27. Don't Get Hurt

241 10 0
                                    

Kuuntelin spotifysta omaa soittolistaani. Joka on täynnä rakkausbiisejä, Marcusta ja Martinusta, Barsia ja Melodya ja kaikkea sen väliltä. Olen musiikin ystävä.

Ajomatka on alle viikon kestävä. Pysähdyspaikkoja riittää. Ilta alkaa jo hämärtää. Silmäni alkavat umpeutumaan. "Hei Felix missä on lähin hotelli Sheila on väsyny niiku me kaikki?" Felix meinaa nukahtaa. "Ei me kyllä pystytään ajaa koko yö." Felix katsoo Alexia. "Felix nyt säki meinaat nukahtaa. "

Pysähdymme hotellin viereen aj Alex nostaa minut syliinsä. Olen liian väsynyt liikkumaan. Kiehdon käteni Alexin niskaan ja painan pääni hänen rintaansa. "Te oikeesti ootte maailman söpöin pari." Felix sanoo Alexille.

Aamulla herään samasta hotellihuoneesta yksin. Tyynyllä on kirje. "Lähettii 'maisemamatkailulle' tullaan pian. xoxo" Se oli Alexin kirjoittama tunnistan käsialan. Alexilla ei ole harakanvarpaan käsiala niin kuin useimmilla jätkillä vaan kaunis käsiala.

Aloin venyttelemään käsiäni ja otin matkalaukustani parhaan asuni. Ulkona on lämmin ja aurinkoinen ilma. Päätin laittaa mekon ja sandaalit.

Kävelin reippaasti ja kuuntelin kuulokkeilla musiikkia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kävelin reippaasti ja kuuntelin kuulokkeilla musiikkia. Tumman brunetet latvoista blondit pitkät hiukseni heiluivat tuulen mukana ja ihollani tuoksui Katy Perryn Mad Potion hajuveteni. Tänään on hyvä päivä.

Kaivoin ananaslaukustani Iphone 7 plus rose goldin kännykkäni glitterkuorilla ja lähetin Alexille viestin. "Hey babe. Mis oot? Ikävöin. Lähin ulos." Sain melkein heti vastauksen "Hey babe. Felixinkaa asioil. Ikävöin myös oo varovaine."

Näin kaukana laajan kaveriporukan. Kun lähestyin heitä seassa oli tuttuja kasvoja. Melanie, Sam, Ethan ja muita Floridasta joukossa oli myös Alexin parhaita kavereita Floridan koulusta.

Kävelin reippaasti ja yritin pitää katseeni jaloissani jotta he eivät tunnistaisi minua. Mutta ei se toiminut.

Sam astui pois joukon keskeltä Ethanin kädessä kiinni. "Hei täällä on tuttujaki." Hän huusi. "Sam mitä sä teet täällä? Eiks sun pitäs olla koulus?" Kysyin ja katsoin Samia itsevarmasti. "Missäs sä oot ollu huora? Katokku sunki pitäs olla meijäkaa koulus. Mut sä vaan häivyit. Ajattelit et fuck Sam ja Ethan mä vain jätän ne." Hän huusi. "No vastaa mulle saatana!" Hän jatkoi. Yhtäkkiä hän tarttui ranteestani. Vingahdin en pelosta vaan kivusta. Haistoin alkoholin Samin hengestä. "Ehkä mä vaan kyllästyin suhun. Siintä kun mun piti tanssii sun pillin mukaan. Olinko mä sun orja. No en helvetissä mä oon aika saatanan ilone et mä lähin muute oisin vielä sun pompotettavana." Vaihdoin ilmeeni vihaiseen ja läimäytin Samin käden pois.

Hän aikoi läimäyttää mua poskeen mutta kiitos Alexin valmennuksesta ja kun hän opetti minua puolustamaan itseäni torjuin Samin iskun väistäen ja löin häntä suoraan nyrkillä nenään. Se alkoi vuotaa ja hän kiljahti. "Vitun huora! Tekiks se Alex tän sulle? Muutti sust hirviön. No sä ja sun panopuus kannattaa olla varovaisempia ettette satuta itteenne. Koska maailma on täynnä bimboja."
Ethan ja muut katsoivat ällistyneenä vierestä.

Katsoin Samiä virnuillen ja kävelin äkkiä pois paikalta. Laitoin Alexille viestin. Edestä kuului "Hei hottis. Vou mikä asu! Muako varten?" Katsoin eteen ja Alex käveli hymyillen. Pyörähdin ympäri näyttääkseni asuani "Kaikki sua varten beibi." ja hymyilin.

Heittäydyin Alexin syliin ja suutelin tätä. Ihmiset katsoivat meitä. Felix tuli perästä ja sanoi "Heeyo Sheila. Nätti asu."

"Kiitti." Vastasin. "No mites sun päiväs meni?" Alex kysyi ja otti selkäni takaa kiinni niin että hänen kämmenensä oli lantiollani. "Mä jouduin tappeluun." Sanoin. "Vou mitä tapahtu?" Alex katsoi yllättyneenä. "Törmäsin Samiin. Mut kiitos sun mä puolustin itteeni." Sanoin ja katsoin Alexia. "That's my girl." Hän sanoi ja suuteli.

Ajoimme koko illan lähemmäs Floridaa ja pysähdyimme hotelliin. Huomenna jo saattaisimme olla Floridassa.

Helou
Mul kävi sillee et kirjotin hirmusest tekstii mut se ei tallentanut niitä niin ne poistu sen takii tää on nii lyhyt osa.
Toivon että on hyvä osa. Mul on moti lopus ni kertokaa mistä haluisitte kuulla lisää. Jostai henkilöst, parista, paikasta iah mistä vaa? So tell me plz. Täs osas on sit paljon virheitä ku ei toi hemmetin keyboard toiminu. So I'm sorry about that. Byye. Lukekaa ja kuunnelkaa biisi.

Every master was once a disaster

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Every master was once a disaster." 

— David T.S. Wood

×Camila Cabelo- Havana Ft. Young Thug×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now