snakke?

3 1 0
                                    

Stina's pov*
Det er nå konsert dagen. Det er sånn ca 3 timer igjen og jeg trenger å ordne sminken, håret, klærne og øve litt på sangen før showet. Jeg var egentlig så sykt stressa over hva jeg skulle gjøre og absolutt over hvem jeg skulle velge. Jeg prøvde liksom å ikke tenke på det, men alt minnet meg liksom om dem akkurat nå så da var litt vanskelig. Så jeg hadde sett gjennom massevis av kjoler og kommet fram til at det er denne jeg skal bruke.

Håret mitt det vil jeg bare ha rett ned. Eller normalt da selv om jeg egentlig ble mast på å gjøre noe spesielt med det. Men ja det er ikke helt meg.

Når det gjelder sminke så fikk jeg litt hjelp av folka som tar seg av Marcus og Martinus, men siden jeg ikke er så glad i å bruke mye sminke ble det bare en enkel look. Men litt maskara og øyenskygge.

Så alt jeg skal ha på meg og sånn er klart men jeg er så sykt nervøs og redd, hva om jeg liksom ikke klarer å bestemme meg for hvem av dem jeg vil ha da? Og liksom blir det ikke litt dumt og rart og liksom bare stå der og så gå bort til en av dem?😂 og hva om fansen blir sur på meg da fordi jeg velger den ene og ikke den andre? Uff jeg vet liksom ikke.

Martinus pov*
Jeg og Marcus har snakket sammen og vi har blitt enige om at vi lar fansen tro at den sangen med Stina er en del av showet, de trenger liksom ikke å vite at den hun går til er den personen hun velger. Jeg bare synes det er så dumt og det vet jeg at Marcus synes også, fordi vi vil begge ha den samme jenta og vi har snakket mye sammen og sagt at uansett hvem av oss hun velger så skal det ikke gå utover oss som brødere fordi dette skal liksom handle om henne ikke oss. Selvfølgelig vil det være vondt og litt sårende, men vi kommer oss over det, vi vil jo fortsatt være venner.

Stina's pov*
Nå er det en time til showet starter så gutta driver nå og varmer opp, mens jeg sitter her og kjeder meg litt. Siden sangen vi tre skal synge sammen er til slutt så trenger ikke jeg å begynne og varme opp helt enda, siden de skal vell ha sånn nesten 1 time eller noe med bare dem først. Så jeg skal ikke synge før om sånn litt over 2 timer. Vell det gir meg hvertfall litt tid til å tenke på hvem jeg vil velge da. Mens jeg sitter og tenker kommer Marcus bort til meg

M- hei, hva tenker du på?
S- ehm ikke så mye bare er litt nervøs
M- for showet?
S- ja det også, men mest..
M- valget?
S- ja...
M- hør Stina jeg og Martinus elsker deg og det vet du, men et forhold kan ikke være ensidig. Bare hør på hjertet ditt, det er noe av det beste du kan gjøre okei?
S- ja du har rett, takk Marcus

Jeg bøyde meg nærmere han og ga han en klem. Da jeg trakk meg unna smilte vi til hverandre, men så ropte Kjell Erik på Marcus og han måtte gå.

Da han hadde gått kom Martinus bort til meg.

T- Hei Stina, kan jeg snakke med deg?
S- jada jeg har god tid jeg
T- okei jeg ville bare si unnskyld
S- hæ? Unnskyld? For hva?
T- for alt jeg noensinne har gjort, jeg er grunnen til at du dro fra trofors i første gang og nå er jeg grunnen til at du må velge. Liksom jeg har gjort noen ting som ikke en gang jeg kan tilgi meg selv for og Marcus det eneste han har gjort er å kysse de jentene som lurte oss. Jeg bare vil at du skal vite at jeg elsker deg, men til og med jeg hadde valgt Marcus over meg i dette tilfellet. Og jeg bare... Jeg har rotet det skikkelig til og vil at du skal vite at jeg er lei meg.
S- du Martinus det går fint, og hvis du tror at du er grunnen til at jeg dro så tar du så feil. Ja jeg dro fordi jeg var såret, men Marcus sårte meg også og jeg dro også på grunn av alt drama og du var ikke den eneste som lagde drama. Og det er en grunn til at jeg ikke har valgt noen enda, fordi det er vanskelig. Poenget mitt er at du trenger ikke å være sur på deg selv, jeg har tilgitt deg så da burde du det også. Okei?
T- ja hvis du virkelig mener det så, takk Stina

Jeg smilte litt svakt til han og ga han en klem sånn som jeg gjorde med Marcus. Da jeg trakk meg satt vi egentlig bare der og så litt på hverandre og så satt vi der i sånn 2 .minutter med en litt sånn klein stillhet. Da jeg skulle til å si noe så ropte Kjell Erik på Martinus og han gikk. Som da gjorde at jeg satt her alene igjen med mine tanker. Men noe var annderledes for denne gangen var det litt mer tydelig for meg tror jeg. Jeg tror faktisk jeg vet hvem av dem jeg skal velge. Kanskje jeg kan gjøre sangen om til en duet. Siden det blir litt dumt å gå ut med begge når jeg alt har en liten annelse om hvem jeg vil ha. Jeg er så usikker på så mye akkurat nå, men det er en ting jeg vet.

Jeg må snakke med Martinus
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now