Hvordan?

164 12 17
                                    

Martinus pov*
Nå har vi ventet utenfor rommet til stina i nesten to timer. Kan hun ikke våkne snart. Det er egentlig litt rart siden det høres nesten ikke ut som om det er noen legee der inne sammen med henne, men de sa jo at det skulle være noen sammen med henne hele tiden. Noe annet som er rart er at de ikke har sagt noe til oss om vi kan komme inn å møte henne eller ikke. Jeg blir nødt til å spørre om å få møtte henne før det blir forsent.

L-(lege)
T- Unnskyld, men kan vi få komme inn å møte stina?
L- hvis du mener hun stina som ligger på rom 568 så har hun allerede dratt
T- DRATT! Hva mener du med dratt!?
L- Det kom en mann og sa at han var faren og skulle ta henne med hjem
I- men stina har sagt til meg at faren hennes er død og det bare er hun og moren som bor her
T- så det betyr at stina har blitt kidnappet
I- ja men hvor? vet dere noe om han som kom å hentet henne?
L- dessverre det eneste vi fikk vite var at han var faren
M- okei folkens la oss finne ut hvor hun er
T- vent kanskje dette er den planen til nicole
M- ja for hun sa aldri hva planen var
I- nei sant det
T- ja men da må vi finne henne, vi drar til nicole og finner ut hvor stina er

Nicole's pov*
Haha jeg lurer på når de idiotene forstår at noen venner av meg eller faren min har kidnappet stina. Jeg bare elsker å se andre lide og de har da greid å få ut litt info av henne allerede. Det viser seg at stina bodde i trondheim før hun kom hit og har møtt dem på et backstage møte der. det er egentlig litt rart at guttene ikke gusker det for det er ikke så lenge siden så. Åh nå kom jeg på en bra plan til hva jeg kan gjøre hvis de gutta kommer og hun dere Ida blir sikkert også med for å se etter den drittungen stina. Jeg bare hater stina. hun fortjener det jeg har gjort mot henne. Selv om jeg lurer på om guttene lurer på hvem hun er så betyr ikke det at jeg bryr meg jeg vil bare vite det for da kommer det til å såre dem enda mer. Uansety så har jeg undersøkt litt og funnet ut hvem stinas bestevenner fra throndheim er og jev har også funnet ut litt mer om henne og andre folk som hun har møtt. Dere skjønner jeg har ikke bare tatt noen helt tilfeldige hjelpere for å fange stina. Nei hva er vell bedre enn å ta noen fra fortiden hennes som hater henne og ønsker hevn.

Stina's pov*
Jeg satt inne i et rom med sånn et vindu eller noe. det eneste som var her var en seng, som hadde en veldig hard madrass og var ikke behagelig i det hele tatt. det var også en dør her som førte til en gammel og nedslitt do. Det var enda en dør her også som gikk ut men den var låst og jeg vet at det er noen andre utenfor der, men vet ikke hvem.

U-(ukjent)
S- HALLO! Er det noen der?
U- endelig stina du er våken
S- Hvem er du? og hvordan et du hva jeg heter?

Jeg hørte et klikk i døra etterfulgt av et smell som gjorde at døra åpnet seg. I døra så sto det en mann i sånn 20 årende eller noe. Jeg synes det var noe kjent med han men visste ikke helt hva.

U- gi alt av verdisaker som telefon og sånn så du ikke kan tilkalle folk for å komme å redde deg til han

Stemmen kom fortsatt fra gancen som betyr at det var to av disse folka. Jeg ville ikke men bestemte meg for å gi pengene yil han så jeg slapp å bli slått eller noe.

U- bra, nå la meg si deg noe stina. du skal få den straffen du fortjener så derfor fpr du bare spise 2 eller 3 ganger i uka fra nå også får vi se hva som skjer etter det. Er det forstått?!

Jeg visste ikke helt om jeg skulle svare høyt for å føle meg selvsikker for det er definitivt noe jeg ikke er nå.

S- ja..
U- HVA SA DU!?
S- JA! jeg sa ja..

Jeg begynte å gråte litt, men bestemte meg for å ta meg sammen

U- bra, så hade da stina

døra begynte å lukke seg så det var nå eller aldri.

S- VENT!

Den åpnet seg igjen.

U- Hva nå da?
S- du svart aldri på hvem du var
U- kjenner du meg ikke igjen stina?

Han kom inn i rommet og da så jeg det. jeg vet hvem han er, men hvordan kan det være han. Da vet jeg hvem han andre personen er også det er sikkert broren hans. Men hvordan er det mulig at det kan være han. Jeg trodde han skulle være i fengsel i vertfall fem år til. Hvordan er det mulig at gutten foran meg er Sebastian Engen?!
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
Det er nok mange som sikkert ikke forstår noe nå, men alt dere trenger å vite kommer i neste del😄
7 votes og 12 kommentarer

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now