25. Prince Charming

267 13 0
                                    

Sheilan nk.

Jostain syystä tunnen vetoa Alexin ja Felixin hotellihuoneeseen. Tiedän ehkä minun pitäisi vain unohtaa hänet mutta niinkuin Charlie sanoi hän on se oikea vaikka en sitä edes tajuaisi. Hän ei ole hyväksi minulle. Olen niin säälittävä yritän saada mieltäni muuttumaan. Vedän syvää henkeä ja koputan oveen. Oven avaa Alex hänen tumman khakissa hupparissa jossa lukee Heroes Heroine olen aina tykännyt tuosta hupparista. Se on vain niin tyylikäs.

Hän avaa suutaan puhuakseen mutta hyppään hänen syliinsä ja suutelen. Hän ei voinut vastustaa vaikka yrittikin hän vain antautui minulle.
En voi olla minuuttiakaan hänen kanssaan samassa huoneessa koskematta häneen.

Olen hänen sylissään suutelemme. Vedän häntä lähemmäs ja ohjaan hänen päätään pitäen siintä kiinni hänen takaraivostaan ja korvastaan.

Alan hengästymään ja Alex laskee minut alas lämpöisestä sylistään.
Alex katsoo minua ihmeissään.
"Huh okei. Meidän täytyy puhua."
Huokaisen. Alex nyökkää ja viittoo sohvaa päin "Juu tule peremmälle vaan." Hiukseni ovat sekaisin ja olkaimeni on liukuneet olkapäiltäni. Alex istuu vastapäätäni ja katsomme toisiamme kiusaatuneina. "Niin eilen." Alex aloittaa. "Niin eilisestä puheen ollen tajusin mitä mun kuuluis tehä." Sanon totisena jättäen kysyvän ilmeen Alexin kasvoille. "No mitä sun kuuluis tehä?"

Nousen ylös ja kävelen hitaasti Alexia päin. Hän istui katsoen sohvalla. Laskeuduin suutelemaan häntä.

"Tää meidän 'puuhailu' on säälittävää. Ei olla enää yhessä mutta silti vaa juostaa toistemme syliin aina silloin tällöin. "

"Mitä sä yrität sanoo Sheila?"

"Alex mitä mä yritän sanoo on että mä rakastan sua ja sä oot se oikee."

Oloni on turhautunut. Alex antautui. "Mä rakastan sua. Joten " hän suuteli minua "Mulla on hyvä idea. Tulitko SA autolla?" Alex jatkoi. "Joo tulin. Alex mitä nyt minne sä meet?" Olin häkeltynyt. "Tuu mennää." Hän meni kuskin paikalle.

Alex parkkeerasi auton jonkin sortin myymälän parkkikselle. Heti näin kaupan jossa luki Tattoos. "Ei Alex ei mä en hanki tatuointia." Olen kertonut Alexille syyn minkä takia en halua tatuointia. Se sattuu ihan vitusti. Alexilla on jo pari tatuointia kehossaan kuten rystysten yläpuolella nimikirjaimet S.S.M joka meinaa Sheila Stone Moretzia tuo tatuointi on uusin kun hän toivoo minun olevan joku päivä Moretz, kädessä hauiksen kohdalle Alexilla on musta ruusun nuppu se merkitsee hänen menneisyyttään joka ei ole oikein ollut mitään ruusuilla tanssimista, vatsalihasten kohdalle lohikäärme ja kaulassa pöllö. Minulla on vain kaksi tatuointia toisen otin vain testiksi ja toisen umpikännissä. Kummatkin sattuivat ihan helvetisti ja päätin olla ottamatta enää yhtään mutta Alex saa jotenkin minut kääntämään pääni ympäri. Ranteessani on pieni kuunsirppi ja nilkassani pieni lentokone.

Alex tykkää kuunsirppi tatuoinnistani. Hän sanoo että se on todella kaunis. Ja että siitä näkyy pimeä puoleni.

Hän tarttui käteeni ja se sai kylmät väreet juoksemaan kädestäni koko vartaloani pitkin. Tatuointi liikkeen sisällä hän halusi että ottaisimme mätsäävät tatuoinnit. Idea on ihana mutta olen jo päättänyt että en aijo ottaa enää yhtäkään tatuointia.

