Verwelkt

894 49 7
                                    

Heey people! Wat heb ik al lang niets meer gepost bij dit verhaal.

Het is geen aankondiging dat ik een vervolg ga schrijven van Love effect, jammer genoeg. Nee, ik ben aan een nieuw kortverhaal verhaal begonnen! 

Ik heb al zeventien stukjes in een week geschreven dus het is wel een kort verhaal dat ik afmaak, normaal gezien. Ik heb echt al een lange tijd niets meer gepost op wattpad, dus ja :o

Het genre van het kort verhaal ligt wel helemaal anders dan van Love effect: het is meer een dramatisch verhaal met wat romantiek in verwerkt. Oké, dat klinkt wel als Love effect, er zit dit keer een veel kleinere dosis humor in, dus ja.

Anyway, het kort verhaal heet Verwelkt en het staat op mijn account, ook kan je het bij de externe link vinden, alleen weet ik niet waar die externe link staat o_O

Hier is de kort samenvatting: "De zon schijnt, alleen zie ik dat niet. Ik zie enkel totale duisternis."

Daria Ravens ziet eruit als een alledaags gelukkig meisje, maar als je heel goed keek naar haar glimlach, zag je dat haar doffe, grijze ogen niet mee straalden.

Dit is haar verhaal, hoe het begon maar vooral hoe het eindigde.

"Ik ben als een bloem in de schaduw: ik ben verwelkt door te weinig zonlicht."  


En omdat ik zoveel van jullie hou, hier is ook een mini preview: 

Het is uit het standpunt geschreven van Daria.

'Heb je me gemist?' vroeg hij met een mierzoete stem en wat had ik zin hem te slaan.

'Hoe heb je me gevonden?' negeerde ik zijn vraag en stopte mijn handen onder mijn benen, in de hoop dat ze gingen stoppen met trillen.

'Je moeder vertelde me dat je naar hier was gegaan.'

Mijn moeder wist niets van wat hij me had aangedaan en dat wilde ik zo houden. Ik kon er gewoon niet over praten, nee ik kon het niet. Iedereen zag hem als een lieve, vriendelijke jongen maar dat was hij alles behalve.

'Ga weg,' zei mijn stem onvast en Ivan schoot in de lach, alsof hij dit vermakelijk vond.

Hij boog zich over de tafel en boorde zijn ogen in de mijne. Ivan probeerde me te intimideren en dat lukte hem heel goed.

'Nooit.' 

----------------------------------------------------------

Eigenlijk is dit een beetje spoiler, die preview, maar oké :p

O en over Love effect: ik had vertelt dat ik een volgende deel zou schrijven van Love effect genaamd Bad effect, maar dat verhaal heb ik jammer genoeg verwijderd omdat ik het niet zo goed vond, het spijt me echt :(

Maar ik hoop dat jullie interesse hebben gekregen om Verwelkt te lezen :D 


Love effectTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang