5. Daddy issues

516 21 0
                                    

Isä avasi oven hämmästyneenä. "Sheila hei, luulin ettet enää ikinä haluaisi nähdä minua." Isä totesi, joka oli totta jos meidän ei olisi pakko häipyisin heti. "Kulta, kuka oli ovella?" Naisen ääni kuului. Oletin että se oli MaryAnne. Isoon käytävään käveli nainen lapsi sylissään. Joko laskettu aika meni. "Hei, MaryAnne. Kukas tässä sylissä on?" Sanoin vauva äänellä katsoen pientä poikaa.
"Hei, Sheila. Hauska nähdä pikästä aikaan. Tässä on velipuolesi Isaac." MaryAnne sanoi ja kätteli minua. Poika oli söpö ja viaton mutta MaryAnne vaan kokoajan rupsahtaa rumemmaksi. Meillä on vain kolmen vuoden ikäero ja olen se kauniimpi. Esikoulussa minä ja Mary leikimme jatkuvasti yhdessä ja kun Mary oli meillä leikkitreffeillä isä vahti meitä. Silloin hän ei tiennyt että 15 vuotta myöhemmin rakastuisi tähän samaan pieneen tyttöön. Istuin hiekkamyrskyn värisellä kulmasohvalla nojaten Alexiin. Huomasin kuinka isä katsoi Alexiin kuin tulimme ovelle, ehkä se on isän suojelusvaisto tyttäreensä, mutta minua ei kiinnosta isä häipyi elämästäni jo pitkä aika sitten. On vain minä, Selim ja mutsi. He ovat yksin kotona. Selim on luultavasti parhaan kaverinsa Jerryn kanssa ja äiti treffeillä taas jonkun seuraavan poikaystäväehdokkaan kanssa. Alex kuiskasi korvaani "Millonko me saadaan oma huone, mulla on tuhma olo." ja suuteli poskeani korvan lähellä. Bring. Alexin puhelin hälytti: Soittaja: Melanie Martin
Alex vastasi ja katsoi minua ihmettyneellä ilmeellään. Mitä Melanie nyt haluaa? Alexinko? " Niin Melanie? Miten niin sinulla ei ole mitään asiaa? Miksi sitten soitat? Okei moikka mulla on kiire." Alex melkein huusi puhelimeen. "Mitä se halus?" Kysyin Alexilta. "En tiiä koko muija iha pimee. Halus et jätän kaiken ja meen sen luo. Harmi et mä oon varattu." Alex naurahti ja suuteli taas poskeani. Tuo poika vaan saa minut tuntemaan jotain uutta ja kiehtovaa.
Kuin olisin jännityselokuvassa.


Taas tuli lyhyt

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now