Unnskyld

171 14 13
                                    

Fy søren tusen takk alle sammen😄 Jeg ble så glad når jeg så dette😍 Historien min ligger liksom på 10 plass i fanfiction❤ Ikke noe av dette hadde vært mulig uten dere, jeg vil også takke dere for at jeg har fått over 1k lesere på boka.  Uansett dere her kommer neste del.

S- Martinus vent!

Jeg snudde meg og så henne ligge der med øynene åpne og se på meg. Akkurat nå så forsto jeg virkelig ingenting, jeg visste ikke om hun kom til å bli borte igjen etterhvert og om dettr var sjansen min til å si farvel eller om hun kom til å overleve. Akkurat nå så brydde jeg meg ikke heller siden heg kunne få sjansen til å fortelle henne sannheten. Jeg gikk bort til sengen og satt meg ned i stolen ved siden av henne.

T- du stina jeg..
S- du trenger ikke å si noe
T- hva mener du jeg trodde du ville vite hvorfor jeg sa det som jeg sa
S- Selvfølgelig vil jeg det men jeg trenger ikke det nå
T- nå forstår keg ikke helt
S- Martinus helt siden du komm inn har jeg hørt deg. Jeg har hørt alt du har sagt eller gjort men jeg klarte ikke å bevege på meg eller si noe til deg, uansett hvor mye jeg ville det.
T- vent så det betyr at du har hlrt alt jeg har gjort
S- hvis du mener det med gråtingen og sånn så ja, du har virkelig ingen aning over hvor mye jeg hadde lyst til å gi deg en klem akkurat da og si at alt gikk bra og sånn.

Stina's pov*
Jeg klarte virkelig ikke dette lengre. Han fortjener å vite sannheten, det gjør de begge. Jeg bryr meg virkelig ikke om hva som skjer mellom oss så lenge de vet det. Eller jeg håper egentlig på at de kommer til å forstå meg, Jeg vet virkelig ikke. Kanskje det lureste er å ikke si noe. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre.

T- stina jeg er nødt til å spørre deg om noe
S- Du martinus..
T- nei, jeg må virkelig si dette stina. Jeg vet at du hater meg og marcus av en grunn som jeg ikke klarer å forstå, men jeg elsker deg stina og jeg vil vite hva du føler for meg.
S- Martinus jeg er utrolig glad i deg og Marcus tro meg, men uansett hvor mye jeg har lyst så klarer heg virkelig ikke å være sammen med noen akkurat nå unnskyld
T- men hvorfor?
S- på grunn av alt som har skjedd, jeg er redd for å såre deg eller bli såret selv
T- hva mener du Stina? Jeg ville da aldri såret deg
S- Nei men hva om jeg sårer deg?
T- Jeg vil fremdeles være her, for vi er vell venner?
S- ja nettopp jeg er redd for hva dette kan gjøre med vennskapet våres eller om..
T- eller hva?
S- dere har veldig mange fans og mange av dem kan være haters, hva om de skader meg eller om du kysser en av dem eller noe
T- det ville jeg da aldri gjort
S- Martinus jeg kjenner Stina husker du, hun har fortalt meg alt om hva som har skjedd mellom dere tre
T- men..
S- du martinus du vet virkelig ikke hvor vanskelig dette er, men jeg tror at det beste for oss akkurat nå bare er å være venner unnskyld

Martinus pov*
På en måte forstår jeg henne, men det å høre henne si de ordene knuser meg innvendig. Jeg klarer bare ikke å være her lengre.

T- ja jeg forstår. men ja unnskyld Stina jeg, jeg er bare nødt til å gå
S- nei Martinus vent
T- unnskyld jeg klarer bare ikke å være her lengre akkurat nå

Stina's pov*
Han gikk. Jeg viste det. Jeg viste at jeg ikke burde ha sagt noe til han. Men jeg klarer bare ikke å ha en kjæreste nå. Uansett hvor mye jeg har lyst til det.

*

Jeg kom meg hjem, sa hei til mamma og etter en veldig lang samtale og klemmer og alt det der så gik jeg opp på rommet. Jeg la meg i senga og skulle til å sove da jeg så at jeg hadde fått en melding fra Martinus. Til andre Stina som også er meg.

T- Hei Stina, Jeg trenger din hjelp. Jeg vet at dette kanskje er litt rart, men jeg liker den andre Stina som er vennen din og hun vil at vi bare skal være venner så jeg lurte på om du hadde noen tips for hva jeg kunne gjøre.

S- unnskyld Martinus, men hvis hun har sagt at hun bare vil være venner så kan ikke jeg gjøre noe med det, men det veste er nok om dere forsetter som venner så du ikke mister henne helt

T- javell takk😢

Jeg la fra meg telefonen og så opp i taket. Enten så var dette til det beste for begge eller så var det den værste tabben jeg noen gang har gjort. Det spørrs bare hvem av dem det er.
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
859 ord folkens haha, gjerne kommenter hva dere mener om delen eller bare skriv ting som mer og sånn for det betyr veldig mye når dere skriver sånne ting.

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now