6. The look

545 24 2
                                    

Istuimme vieläkin sohvalla. Alexin käsi oli olkapäilläni kuin hän omistaisi minut. Isä tuli olohuoneeseen ja katsoi Alexia halveksuvasti kuin sanoisi katseellaan "näpit irti tyttärestäni, senkin narkomaani" Mutta katseeni puuttui väliin "anna olla, isä" Tunnen oloni turvassa Alexin kanssa vaikka hän tämän sopan keitti. Tunnen itseni kauniiksi kun kävelen Alexin kanssa ja hän pitää kättään olkapäilläni kuin omistaisi minut. Kaikki tytöt katsoisivat kateellisena ja pojat roivoisivat olevan kuin Alex.
Alex on komea ja salaperäinen joka tytön unelma. "No olette siis yhdessä?" Isä katkaisee pitkän hiljaisuuden. "Joo isä olemme me." Katsoin Alexia ja sitten isää. Alex hymyilee. Muistaakseni se oli isä joka päätti häipyä minun ja Selimin elämästä. Milloin pääsen kotiin? "Vierashuone on valmiina. Laitoin sängylle pyyhkeitä niin voitte peseytyä ja rentoutua. Näytätte niin väsyneiltä." MaryAnne huutaa. Ja häivymme vierashuoneeseen joka on onneksi yläkerrassa ja päämakuuhuone alakerrassa, jossa MaryAnne ja isä nukkuvat. Siirryimme Alexin kanssa vierashuoneeseen. "Hei mennää suihkuu." Alex sanoi riisumassa jo paitaansa. "Okei mee sä eka." Sanoin. "Eiku yhessä." Alex korjasi ja katsoi sillä katseella. Katseella jonka poika tekee tyttöön kun on valmiina tehdä sen. - Mennä sänkyyn. Aaaa, tajusin mutta en tiedä olenko valmis. Siis Alex on tehnyt sen monesti hänellä on kokemusta, mutta minulla ei ole ketään. Ennen Alexia. En voinut kieltäytyä pelkäsin jos tekisin niin hän vain lähtisi. Ja jättäisi minut pulaan. Sanoin epävarmasti "Aa jaah no tän kerran ja et yritä mitään uutta." Ja katsoin tuimasti. Alex oli jo riisuuntunut ja kävi riisumaan paitaani. Avasin housun nappini ja riisuin ne. Hän seisoi edessäni niin lähellä että tunsin hänen lämpimän hengityksensä. Hän oli paljon pitempi kuin minä. Hän oli kuin kaksi päätä pidempi minusta. Kun paitani ja housuni olivat maassa olin alusvaatteissani ja nekin lähtivät Alexin avusta. Olin nyt alasti Alexin edessä. Hänen kanssaan. "Wou." Alexin suusta kuului. Oloni ei ollut epävarma tai nolo vain kaunis ja valmiina. Pistin veden lorisemaan ja hyppäsin suihkukoppiinn Alex perässäni. Seisoimme vastakkain ja lähestyin Alexia. Suutelin häntä intohimoisesti ja hän vastasi suudelmaan. Hän veti minua lähemmäksi pitäen lantiostani kiinni. Hän nosti minut syliinsä ja halusi minut niinkuin minäkin hänet kokonaan itselleni. Purin huultani ja Alex painoi minut seinää vasten. Hän suuteli kaulaani, korvaani ja mahaani. Se tuntui hyvältä mutta pelkäsin, että isä ryntäisi sisään. Se olisi noloa. Pelko katosi kun kuuma ja kiihoittava aalto valtasi kehoni. Alex oli 'sisällä'. Levitin käteni hänen selkäänsä ja taisin raapaista häntä vahingossa mutta en kiinnostanut. Painoin leukani hänen olkapäähän ja painoin Alexin selkää kiihottavasti. Hengitin raskaasti ja Alexikin. Se tuntu vallattoman hyvältä ja sydäntäni lämmitti.
     Niinkuin kaikki hetket niin tämäkin meni ja jäi mieleemme. 