Puoli tuntia huusin kivuissani tuolissa kun tatuointeja peitossa oleva kundi pisti neulalla sormeeni. Alex piti kädestäni kiinni ja rauhoitteli lauseilla kuten "Hyvin se menee." "Se on kohta valmis." tai "Sä selviit tästä." Alexia parempaa poikaystävää ei ole. Hän on niin rauhallinen ja tukeva. Niin komea ja järkevä. Hän on niin Prinssi Uljas.

Katson kädessä olevaa pientä sievää tatuointia joka on vieläkin kipeä. Laitan käteni Alexin takaraivoon ja vedän hänen päätään lähemmäs ja suutelen hänen huuliaan. "Kiitos kun puhuit pääni ympäri. Se on kaunis." Alex ottaa kädestäni kiinni ja sanoo "Nii mut sä oot kauniimpi" Hän aina osaa sanoa oikeat sanat. Kerran tämä mies tuli aukomaan päätään minulle ja Alex tuli väliin ja löi tätä miestä "Hullu mä soitan poliisille" mies sanoi ja Alex vastasi "Sheila tässä tyttöystäväni juuri sanoi että sä kävit sen kimppuun. Ja kumpaakohan pollarit uskoo tätä kaunista leidiä ja hänen poikaystäväänsä vai ryysyukkoa niiku sinä." Mies lähti paikalta eikä me nähty sitä enää sen koommin.

Alex ja minä lähdimme kävelemäään isän kämpille käsi kädessä ja 'pudotin pommin' "Eks sä vois jäädä?" kysyin.
"Mitä?" Alex sanoo kääntäen päätään.
"Jäädä tänne munkaa nytku oot elossaki." "Felix tarvii mua Sheila"
"Niimäkin tarviin sua niin kipeesti ja sä oot ollu Felixinkaa viimeset kaks kuukautta. Eiköhä se selviä vähän aikaa yksin." Sanon ja leikin Alexin kädellä. Alex saattaa minut ulko-ovelle. Hän ottaa käsillään omistani ja kääntyy katsomaan minua. "Mä rakastan sua Sheila. Mä tuun huomenna käymän jooko. Öitä." Hän sanoo ja suutelee otsaani. Se tuntuu ihanalta. "Ooks sä varma että et valuu tulla sisään?" Kysyn Alexilta. Toivon että hän vastaisi myöntävästi mutta tiesin että hän vastaisi kieltävästi. "En mä nyt Felix odottaa." sanoo viimeisen kerran ja irrottaa otteensa käsistäni. Hän lähtee kävelemään pois. "Huomiseen. Mäki rakastan sua." Huudan perään. Hän katsoo vielä minuun ja lähettää lentosuukon. Otan sen vastaan ja laitan taskuuni.

Nukun taas Alexin huppari päällä. Nytkun Alex ei ole täällä itse vierelläni.

Heeiyo.
Viimesestä kerrasta onki jo aikaa. Ja anteeksi siintä. Niin tota luin vähä noita vanhoja lukujani ja tajusin kuin lyhyitä ja tyhmiä ne oli. Niissä oli virheitä ja yhest puuttu se biisin nimi. No mutta anteeksi siintä. Toivottavasti kirjoitukseni on mennyt parempaan päin. Oon alkanut olee aika laiska kirjottelee niiku varmaa huomaatteki. Nii siis omg tähän tuli just 1k täyteen ja kiitos siintä kaikki lukijat. En kyllä tiiä mikä pommi tulee seuraavaks Lähteeks Alex ja Sheila takasi sinne mistä ne tuli en oo varmaa maininnu missä niitten kotipaikka on. Se on jossai päin Floridaa. Vai ottaaks Sheila taas yhtee Stefanien vai Melanienkaa?

Mun parhaal kaverilla on synttäri
BisBalt Käykää seuraa ja toivottaa hyvää synttärii. Hyvää syntymäpäivää ihana! Ollaa tunnettu pitkää ja sä oot ihana. puspus

×Bars and Melody- I Won't Let You Go×

Tyttö ja Poika || VALMISWhere stories live. Discover now