommer aldri til å skje at gutta kommer hit alene og prøver å redde meg uten hjelp. De bryr seg sikkert ikke en gang, de sitter nok å gjør seg klar for en konsert et eller annet sted i landet. Og jeg sitter her og er kanskje i ferd med å dø siden sebastian har lyst til å drepe meg. Livet er urettferdig eller hva? Jeg trodde bare de brydde seg mer om meg så jeg de kunne ha prøvd å reddet meg.

*

Martinus pov*
J

eg klarte ikke å slutte å tenke på Stina. Altså hun som er kidnappet et eller annet sted av nicole. Jeg har så lyst til å finne ut hvor hun er, men det blir vanskelig når ingen vil hjelpe meg. jeg tror faktisk at marcus til å med har sluttet å bry seg. Det som er rart er at den andre stina ikke svarer heller. jeg har prøvd å sende meldinger og det samme har marcus, men hun har ikke sett dem eller svart på dem. Uansett så sitter vi nå å øver gil vi skal på scenen i bergen. Jeg tenker egentlig ikke så mye på showet nå siden jeg klarer ikke å kobsentrere meg. jeg har så mange spørsmål som surrer rundt i hodet mitt nå.

Går det bra med Stina?

Hvorfor svarer ikke andre stina meg?

Hvorfor gjorde Nicole dette mot stina og hvem hjalp henne?

Kommer andre stina til å komme på konserten siden vi er i Bergen?

KJ- MARTINUS??
T- hæ?
Kj- du må fokusere
T- unnskyld men jeg klarer bare ikke
M- tenker du på Stina?
T- ja
Kj- hvem av dem da?
T- begge, jeg bare klarer ikke å tenke på noe annet et hvordan stina har det nå som hun er kidnappet og jeg forstår bare ikke hvorfor andre stina ikke svarer meg
M- det går bra, hvis det hjelper så klarer ikke jeg å konsentrere meg heller så
T- gjør du ikke? i det siste har du jo fått det til å se ut som du ikke bryr deg en gang
M- vel jeg gjør det så, men det er ingenting vi kan gjøre med det

Kj- dere bryr dere virkelig om henne eller hva?
M&T- ja
Kj- okei, hva med dette da? Når konserten er ferdig så kan jeg få med meg noen som er gode på data her å prøve å spore opp telefonen hennes eller vertfall noe som vil hjelpe oss med å finne henne
T- SERIØST!?
Kj- ja, men kun på en betingelse
M- hva da? vi gjør hva som helst
Kj- at dere glemmer henne nå og går ut ditt å har det kjempe gøy
T- men jeg vet ikke om jeg klarer det
Kj- greit så lat som hun er der å syng for henne da
T- greit takk pappa
Kj- kom igjen nå fansen venter på dere
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now