Sebastian

141 10 11
                                    

Ja nå skal jeg da begynne å oppdatere en gang i uka. Jeg tror jeg kommer til å gjøre det vær lørdag eller søndag, men det kan hende at jeg gjør det noen andre dager også. Vet ikke om jeg kommer til å ta med denne helga eller om jeg starter neste uke. Det finner dere ut når neste del kommer.

Stina's pov*
Hvordan kan gutten foran meg være Sebastian Engen? Det er ikke mulig, det er rett og slett helt umulig at han er her. Jeg mener han bor jo nesten fjorten timer unna. Okei la meg forklare litt, dere skjønner Seb eller Sebastian er en gutt som bodde i Bergen når jeg bodde der. Vi var veldig gode venner og til å med litt mer enn det. Men greia er at en dag så forandret han seg helt. Han begynte å henge med gangstere, røyke og snuse og oppføre seg som en jævela dritt. Selv om han var sånn så var jeg fremdeles venn med han og prøvde så godt jeg kunne til å vende meg til at han var sånn han var. Bare at i sommerferien når jeg hadde vært på besøk til Line (bestevennen til stina hvis dere husker det fra bok en) så ble jeg kidnappet av noen og når jeg da våknet så var jeg i et rom og da prøvde sebastian å drepe meg. Heldigvis så kom jeg meg ut og jeg fikk mamma til å kontakte politiet og vi fikk han i fengsel. Nå tenker dere sikkert at det er jo nesten to år siden eller lengre og at han ikke trenger å børe nag så lenge, men når vi bodde i trondheim så traff jeg på han enda en gang. Og på en måte så skjedde det samme igjen at han prøvde å drepe meg, bare at den gangen så ville han heller få det til å se ut som en ulykke. Så en dag når jeg var på vei hjem fra Maria så kom det noen bak meg og dyttet meg ut i veien. Først så viste jeg ikke hvem det var, men så kom jeg på noe som jeg hadde hørt han si før han dytta meg.

S- Håper du dør denne gangen Stina

Dey som skjedde vat at jeg kræsja med en laste bil eller lastebilen så meg og bremset men den hadde allikevel veldig stor fart når den traff. Jeg ble taty til sykehuset og it ifra mamma så lå jeg på det sykehuset i komma i to måneder eller noe. Da jeg våknet så husket jeg ingen ting, men etterhvert så vegynte jeg å huske og ja vi aresterte han enda en gang og sendte han tilbake til bergen. men ut ifra alt det her så er det bare en ting jeg ikke forstår. Hvorfor har Sebastian så lyst til å drepe meg?!

Seb- (Sebastian)
S- Hvordan.. æh hva gjør du her og hvordan?
Seb- vell la oss bare si at jeg fikk litt hjelp av noen
S- hvem?
Seb- noen du skjenner eller hvertfall har møtt

En liten tanke slo meg, kanskje gutta gjorde dette? Nei de ville ikke ha gjort det, eller de sa jo at de skulle få meg ut av kottet men når jeg våkner så er jeg ikke i kottet, jeg er ikke på et sykehus, nei jeg er kidnappet. Så akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal tro.

S- gjorde marcus og Martinus dette?

Jeg kjente at jeg egentlig hadde bare lyst til å legge meg ned å gråte. Hvis det var dem så sverger jeg på at når jeg slipper ut herfra så skal jeg flytte tilbake til trondheim ellr Bergen eller hva som helst er bedre enn her.

Seb- Nei, men det ser ikke ut som de kommer å hjelper deg heller så
S- greit bare si hvem det var
Seb- Det var Nicole som gjorde det
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
Gjerne forsett å vote og kommentere selv om det kommer en del i uka nå.

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now