Unnskyld

139 12 9
                                    

Stina's pov*
Jeg. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil trekke meg unna, men jeg vil ikke såre han. Jeg er sur på han, men jeg vil ikke være sur på han. Hvorfor gjorde han det? Han så jo at det var greit at vi bare var venner. men jeg klarer ikke å være sur på han. Hvorfor klarer jeg ikke være sur på han? Hvorfor kyssa han meg? og hvorfor er jeg faktisk litt glad for at han gjorde det? Han kysser meg i noe som føler som en evighet, men som egentlig bare varte i 5 sekunder og så trakk han seg unna. Hvorfor trakk Han seg? Han sa jo at han elsker meg så hvorfor gjør de han det? Skal jeg være glad for at han gjorde det eller sur? åhhh det er så mange spørsmål u hodet mitt akkurat nå.

Martinus pov*
Jeg hadde nettopp kysset Stina og jeg likte det veldig godt, men det var noe som var galt med det. Hvorfor? Jeg vet faktisk ikke fordi jeg liker henne veldig godt, men jeg kan ikke gjøre noe sånn mot henne. Jeg elsker henne som betyr at jeg må gi henne rom og tid til å tenke. akkurat som når folk sier "hvis du eller noen så lar du dem gå", men jeg klarer det ikke. åhhh. Jeg føler meg så dum, hvorfor måtte jeg gjøre det. Hun hater meg sikkert nå, men hun trakk seg ikke unna. Hvorfor gjorde hun ikke det? Likte hun det også? Åhh hvorfor må det være så mange spørsmål som går rundt i hodet mitt akkurat nå. kanskje jeg bare må snakke med henne, før hun spør meg og blir sur.

S- Hvorfor gjorde du det Martinus?!

Åhh søren for sent. Jeg må vel bare si unnskyld da.

T- Stina vær så snill ikke bli sur, jeg vet ikke hva som går av meg. Jeg.... Jeg bare...    Unnskyld. Det skal aldri skje igjen og jeg bare.... Vet du hva jeg tror at jeg bare skal gå nå

Jeg så på henne, hun så ikke ut til å vise noen følelser i det hele tatt. Vell da får jeg vell gå da. Hun vil vell ikke se meg nå uansett.

S- Martinus vent

Jeg stoppet opp, hvorfor sa hun det? Er hun ikke sur?

T- Stina jeg forstår det hvis du er sur, du trenger ikke å rope til meg.... igjen
S- Nei, jeg skal ikke rope til deg
T- ikke?
S- Martinus jeg er ikke sint, seriøst det går bra
T- men jeg kysset deg, selv om du ikke ville det
S- jeg har aldri sagt at jeg ikke ville det

Vent, Hva?! Ville hun at jeg skulle kysse henne? men jeg... Jeg forstår ingen ting.

T- men æh hæ?
S- Martinus jeg så til deg at jeg ikke ville at det skulle bli noe mellom oss fordi jeg ikke er klar, jeg har aldri sagt at jeg ikke liker deg
T- vent.. så du liker meg? altså liker liker meg?
S-....
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
Unnskyld for kort del, men det er det eneste jeg hadde tid til akkurat nå. Foresten denne delen skrev jeg akkurat nå på sånn 10-15 min så hvis der er noen skrive feil er det derfor. hadde ikke så veldig god tid, men tenkte det var bedre med litt enn ingenting. Forresten hva tror dere skjer nå?
-Maren

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now