Prøve?

113 9 6
                                    

T-vent så du liker meg? altså liker liker meg?
S-....

Martinus pov*
Liker Stina meg? Den tanken gjør meg så sykt glad. Men hvis hun liker meg, hvorfor vil hun da ikke være sammen med meg? Jeg forstår ingenting og hun svarer meg ikke heller. det har gått over et minutt siden jeg spurte om hun likte meg så hva skal jeg gjøre liksom?

T- Stina?
S- ja?
T- Jeg vet at dette er litt slemt av meg og stille deg et sånt spørsmål, men kan du vær så snill å svare?
S- Martinus jeg... huh
T- Stina liker du meg?
S- Martinus unnskyld men...

M- DER ER DERE!

S- Marcus?
M- hvor har dere vært, jeg har lett etter dere overalt. Men må må vi gå tilbake før pappa klikker helt.
T- okei

FY FAEN, Hvorfor måtte Marcus komme akkurat nå. Jeg holdt jo på med å få svar på om Stina liker meg eller ikke. Hva skal jeg gjøre nå liksom? Hun sa noe med unnskyld så kanskje det betyr at hun ikke liker meg. Eller så er det fordi at hun ikke vil si det. Nei det er nok fordi hun ikke liker meg, men hvorfor ble hun da så rar når jeg spurte henne? Jeg er nok nødt til å vente for å få svar, men jeg vil ikke vente. åhhh. Hvorfor måtte Marcus komme å ødelegge alt, jeg er nødt til å snakke med han etterpå.

***

Stina's pov*
vell nå er vi tilbake på hotellet og Martinus har ikke sagt noe mer til meg siden han spurte om jeg likte han og Marcus kom å avbrøt. Eller han har faktisk ikke sagt noe i det hele tatt, men hver eneste gang han ser på Marcus ser det ut som om han har lyst til å drepe han. jeg er sikker på at i hodet hans så driver han å tenker på en måte å få gjort det på. Men uansett grunnen til at jeg er på hotellet er at mamma sa at hun hadde flyttet ut fra huset som vi egentlig bodde i og heller hadde kjøpt et rom på hotellet. Jeg forstår ikke hvorfor men samma det, jeg likte egentlig ikke det huset uansett.

T- Marcus?
M- ja?
T- kan jeg få snakke litt med deg på rommet etterpå? alene
M- ehm okei

Jeg vet ikke hva Martinus har tenkt til å snakke med han om, men jeg vet at dette er det første han har sagt på en evighet og han hørtes ganske sint ut. Så hvis de to går inn på samme rom alene som det der da kommer ikke Marcus til å ha det så bra helt til slutt. Jeg vinket til Martinus så han kunne komme bort til meg for jeg må snakke med han. Får bare håpe at han ikke tror jeg vil snakke om det med at jeg liker han eller ikke.

T- Hei, så var det noe du ville si?
S- ja, men ikke det du tror jeg skal snakke om
T- åhh okei, men hva ville du si da?
S- Prøv å ikke drep broren din etterpå plis
T- åhh det hehe neida skal ikke det

Han snudde seg bort å begynte å gå, men mens han gikk hørte jeg han si noe som jeg er sikker på at han egentlig bare at han skulle høre.

T- Jeg skal hvertfall prøve
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now