17_Captain good eye en de naaktkat.

12.1K 373 51
                                    

Eindelijk weer eens een hoofdstukje! Ik had dit hoofdstuk geschreven voor dat ik een inspiratieloos momentje had (wat nu trouwens over is, ik hebt terug inspiratie) maar ik was best onzeker over dit hoofdstuk dus had ik even getwijfeld het te posten. Uiteindelijk heb ik het toch maar gedaan :)

En wauw, ik heb al 71 votes op het vorige hoofdstuk! Ik ben jullie echt meer dan dankbaar, dus super bedankt <3

En kunnen jullie geloven dat ik getwijfeld heb om te stoppen met dit verhaal? Romantiek en komiek ligt me gewoon minder dan thriller, en er zijn momenten dat ik zoveel moeite heb met dit verhaal :( Maar toch heb ik besloten verder te gaan met Love effect :D Het is wel leuk om eraan te schrijven!

Hoe dan ook, enjoy ;)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

17_Captain good eye en de naaktkat

'Het spijt me, broertje. Maar zelfs een oma zou beter staan met dat kapsel. Je ziet er nu gewoon uit als een mislukte punker,' vertelde Scooter de waarheid.

Tim zijn mond viel open, vol verontwaardiging. 'Je bent echt gemeen! Jij ziet eruit als... als... Damn it! Waarom zie je er zo goed uit?' zuchtte Tim. ‘En ik voel me prachtig met dit kapsel, dus jouw mening interesseert me niet.’ Ik vond het best gemeen van Scooter, maar ergens had hij wel gelijk. Tim stond echt niet met het kapsel. Hoe kwam het eigenlijk dat hij dat zelf niet doorhad? Plots kwam het duivelse beest op me afgestapt.

'Alsjeblieft, haal Woef weg!' onderbrak ik hun klein ruzietje, terwijl ik mijn hand op mijn rechteroog hield. Het irritante beest gaf mijn been een kopje.

'Ik zet hem wel buiten.' Tim kwam op me af en pakte de kat op en liep naar buiten.

Scooter keek me aan en ik voelde me benauwd worden.

'Waarom wou je Woef zo nodig weg hebben? En waarom hou je je hand voor je rechteroog?' vroeg hij.

Beschaamd haalde ik mijn hand weg voor mijn oog. 'Ik ben allergisch voor katten zoals je kan zien.'

Hij keek even geschrokken. 'Dat ziet er niet zo goed uit. Heb je iets bij tegen je allergie?'

'Ja, ik heb altijd oogdruppels bij.' Snel haastte ik me naar mijn tas, en na even rommelen haalde ik de oogdruppels eruit. 'Wel vervelend voor je. Is dit je eerste werkdag?' vroeg Scooter medelevend.

Ik knikte en deed vervolgens een oogdruppel in mijn rechteroog. Jammer genoeg duurt het wel even eer het begint te werken. Met andere woorden: de rest van mijn werkdag kon ik de klanten doen schrikken bij de aanblik van mijn weerzinwekkende oog.

'We zullen de kat in het vervolg uit je de buurt houden.'

'Bedankt.' Op dat moment kwam Tim terug binnen. Hij schrok toen hij mijn opgezwollen oog zag.

'Wat is er met je oog gebeurd?!' riep hij door heel de zaak.

Dit trok natuurlijk de aandacht van Jess en Collen. Ze keken mijn kant al op.

'Ik ben allergisch voor harige dieren,' zuchtte ik.

'Hahahaha!' lachte Collen me uit toen hij voor de kassa was gaan staan. Zo kon hij mijn oog van dichtbij bekijken. Jess lachte tot mijn verrassing niet mee.

'Ik weet hier wel een oplossing voor. Wacht hier,' zei Tim en haastte zich de trap op naar zijn woning.

'Dit bespaart me de moeite om je terug te pakken, Alice. Karma heeft die taak duidelijk op zich genomen,' grijnsde Collen van oor tot oor.

Love effectWhere stories live. Discover now