Köszönet

1.6K 37 1
                                    

Sziasztok! ♥ Hűha, nagyon rég nem publikáltam új "részt" ebbe a történetbe, azonban a napokban egy hatalmas mérföldkövön jutottunk át, ezt pedig mindenképpen meg szerettem volna köszönni nektek.

Néhány nappal ezelőtt ez a történet elérte az 500k megtekintést, amely nagyon durván kimondva félmillió megtekintésnek felel meg, én pedig nem győzök elég hálásnak lenni nektek ezért. Eszméletlenül boldoggá tesz, hogy ennyien olvastátok/olvassátok ezt a sztorit, csillagoztok, kommenteltek, és nem fér a fejembe, hogy mégis mivel érdemeltem ki ezt a sok jót tőletek.

Azt aláírom, hogy nem ez életem legjobb írománya, sőt, valójában ez életem első sztorija, amelyet évekkel ezelőtt írtam és publikáltam, s akkor még nagyon fiatal, tapasztalatlan voltam akár az írás, az érzelmek vagy bármi más terén, ezért tisztában vagyok azzal, hogy nem egy hibával találkozhatunk a történet során. Sokat gondolkodtam azon, hogy kitöröljem-e a történeteim közül, azonban egy idő után már nem lett volna szívem megtenni ezt, hiszen ez is az én munkám, az én kezeim közül került ki. Próbálok nem túl szigorúnak lenni önmagammal, hiszen az évek során sokat fejlődtem, és az írás most már egy szerves része az életemnek, így ezt a sztorit egy ugródeszkának fogom fel, hiszen mégiscsak kezdenem kell valahol. Tisztában vagyok vele, hogy aligha ír valaki egy remekművet az első próbálkozásra (főleg nem 12-13 évesen, hiszen kábé ilyen korban voltam, amikor publikáltam a Block out-ot). Gyakorlat teszi a mestert, én csak ezt tudom mondani :))

Végül pedig mégegyszer meg szeretném nektek, kedves olvasóknak köszönni ezt a rengeteg támogatást, a kedves szavakat, biztatásokat, építő kritikákat, és a rengeteg szeretetet az újabb történeteimre. Nagyon nagyon szeretlek titeket, köszönöm, hogy vagytok nekem ♥ Valószínűleg karácsonyig már nem "találkozunk" ennél a történetnél, így szeretnék áldott és kellemes ünnepeket kívánni nektek. Pihenjetek sokat, hallgassatok karácsonyi zenéket, süssetek valami finomat, legyen egy nyugodt, kellemes téli szünetetek. Sziasztok ♥

Block out [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now