Miste karrieren

106 9 9
                                    

Hei folkens beklager at jeg ikke har oppdatert på en evighet, men jeg har vært opptatt med skolen og så har jeg ikke hatt så mye inspirasjon i det siste. Men jeg skal hvertfall fortsette til denne historien er ferdig selv om jeg ikke helt vet hva som skal skje framover. Uansett så håper jeg dere liker denne nye delen.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Marcus pov*
Jeg og Martinus sto på scenen nå sammen med Daniel. Jeg prøvde å konsentrere meg med å høre på hva han hadde å si, men jeg klarte egentlig bare å konsentrere meg om en ting. Stina. Hun hadde stått å sett meg rett inn i øynene en stund nå og det samme gjorde jeg. Jeg så henne inn i de nydelige brune øynene hennes. Hun så kanskje helt fin ut, men jeg visste at hun var helt knust på innsiden. Selv om ikke noe av det kom ut. Jeg håper bare at dette vil gjøre det godt igjen. For jeg klarer ikke å leve i en verden der Stina hater meg eller oss da.

Daniel- Okei gutta vil dere si noe til fansen før dere starter å synge eller?
M- Ja kan vi sikkert

T- Okei, Hei alle sammen

Akkurat da Martinus sa det begynte alle sammen og skrike å jeg må innrømme at jeg faktisk skvatt litt😂. Vell vell sånn er mm'ere.

M- Så vi er kanskje ikke de dere forventet å se her, og vi hadde egentlig ikke tenkt å komme hit heller.
T- men det skjedde noe som vi virkelig må fikse opp i og vi vet ikke med henne, men vi klarer virkelig ikke å ha flere krangler nå
M- så vi lurte på om Stina kunne komme opp hit

Stina's pov*
hæ? æhh hva? Åhh jeg burde ha visst at de ville ha meg opp ditt. Hvis jeg hadde kommet på det tidligere så hadde jeg snudd å gått. Men nå kommer jeg meg hvertfall ikke vekk for da vil fansen stoppe meg og i tillegg vil gutta komme etter meg.

T- Vær så snill Stina?

Jeg svarte ingenting bare ristet på hodet.

M- Jeg vet ikke helt om jeg tror deg Stina for hvis du ikke hadde hatt lyst så hadde du snudd å løpt din vei nå.

Åhh han kjenner meg for godt. Det er irriterende hvor godt han kjenner meg.

T- den som tier samtykker, kom igjen folkens få henne opp hit

Uheldig vis for meg så gjør mm'ere som regel som gutta sier, så alle som var foran meg flyttet seg til siden så det ble liksom en sånn liten tunnel på en måte.

T- vil du gå opp hit selv eller skal vi få dem til å gjøre det også?

Okei nå begynner det å bli litt irriterende, de får det til å høres ut som om jeg ikke klarer noe eller faktisk ikke tørr. Det gjør meg så sur, men samtidig så vet jeg at de bare gjør det for å irritere meg. De vet at jeg kunne ha godt opp ditt av meg selv og nå gjør de dette bare for å få fansen og sånn til å se at jeg er redd, det er så irriterende at jeg ikke engang får beskrevet det.

S- Hvorfor kan jeg ikke stå her nede?
M- du kan Det, men vi vil stå vedsiden av deg så hvis du heller vil at vi skal komme ned ditt så greit
T- Ja Stina hva blir det til?
S- åhh greit jeg kommer opp
M&T- bra

Fan 1- Hvorfor får hun komme opp å ikke jeg?
Fan 2- Er dere sammen?
Fan 3- Nei hold deg unna dem de er mine!

Det er bare noen av kommentarene som de ropte når jeg gikk opp på scenen. Og dessuten gutta kommer ikke til å si noe for det får de ikke lov til. Det er en av de tingene jeg hatet mest av å være sammen med dem. Jeg skulle bare ønske at de for en gang skyld kunne gått imot faren deres å sagt at de har hatt en kjæreste eller noe, men hvis de gjør det så vil det ødelegge karrieren deres. Jepp Kjell Erik sa en gang til meg, Marcus  og Martinus at hvis dem noen gang klarte å si ved et uhell at de hadde kjæreste så skulle han gjøre så karrieren deres var over. Jeg forsto virkelig ikke hvorfor og det gjør jeg ikke nå heller fordi hvem ville ødelagt for sine egne sønner liksom. Eller det kan hende han gjør det for å beskytte dem, fordi det er noen fans som er helt gærne og kunne liksom ha skadet en av dem for at den er sammen med noen andre. Så jeg forstår hvorfor og uansett hvor mye jeg skulle ønske at de hadde stått opp mot han så må de ikke gjøre det. Uansett hva.
()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()
Mer?
Hvem her gleder seg til moments tour?
Er bare igjen en uke nå😍😍😍😭😱 til de er i Oslo altså😂👌

Marcus Og Martinus- Fortiden Forandrer AltWhere stories live. Discover now