"Kaikki hyvin?" Alex kysyi. Nyököttelin ja hymyilin leveästi. Kömmin peiton alle ja Alexikin tuli hetken päästä. Kello oli 23.55 P.M. Alex antoi suudelman poskelleni hymyillen ja sanoi "Hyvää yötä, rakas." Vastasin takaisin ja sammutin yövalon. Nukahdin helposti joka oli odotettua siis painoimme aika raskaasti Alexin kanssa.
     Aurinko joka levisi vaaleaan huoneeseen osuessaan sälekaihtimiin se herättää minut joka aamu nytkin. Avasin silmäni ja näin Alexin heti joka vielä kuorsasi täydessä unessa. Hymy levisi kasvoilleni. Tuo komea jätkä pelastajani. Katsoin kelloa joka näytti 9.07 A.M. Yritin nukahtaa uudestaan mutta aurinko ei antanut. Suutelin Alexin ihania huulia ja hän vain käänsi kylkeä. "Vielä viisi minuuttia, äiti." Hän sopersi unessa. En voinut olla hymyilemättä. Oloni on mahtava. Kop kop. Oveen kuului koputus. Käänsin kylkeä ja isä avasi oven "Me lähdemme MaryAnnen ja Isaacin kanssa asioille. Pärjäättehän te?" Isä sanoi ovelta. "Isä me ollaa 17."Sanoin. Vaikka Alex onkin vuoden vanhempi niinkuin minäkin kohta mutta isän ei sitä tarvitse tietää. Se ei ole niin iso juttu. Täytän itsekkin kohta 3 kuukauden kuluttua. Kuulin ulko-oven pamahtavan ja auton lähtevän autotallista. Talo oli viimein tyhjä. " Alex? Herää. Alex?" Yritin herättää ja ravistella häntä mutta turha toivo. Nousin hänen päälleen ja otin paitani pois. Otin käsilläni kiinni hänen poskistaan ja suutelin. Hän alkoi herätä. "Mitä nyt, Sheila?" Hän mutisi vielä vähän unisena. "Isä ja MaryAnne lähti. Me ollaan yksin." Hymyilin ja purin huultani. "Oi ihanaa. Sä oot niin kaunis. Noi pörröiset hiukset. Ja toi hymy. Mä en kestä. Mä otan sut nyt." Alex sanoi. Hän teki äkkiliikkeen ja siirtyi päälleni alkoi riisumaan paitaansa. Tunnustelin hänen treennatua vartaloaan ja vedin hänet lähemmäs ja suutelin. Housut lähtivät ja sam tunne valtasi minut. Kuin olisin huumeissa. Se tuntui niin hyvältä että aloin huutaa ja hengitin raskaasti. Alex oli 'sisällä'.
         Hetki viilsi ohitsemme kuin veitsi ja olimme keittiössä väsäämässä aamupalaa. Alex on mahtava kokki.
"Bon appetit." Hän työnsi suuhuni leivänpalan ja suuteli minua. Suuteln takaisin. Ulko-ovi kävi ja isä tuli sisään ja MaryAnne kantaen pikku-Isaacia. "Huomenta nukuitteko hyvin?" MaryAnne rikkoi hiljaisuuden. "Joo mahtavasti." Sanoin ja katsoin Alexia hymyillen. Isä katsoi Alexia kuin rikkinäistä soppakauhaa että se täytyy heittää pois. Kyllästyin isän halveksuviin katseisiin ja kuljetin hänet vierashuoneeseen. Mikä isää vaivaa? Alex on ihana ja hurmaava. Kuinka isä päätti käydä vasta nyt välittämästä elämästäni.

Alexin nk.
Vietin ihanan yön ja aamun Sheilan kanssa, mutta en ymmärrä kuin hänen isänsä ei tykkää must. Mitä must ei oo tykättävää? Se MaryAnne näkee tykkäävän must no se onki mimmi. Mutta mä en ikinä tekist mitään pahaa joka satuttais Sheilaa.
Mä rakastan sitä tyttöö yli kaiken. Tekisin mitä vaan et saatais normaalielämä yhes. Mut onks se mahollist, kuinka mun kaltane gangsteri sais kauniin tytön niiku Sheila ja onnellisen elämän?

Sori taas kaikki kirjotusvirheet.
Yritän parhaani mukaan lisää lukuja ja tehä niistä niin järkeviä ku mahollist. Hope ya like it.

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now