Sofia?

128 11 2
                                    

Unnskyld for at jeg ikke har oppdatert på evigheter og jeg er så sykt lei meg og skulle virkelig ønske at jeg kunne si at jeg skal skjerpe meg og sånn, men jeg har fått sykt skrivesperre og jeg har nesten ikke tid også når jeg har det så kommer jeg ikke på noe å skrive og... huff jeg beklager altså men jeg klarer bare ikke å oppdatere så mye nå, men uansett så kommer ikke den overaskesen som jeg lovet før neste del. Btw er det noen som er i Oslo i morgen? Jeg skal ditt og skal på skal vi Danse, gleder meg så sykt. men her kommer neste del hvertfall.

Stina's pov*
Jeg og mamma sitter nå i bilen og er på vei mot der konserten skulle være. En ting som jeg synes er bra med at ingen vet at det skal være en overraskelse gjest med er at jeg slapp å ha på meg parykken når jeg dro hjemme fra. Heldigvis så skal jeg ikke gå inn den vanlige inngangen til backstage greia heller da, jeg skal gå inn på baksiden av det huset der artistene varmer opp og sånn inni siden konserten skal være ute. Det er jo midt på sommeren da så det er heldigvis ganske varmt ute. Så det jeg skal gjøre er å gå inn uten parykken siden Lisa vet jo hvem jeg er og det er ingen andre som skal være i den delen av bygningen som det jeg skal være. Så jeg håper bare at jeg ikke møter på noen på vei opp til rommet hvor de skal fikse sminken min og sånt. For da kommer de ikke til å forstå hvorfor jeg er der.

*

S- Wow er det virkelig meg?

Jeg så inn i et helfigursspeil inne på backstage rommer mitt. Jeg så ikke ut som meg selv i det hele tatt. Ja jeg har parykken på, men til å med jeg som vet godt at jeg er meg begynte selv å lure litt når jeg så på meg selv i speilet. Jeg klarer bare ikke å tro at det faktisk er meg(bildene på toppen viser hvordan hun ser ut, bildet nederst til venstre viser hvordan håret er når hun har på parykken og bildet i midten til venstre viser sminken og håret uten parykken). Jeg bare elsker sminken min, jeg forstår ikke hvordan de har klart å få øyenskyggen min så fin. Den fargen de har brukt som er en blanding av brun og rosa/lilla den er bare så elsk. Jeg elsker den så mye. og håret mitt, jeg forstår ikke helt hvorfor de har ordnet det vanlige håret mitt i tillegg til det andre, men jeg elsker måten både håret mitt ser ut og hvordan parykken er. De er bare så flinke til alt med sminke og sånn. Jeg ser seriøst ikke ut som meg selv, men nok om det for jeg skal snart opp på scenen og synge og jeg er så sykt nervøs. Jeg har hlrt at når jeg går ut så skal jeg ha i ørepropper så jeg ikke hører hvem som synger fordi det kan ødelegge overraskelsen for meg om hvem det er og sånn. Så ja jeg gruer meg egentlig veldig til å gå opp på den scenen siden jeg har hørt at det er over 20 000 personer der som ser på og sånn. Dette er liksom min første konsert noen sinne som jeg skal synge på også er det så mange som skal se på. Jeg er så sykt nervøs for at noe skal gå galt, men jeg har en følelse av at med en gang jeg kommer meg ut på scenen så kommer alt til å gå helt fint og jeg kommer å klare det kjempe bra. Forhåpentligvis.

*

Jeg står bak scena og venter på at han program leder fyren skal rope meg opp. Jeg kan høre at han driver å snakker til noen og at den personen svarer, men jeg hører ikke hvem det er eller hva de sier.

L- Sofia?
S- hæ?
L- du kan ta ut øreproppene nå og gjøre deg klar
S- greit

Jeg kastet øreproppene i søppelkassa og fikk mikrofonen min av Lisa og stelte meg ved trappen og ventet til han Program lederen ropte meg opp.

Pl- Program leder

Pl- så jeg har en overraskelse til alle dere som er her, til alle på scenen og til alle i publikum. Vi har en liten overraskelse gjest her som skal avslutte konserten her. Nå lurer sikkert mange her på hvem det er og derfor skal jeg ikke drøye tiden lengre. Mine damer og herrer bak meg her nå kommer det til å komme en person, men hun eller han kommer ikke fram før alle her er med på å juble. Så på tre så vil jeg at alle skal skrike så høyt de bare orker og makter okei. EN......TO.........TRE!!!!!

Musikken som jeg skulle komme ut med begynte å spille og jeg kunne se at røyken ble skrudd på, men det eneste jeg klarte å konsentrere meg om var alle folkene der ute som skrekk å jublet.

Jeg hørte noen som jublet og andre som skrekk så høyt at man skulle tro det var Justin Bieber som kom liksom. Jeg så bort på Lisa som gå tegn til at jeg skulle gå ut ditt, men jeg klarte bare ikke å røre meg. Jeg var helt stiv av redsel eller jeg var vertfall veldig redd for å gå ut ditt. Hva om jeg gjør noe feil og dummer meg ut. Jeg så på Lisa enda en gang og var sikker på at hun kom til å være litt skuffet eller sur i utrykket, men nei hun så på meg med øyne som viste empati eller hva man skal kalle det. Jeg så bare på henne og så kom hun bort til meg.

L- Sti.. Jeg mener Sofia, jeg vet du er redd men jeg lover deg at med en gang du går ut ditt og bare starter å synge så kommer alt til å gå helt fint. Alle artister har det sånn under deres første konsert, men det må du ikke tenke på for jeg vet at dette går kjempe bra. Bare du kommer deg ut ditt.

S- Okei, Jeg gjør det
L- dette klarer du, det vet jeg
S- takk Lisa

Akkurat i det jeg stelte meg i røyken så gå jeg tegn til de personene som styrte røyken og sånn om at jeg var klar. Da jeg gjorde det så skrudde de på vindmanskinen og røyken begynte sakte, men forsiktig å forsvinne. Jeg så noen stå på scena, men jeg klarte ikke helt å se hvem det var. Jeg har en følelse av at de som er der kommer til å se hvem jeg er mye fortere enn jeg får se hvem de er. Og det hadde jeg tydeligvis rett i for nå hørte jeg at folk begynte å si navnet mitt eller ikke mitt da men Sofia. Jeg hadde så sykt lyst til å glede meg over dette øyeblikket, men det var en stemme som fikk følelsene mine til å endre seg helt eller det var ikke bare en stemme, men to. Jepp stemmene til gutta som bokstavelig talt har ødelagt livet mitt, uansett om jeg savner dem så kan jeg ikke la dem se det for de hater jo meg. Kanskje jeg bare burde gjøre det samme? Jepp det er på tide å glemme Marcus og Martinus for alltid.
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
Hvem skal på spektrum konserten til gutta Btw? og når? Har billetter til 23 siden mamma bestilte ikke til meg før på kvelden så jeg er sykt glad for at de skal ha ekstra konsert da😂😂

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now