29. F.F.F (Fuck Fake Friends)

275 12 0
                                    

Olen istunut Alexin kanssa hotelli huoneessamme koko päivän katsomassa netflixsiä ja alan tulla pikku hiljaa mökki höperöksi. Mutta Alex ja minä tykkäämme samoista sarjoista ja elokuvista joten on helppo valita elokuva. Katsomme Falling Skies-sarjaa pieneltä tabletilta. Olen kiehtonut sormeni Alexin käteen tiukasti ja nojaan häneen.

"Täällä on kylmä." Sanon täristen. Alex kiehtoutuu minuun tiukemmin että minulle tulisi lämmin. Luomeni alkavat tuntua painavilta ja nukahdan hetkeksi. Herään kun ulko-ovi avautuu ja sen mukana tulee kylmä ilma. Ulkona on satanut jo monta päivää ja olemme olleet sisällä vankeja.

Alex nykäisee minua kylkeen ja kysyy "Hei Sheila tuutko munkaa kauppaa?" Mumisrn hetken aikaa mutta sitten vastaan myöntävästi ja vaihdan oloasun lämpimiin mutta tyylikkäisiin vaatteisiin.

"Eiks sulle tuu kylmä nois vaatteis?" Huolehtiva poikaystäväni kysyy

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.


"Eiks sulle tuu kylmä nois vaatteis?" Huolehtiva poikaystäväni kysyy. Emme ole vielä naimisissa mutta pidän sormusta sormessani.

Kävelemme kaupan käytävää pitkin käsi kädessä etsien jääte osastoa. Tykkäämme kummatkin persikka jääteestä. Tykkäämme melkein kaikista samoista asioista.

Käytävällä kävelee myös toinen pari Ethan ja Sam. Kuinka en ole yllättynyt että he ovat täällä.

Sam ja Ethan kävelee ohitsemme ja kun huomaa tunnistaneensa meidät hän kääntyy ja sanoo irvaillen "Katos katos Ken ja Barbie." Alex katsoo Samiä ärsyyntyneenä. Ethan ei edes uskalla katsoa Alexiin päinkään. Hän tietää että Alex ei saanut imagoaan pelkistä huumeista ja tupakasta.  "No hei Sam." Sanon ja katson hänen kasvojaan. Hänen nenänsä on edelleen punainen, mustelmilla ja turvonnut. "Vou Alex oot treenannu sen näkee." Sam katsoo Alexia ja vinkkaa silmää. "No Alex kerroppa miten sä voit olla tuon huorankaa. Miten sä pystyt ees kattoo ja panna sitä?" Sam kysyy. Alexin ilmeestä näkee että hän on juuri aikomassa irtottaa Samin pään tämän selkärangasta paljain käsin ja syöttää hänen suolensa Ethanille pakkopullana. Mutta minua ei hievauta yhtään tuollainen. Sanokoot mitä sanoo tehkööt mitä tehkööt omapahan om elämänsä. Siis jos hän oikeasti on noi alas vajonnu nii sil on iha vitumoisii ongelmii. Ensin ollaan parhaita kavereita ja lähden pois. Kun tulen takaisin huoritellaan ja esitetään iha vitu kovaa muijaa.
"Hei Sam. Mä tunnen yhen tosi hyvän terapeutin et jos sä tarviit apuu sun kiroilu ja huorittelusyndroomankaa ni soita ihmeessä. Mä en oo ikinä lyöny naista mut jos haluut et teen sun kohal poikkeuksen ni eis se mittää ku sä just haukuit mun vaimoo." Alex sanoo ja näyttää sormustani. Lähdemme kassalle. Sam ja Ethan tulevat perässämme ulos.

He jäävät katsomaan kun kurvailemme Alexin urheiluautolla pois. "Eiks toi yhtään vaivannu sua toi haukkumine?" Alex kysyy ja kattoo mua. "Ei. Antaa sen vajota vaan F.F.F ja sitä paitsi sä olit siellä puolustamassa mua." Vastaan ja otan Alexin kädestä kiinni.

Makaamme sängyllä ja syömme herkkuja joita ostimme. Kävimme kuitenkin nukkumaan aikaisin kun lähdemme huomenna ajamaan takaisin päin Atlantaa.

Kuulen pamahduksen ja nousen välittömästi ylös. "Noniin rakastavaiset. Meillä on pitkä matka edessä. Nyt ylös." Felix huutaa paistin pannu kädessään. Kuinka hän heräsi näin aikaisin.

Lastasimme tavarat autoon ja nukahdin kun mankasta alkoi soimaan despacito. Hyräilin biisin tahtiin mutta lopulta vain nukahdin.

Kiirehdin sinne ja tänne ja en edes tiedä missä sulhaseni on. Häät alkavat kolme tunnin päästä ja Alexia ei näy missään. Niin paljon tehtävää ja niin vähän aikaa. Minulla ei edes ollut vielä pukuni päällä ja meikkini puuttuu. Tämä kaikki on niin stressaavaa. Tunsin tämän älyttämän painavan taakan hartioillani. Minulla on outo tunne että jotain pahaa tulee tapahtumaan.

Olen juuri kiinnittämässä timanttista hiusperhosta hiuksiini ja tunnen pistävää kipua kyljessäni. Kipu muuttuu sietämättömäksi. Nousen ylös mutta kaadunkin maahan.
Ja kun minua ei näy alttarilla he alkavat etsimään minua ja löytävät minut kuolleena lattialta. Juuri juomassa vedessä oli myrkkyä.

"Hei Sheila" Alex koskettaa reittäni ja säpsähdän "Vou kaikki hyvin?" hän kysyy "Joo pahaa unta vaan."
"Me ollaan hotellilla. Päästään nukkumaan. "

Lukittauduin vessaan ja otin apteekista ostaman raskaustestin. Viime viikolla huomasin että menkkani ovat myöhässä. Toivon tämän olevan vain väärin käsitys.

Odotan tuloksia hermostuneena. Katson tikkua ja se näyttää "+" positiivista. Ei olen liian nuori olemaan äidiksi.

Astun ulos vessasta ja en näe Felixiä missään joten nyt on oikea aika kertoa Alexille. Istahdan Alexin viereen "Alex meidän pitää puhua." Sanon. Alex pysähtää puuhansa ja katsoo minuun. "Mä oon raskaana." Katson häntä silmiin. "Mitä. Mut mehän käytetään suojaa." Alex katsoi edelleen minua. "Se baari-ilta." katson häntä.

Alex vetää minut sänkyyn ja käymme lusikkaasentoon hänen kätensä ovat mahani ympärillä ja makaamme siinä "Ajattele me ollaan luotu elämää."

Hei
Anteeksi tässä luvussa on todella paljon kiroilua ja sen sellasta. En tiiä toimiiko toi toinen biisi nyt. Siin mun oili pakko laittaa nyt kaks biisii.

You can't blame gravity for falling in love

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

You can't blame gravity for falling in love.

-Albert Einstein

×Vancouver Sleep Clinic- Someone To Stay×

×G-Easy × Bebe Rexha- Me, Myself & I×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now