Love effect

38.4K 517 35
                                    

 Hey peeps! Weer eens een nieuw verhaal van me :D

Ik heb echt zin om aan dit verhaal te beginnen! Dit is de eerste keer dat ik een waargebeurd verhaal schrijf, spannend hé? ;) Ook al is het meesten uiteindelijk niet waargebeurd wat ik ga schrijven xD 

Mijn verhaal Hell on earth is bijna af, dus dacht ik laat ik eens beginnen aan een niew verhaal :p

Ik hoop dat jullie dit een goed verhaal gaan vinden ;D

Deze prachtige cover is gemaakt door:  @waidy1

En hier is nogmaals de korte samenvatting:

(Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal)

Ik, Alice Marson, heb een ingewikkeld liefdesleven. En dat niet alleen, ik ben reuze onhandig. Oh, en ik trek ongeluk aan. En vergeet niet de haat die ik draag voor ajuinen. Maar blijkbaar heb ik een groot hart, want ik word verliefd op twee jongens. Niet één. Twee! Zoals één plus één. Twee tegelijk. Cupido haat me gewoon, net zoals ik ajuinen haat. En dit… Dit is mijn verhaal vol onhandigheid, humor (niet dat ik het uitglijden over kattenpis grappig vind) en drama. Welkom in mijn liefdesleven.

Dit verhaal is geïnspireerd op waargebeurde feiten, maar het meesten is toch verzonnen. Er zitten waargebeurde zaken in. Sommige personages bestaan echt. Natuurlijk heb ik de namen veranderd wegens privacy. De persoon waarover het gaat heeft ook een wattpad account, en ik heb de toestemming gekregen om die mede te delen: @Simix_x . Hopelijk vinden jullie dit een leuk verhaal! Veel leesplezier!

Copyright Dreaming567

Steel dit verhaal en je liefdesleven is verpest door de O zo duivelse Cupido ;)

 Ik ga zo snel mogelijk proberen het eerste hoofdstuk te schrijven, maar heb het nu even heel druk! :)

Love effectWhere stories live. Discover now