Tények és érdekességek 2.0

3.8K 76 26
                                    

Sziasztok! ♥ Ismét itt vagyok egy újabb szünet után. Sajnálom, hogy ilyen hosszú idő után csak így ismét beállítok hozzátok, nem is igazán van mentségem a halasztásomra, de most örülök, hogy újra itt lehetek veletek, és most végre meghoztam a Tények és érdekességek második részét. Remélem tetszeni fog nektek ♥

A következő sorokban meg szeretném említeni azokat a dalokat is, amelyek szintén nagyon sokat segítettek nekem. Volt, hogy ihletet adtak, volt, hogy önbizalmat teremtettek bennem, de volt, hogy csak egyszerűen szabadnak éreztem magamat, miközben őket hallgattam.

Nem mindegyikről tudok egy teljes történetet leírni, ahogyan azt az előző részben tettem, de én már csak attól is boldog leszek, ha fel tudom tüntetni itt őket.

Shining Star, Mine, Don't get any closer, Self Control, I'm a Mess, Knees, Pillow, Sad - Bebe Rexha

Ezek a dalok Bebe Rexha Expectations c. albumához tartoznak. Sok szám közben sírtam, ugyanis Bebe-nek ez az albuma pont abban az időszakban jött ki, amikor én sem voltam a toppon, nagyon nehéz volt helyt állnom és elfogadnom magamat, és teljesen úgy éreztem, mintha nekem írta volna ezeket a dalokat. Mintha az egész rólam és az érzéseimről szólna. Pedig tudom, hogy nem így van, de a dalszövegeket elolvasva és énekelve őket, teljesen át tudtam érezni a mondanivalóját az egész albumnak. Azt hiszem csak annyit mondanék, hogy hallgassátok meg a dalokat, és mindent megértetek majd.

Nothing Like Us - Justin Bieber

Azt hiszem kijelenthetem, hogy Justin Bieber egyik legszebb szerelmes számáról van most szó. Sírtam rajta, nagyon sokat, és nem csak azért, mert egy gyönyörű dal, gyönyörű dallammal és szöveggel, hanem, mert szerelmes voltam abba a fiúba, akit a Better Together c. dalnál is említettem, és ennek a számnak a segítségével ki tudtam sírni magam. Egy másik dolog, ami megemlítendő, hogy, ahogy azt már a legtöbben tudjátok, nagyon szeretem a BTS-t, az egyik kedvenc tagom pedig Jungkook, aki szintén szereti Justin Bieber-t, és ha megkérik őt, hogy énekeljen tőle egy dalt, általában ezt szokta elénekelni.

Say my name - David Guetta, Bebe Rexha, J Balvin

Ez a dal olyan érzelmeket és gondolatokat váltott ki belőlem, hogy teljesen elmerültem a dallamában és a dalszövegében. Szerintem ez a szám tökéletesen bemutatja, hogy akkor is lehet egy dalnak jó ritmusa, ha a dal szövege javarészt szomorú. Nagyon jó összhangban van a két dolog egymással, és azt hiszem ez az, ami miatt teljesen magába bolondított a dal. Örök hálám Davidnek, Bebenek és Balvinnak, mert nagyon sokat segítettek nekem.

További fontos dalok:

River flows in you - Yiruma

God is a woman - Ariana Grande

imagine - Ariana Grande

Boombayah - BlackPink

FIRE - BTS

Basket Case - Green Day

She looks so perfect - 5SOS

Hard 2 Face Reality - Poo Bear, Justin Bieber, Jay Electronica

Apeshit - The Carters

Youngblood - 5SOS

Back to Black - Amy Winehouse

I'll never love again - Lady Gaga (A Star is Born)

Yue liang dai biao wo de xin - Teresa Teng (egy aranyos, kínai dal)

Thank U, next - Ariana Grande

Greedy - Ariana Grande

Winter things - Ariana Grande

Queen - Jessie J

SOLO - Jennie

DDU-DU DDU-DU - BlackPink

Don't leave me alone - David Guetta, Anne-Marie

Chun-Li - Nicki Minaj

Atmosphere - Bebe Rexha

Bad Bitch - Bebe Rexha, Ty Dolla Sign

Remélem mindenkinek tetszett ennek a "sorozatnak" a második része. Nemsokára jövök egy köszönetnyilvánítással és utána már tényleg lezárom a könyvemet. Mindenkinek nagyon szépen köszönök mindent. Sziasztok! ♥


Block out [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now