Taekook

1.9K 29 5
                                    

Sziasztok! ❤️ Ismét egy önreklámmal jöttem, ugyanis a mai napon publikáltam az első olyan történetemet, amely nem egy heteroszexuális kapcsolatot dolgoz fel. Úgy bizony, ahogy a "címből" is kiderül, ez egy Taekook (Taehyung x Jungkook) BTS fanfiction lesz, melynek címe: A fiú, aki egy csillagra ült

 Úgy bizony, ahogy a "címből" is kiderül, ez egy Taekook (Taehyung x Jungkook) BTS fanfiction lesz, melynek címe: A fiú, aki egy csillagra ült

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egyelőre még csak egy prológust publikáltam, de minél hamarabb hozom majd az első részt is, hogy valahogy elkezdődjön a történet.

Mint ahogyan azt említettem, ezzel a történettel egy teljesen más dologba fogtam bele, hisz ez egy yaoi sztori, mely Jungkook és Taehyung szerelmét dolgozza fel. Igazából már április óta írom, és most jött el a pillanat, hogy megosszam veletek. Sokkal több időt fektetek bele, hosszabb részeket írok és megpróbálok odafigyelni a részletekre. Legalábbis eddig így írtam a részeket, s úgy érzem, hogy még soha semmiben nem voltam ennyire biztos, mint ebben a Taekook történetben.

Nem is tudom tökéletesen kifejezni magamat, mert azt szeretném, ha tetszene Nektek, de azt hiszem ezt csak úgy tudhatjuk meg, ha belenéztek.

Szeretném megköszönni a Block out-ra érkezett több mint 400k megtekintést, egyszerűen eszméletlenek vagytok ❤️ Imádlak titeket!

Köszönöm a rengeteg támogatást, és azt is köszönöm, ha lecsekkoljátok A fiú, aki egy csillagra ült című történetet. Sziasztok, szeretlek titeket❤️

Block out [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now