skal jeg unblocke han?

199 9 0
                                    

Hei dere her er en del og jeg skal prøve å få lagt ut en del i uka, men kan ikke love noe. Jeg lurer på om det er noen som har lyst på et maraton? Bare kommenter så kommer det kanskje et etterhvert😁❤ Foresten så vet jeg at huset er anderledes på dette Bildet og på det som var før, men jeg bare likte dette huset så ja. Huset er også anderledes inni så hvis dere vil at jeg skal ha med bilder om det så kommenter på delen.

Spoler fram til Stina er i trofors

jeg gikk ut av bilen. Foran meg var huset som jeg hadde håpet at jeg skulle glemme. Huset som hadde forandret hele livet mitt. Huset som jeg egentlig aldri hadde lyst til å se igjen. Når jeg står her så begynner jeg å huske alt som har skjedd her. Alt som marcus og martinus har gjort. jeg husker alt det gode de har gjort mot meg, de har alltid fått meg til å le. Jeg husker alt som har skjedd her og ja det er sant at de alltid har fått meg til å le, men de er også grunnen til at livet mitt ble ødelagt. Hvis det er et minne som dukker opp når jeg står her å ser på huset så husker jeg det som skjedde. Jeg husker det som skjedde så altfor godt og selv om jeg kanskje begynner å savne dem litt, så er jeg nødt til å stenge dem utenfor livet mitt for alltid. Jeg hatet marcus og martinus for det de gjorde mot meg, men selv hvor hardt de prøver så kommer ikke det til å forandre seg. Uansett hva som skjer så kommer de alltid til å være guttene som ødela livet mitt helt fulstendig.

H- Stina nå må du gå å legge deg da vennen det er jo skole i morgen

Dere tenker sikkert hvorfor jeg skal gå å legge meg nå det er midt på dagen. Faktisk så er det ikke midt på dagen fordi vi dro litt senere enn planlagt så klokka var nå egentlig 21:45.

S- greit, men hva med tingene mine
H- ta med deg dem opp nå også kan vi pakke ut i morgen
S- okei, natta
H- natta vennen

Jeg tok med meg alt av klær og tilbehør opp på rommet. Sånne ting som møbler og sånn kom ikke før i morgen uansett. Det eneste som jeg egentlig hadde her var en seng, men den skal bare stå her i en dag før jeg bytter den ut med min egen seng.

Martinus pov*
Jeg lurer på hvem de nye naboene kan være. Jeg så at de gikk inn i huset der hvor naboen har bodd før de flyttet, men jeg kunne ikke se hvem det var. Det eneste jeg så var at det var en jente og at hun så ut som om hun var på vår alder. Jeg hadde så lyst til å sette meg ned nå og skrive til Stina og si unnskyld for alt som jeg har gjort, men det spiller ingen rolle fordi hun har blokkert meg og da kommer hun ikke til å se noe av det som jeg skriver. Vent hun har ikke blokkert nummeret til Marcus enda, jeg kan betale han om å sende en melding til henne for meg.

Marcus pov*
Jeg satt på telefonen for å sjekke sosiale medier etter ting som fansen vår hadde kommentert på bildene og sånn da plutselig Martinus kom løpende inn på rommet og så ut som han hadde sett et spøkelse. jeg kunne virkelig ikke noe annet enn å begynne og le. Det ansikts utrykket hans var bare så morsomt altså.

T- ikke le marcus det er ikke morsomt!!!!
M- sorry men du skulle ha sett ansiktet ditt altså hahahaha
T- greit er du ferdig med å le nå så jeg kan si det jeg kom for?
M- greit kom igjen si det
T- kan du sende melding til Stina for meg?
M- æhhh hvorfor det, du har nummeret hennes selv
T- æhhh ja hun blokkerte meg
M- hæ? men da kommer hun til å gjøre det samme mot meg
T- nei fordi grunnen til at hun blokkerte meg var fordi vi ble enige om å starte på nytt, men jeg bare snakka om ting som har skjedd og maste på henne så hun ble sur
M- seriøst martinus?
T- ja sorry men jeg ville snakke med henne
M- greit, men hva har det med mitt nummer og gjøre?
T- jeg vil si unnskyld, men får ikke gjort det på min telefon
M- greit hva vil du at jeg skal skrive da?
T- Du kan skrive...

stina's pov*
Jeg la meg ned i sengen og så at jeg hadde fått en ny melding. Først så tenkte jeg at det var martinus, men så kom jeg på at jeg hadde blokka han så da var det sikkert Marcus. Jeg gikk inn på meldingen vare for å få det overstått så jeg kunne legge meg.

M- Hei Stina dette er Marcus😁 Jeg ville bare komme innom for å si hei og spørre om du kanskje kunne ha tilgitt meg for alt som jeg har gjort?
S- Hei Marcus☺ så lenge du ikke gjorde som broren din og heller respekterer at vi kan starte på nytt så går det bra
M- jeg er tilgitt?
S- ja og nei
M- ??
S- jeg vil starte på nytt, men jeg vet ikke om vi liksom er sånne bestevenner igjen som vi var før hvis du forstår hva jeg mener?
M- ja jeg forstår det
S- var det egentlig noe mer? fordi klokka er ganske mye og jeg har skole i morgen
M- ja jeg ville hilse fra Martinus å si at han er veldig lei for det som han gjorde og det som han har gjort mot deg før. Du har virkelig ikke peiling på hvor mye han savnet deg når du dro. Vi måtte liksom avlyse nesten 10 konserter vare på grunn av du dro og du vet hvor mye Martinus bryr seg om fansen ikke sant?
S- ja jeg gjør det
M- vell han snakket ikke med fansen en gang, han var ikke inne på sosiale medier på over tre uker etter at du dro. Han brukte heller dagen på å ligge på rommet sitt å gråte. Han er så innmari lei seg for det han gjorde, jeg tror faktisk han gråter litt akkurategentlig. Du skulle ha sett ansiktet hans når han kom inn på rommet men i i stad. Det så egentlig ut som om han hadde sett et spøkelse.
S- okei, okei Marcus jeg forstår hva du mener
M- okei, men kommer du til å tilgi han?
S- jeg vet ikke egentlig
M- okei, men tenk på det da
S- ja jeg skal gjøre det, men nå må jeg legge meg så hade
M- hade

hva skal jeg liksom gjøre med martinus egentlig. jeg sa jo til han at jeg ville starte på nytt men han brydde seg ikke og bare begynte å snakke om ting som allerede har skjedd. Jeg kan da unblocke han og blocke han igjen hvis det trengs.

S- hei Marcus kan du si til martinus at, hvis han lover å prøve å starte på nytt med meg isteden for å bare snakke om det som har skjedd så skal jeg unblocke han
M- greit skal si det
S- okei men nå må jeg legge meg
M- greit natta
S- natta
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now