28. Mentally Perfect

257 13 0
                                    

Heräsin Alexin vierestä hotellissa johon majouttauduimme. Olemme olleet jo viikon Floridassa ja tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin.

Felix joi eilen illalla liikaa joten hän oksenteli koko yön. Kuului pamahdus ja nousin istumaan. Felix oli tippunut sängystään ja eikä edes herännyt siihen. "Felix!" huusin varmistaakseni että hän on vielä hengissä. Hän nosti päätään hieman ja mumisi "Miten mä lattialle pääsin?" Nauroin hieman ja vastasin "Sä tipuit." Hän kiroili ja nousi takaisin sänkyyn.

Alex liikutteli käsiään ja haukotteli "Huomenta vaimo." hän sanoi. "Huomenta." vastasin ja nousin ylös. "Mä taidan mennä kaupungille." ilmoitin Alexille. "Tarviiko mun tulla sun suojaks?" Vastasin kieltävästi.

Puin päälleni uuden pukuni jonka Alex osti minulle 'häälahjaksi'/'hemmottelulahjaksi'
Rakastan Alexin ostamaa lahjaa pitsitoppi ja farkkushortsit.

Puin päälleni uuden pukuni jonka Alex osti minulle 'häälahjaksi'/'hemmottelulahjaksi'Rakastan Alexin ostamaa lahjaa pitsitoppi ja farkkushortsit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Astuin ulos ja lähdin kävelemään ostarille jossa Sam ja minä vietimme puolet ajastamme. Otin kännykkäni takataskustani ja selasin igtä. Löysin kuvan Ethanista ja Samista hänen sivultaan. Miksi edes seuraan häntä vielä?

Otin lompakkoni käteeni ja vierestäjuokseva nuori poika ottaa sen suoraan kädestäni. "Heei!" Huudan pojalle ja juoksen tämän perään. Saavutan häntä ja kun olen tarpeeksi lähellä hyppään tämän päälle. "Au toi sattu." poika huutaa.
Poika on mahalleen maassa ja olen tämän päällä pitämästä kiinni.

Käännän hänet ympäri ja siintä paljastuu tutut kasvot "Selim mitä vittua sä teet Floridassa?" Huudan veljelleni "Ja ootko varkaaksi ruvennu?" Jatkan. "Sheila moi. No sä lähit taas Alexinkaa jonnekki ni tulin takas tänne." Selim vastasi. "Ai joo sori. Missä Alexa on?" Kysyn innokkaana. "Me erottiin." Selim vastaa. Olen vähän pettynyt. Alexa oli ainoa oikea ystäväni. "Miks ihmeessä?" Kysyn veljeltäni. "No miks yleensä parit eroo. Me ei vaa enää rakastettu toisiamme." Hän vastaa. "Mut te olitte ihana pari." Sanon.
"Nii oltii mut se kipinä vaa puuttu." Hän vastaa. "Missä Alex on?" Selim jatkaa. "Hotellil. Tuu mennää jäätelölle." Sanon.

Selim ojentaa lompakkoni takaisin ja tarjoan hänelle jäätelön. Kännykkäni tärisee saan viestin Alexilta "Kaikki hyvin?" Hän on aina huolissaan niinkuin olisin lapsi. "Mä kuulin et sulla ja Alexilla menee hyvin. Naimisii vai?" Selim kysyy. Nyökkään ja kirjoitan viestiä Alexille." Joo kaikki. Törmäsin Selimiin ja vaihetaa kuulumisii. Selim ja Alexa on eronnu."

Selim sanoi että hän asuu äidin luona ja heillä menee hyvin. Olen iloinen heidän puolesta mutta en ole antanut äidille anteeksi.

Selim lähti uuden tyttöystävänsä luo ja jäin ostarin kahvilaan istumaan. Kahvilan ulko puolella kävelee mies huutelemassa jotai ihmisille "Kuka haluaa olla täydellinen? No sitten Central Perfection on oikea paikka sinulle. Otamme kaikki vastaan." 

Mies kiertelee kysymässä ihmisiltä kuka haluaa olla täydellinen. Lähden hotellille kävelemään. Sade yllättää minut. Ei kulu minuuttiakaan ennenkun olen täysin märkä ja paleltunut. Ring Ring. Soittoääneni pirisee taskussa. Soittaja:Alex
Vastaan puheluun ja hän huutaa "Onko kaikki hyvin? Missä oot? tuun hakee sut." Alex huutaa luurin toisesta päästä. Vastaan olinpaikkani hieman surullisena.

Hetken päästä Alexin auto ajaa kadun päähän. Römähdän maahan ja Alex juoksee luokseni huutaen nimeäni. Hän kumartuu viereeni ja kysyy "Mikä hätänä Sheila?"
"Mitä jos mä en oo täydellinen?" Vastaan Alex katsoo minua kuin olisin hullu. "Voi kulta. Mitä sä höpiset?" Hän vastaa nauraen. "Ostaril oli mies joka kyseli ihmisiltä haluaako ne olla täydellisiä. Mitä jos mä en oo täydellinen?" Vastaan.
"Tottakai sä oot täydellinen." Alex vastaa. "No enkä oo" intän. "Sä oot henkisesti täydellinen. Ja mä rakastan sua." Hän vastaa ja suutelee minua.
"Oikeestiko?" kysyn. "Joo oikeesti." Hän vastaa.

Siinä olemme sateessa ja hän sanoi taas ne oikeat sanat. Ei ole epäilystäkään hän on se oikea.

Vou jo toine osa tänä päivänä varmaa ennätys.

"I look at you and see the rest of my life in front of my eyes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"I look at you and see the rest of my life in front of my eyes."

— (Unknown)

×Vancouver Sleep Clinic- Killing Me To Love You×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now